Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Johdanto

Ana G. Méndez -yliopisto, jonka historia on yli 40 vuotta, Gurabo-kampus (entinen Turabo-yliopisto) on maan nopeimmin kasvava yksityinen korkeakoulu. Gurabo Campus -alueella on arvostettu arvostetun Lähi-idän korkeakoulujen komission, Ana G. Méndezin yliopiston, Gurabo-kampuksella myös useita ammatillisia akkreditointeja, jotka lisäävät laatumerkinnän opiskelijoiden koulutukseen.

Pääkampuksella on etuoikeutettu tila Puerto Ricon itäosassa, ja sen viisi sijaintia, jotka sijaitsevat Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce ja Yabucoa kaupungeissa, tarjoavat opiskelijalle turvallisen ympäristön, ajatteluvapauden ja fyysiset tilat. ensin. Ana G. Méndez -yliopistossa, Gurabon kampuksella, voit valita yli 100 akateemisesta ohjelmasta teknisten todistusten, assosioituneiden tutkintojen, ylioppilastutkinnon, maisterien ja tohtorien joukosta. Lisäksi voit opiskella henkilökohtaisesti tai etänä online-akateemisen tarjouksemme avulla.

Missio, visio ja arvot

Missiomme

Ana G. Méndez -yliopisto. Gurabo Campus on korkeakoulu, jolla on laaja akateeminen tarjous, joka on kehitetty korkeimpiin laatustandardeihin. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, joka on sitoutunut huippuosaamiseen opettamisessa, tutkimuksessa, innovoinnissa, kansainvälistymisessä ja sosiohumanistisessa kehityksessä, muodostaa maailmanlaajuisia kansalaisia, kriittistä ajattelua, joka edistää kehitystä ja Puerto Ricon ja muiden maiden hyvinvointi.

Vuoden 2025 visio

Ana G. Méndezin yliopiston Gurabo-kampuksen visiona on olla johtava opetuksen ja tutkimuksen oppilaitos, joka edistää innovaatioita, yrittäjyyttä, kansainvälistymistä ja herkkyyttä kulttuurisen monimuotoisuuden ja ympäristön suhteen.

Arvomme

Ana G. Méndez University, Gurabo Campus on sitoutunut:

 • ajatuksen ja ilmaisun vapaus
 • monimuotoisuuden tunnustaminen ja kunnioittaminen
 • Ihmisarvon kunnioittaminen
 • huippuosaaminen opetuksessa sekä tiedon tuottaminen, levittäminen ja soveltaminen
 • eettisten, sosiaalisten ja kulttuuristen arvojen edistäminen
 • huippuosaaminen suunnittelussa, toiminnassa ja palvelussa
 • Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen
 • ihmisten ja esteettisen herkkyyden edistäminen

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Rehtorimme

Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, nykyinen rehtori Dr. David Méndez Pagán on kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus korkeakouluhallinnosta, kansainvälisistä asioista, opiskelijoiden tukipalveluista, perustutkintoa ja Jatko, ohjelmien kehittäminen ja koordinointi, yrityssuhteet ja ulkoisista resursseista rahoitettujen ohjelmien hallinta.

Hän on jakanut näitä kokemuksia esiintymisillä useissa kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa, kuten: vertailevan koulutuksen maailmankongressi; kollegion johtokunnan Latinalaisen Amerikan koulutuskongressi; latinalaisamerikkalainen korkeakoulujen ja yliopistojen yhdistys, kansalliset ja kansainväliset konferenssit; latinalaisamerikkalainen National Achievement Awards -konferenssi; valvonta- ja opetussuunnitelmien kehittämisyhdistys; sekä opinnäyte- ja väitöskirjaverkosto.

Korkeakoulutuksen ylläpitäjänä tohtori Méndez oli avainasemassa innovatiivisten ohjelmien kehittämisessä Yhdysvaltojen osavaltioissa ja yksityisissä yliopistoissa, kuten New Yorkin yliopistossa, Rutgers Universityssä, Texasin yliopistossa Austinissa ja yliopistossa. Princetonista. Näiden kokemusten perusteella hänestä tuli ensimmäinen tohtorikoulutuksen dekaani Turabon yliopistossa (UT), tänään Ana G. Méndez -yliopistossa, Gurabon kampuksella.

Hän sai yhden vuoden sapattipalvelun työskennellä Proquest UMI: n julkaisujen väitöskirjan johtajana. Mahdollisuus olla yhteydessä yli 600 yliopistoon ympäri maailmaa. Paluunsa jälkeen hänet nimitettiin UT: n kansainvälisten asioiden liittokansleriksi ja sitten Puerto Ricossa sijaitsevan Ana G. Méndez -yliopiston (SUAGM) kansainvälisten asioiden varapuheenjohtajaksi. Yksi sen painopistealueista oli kansainväliset suhteet systeemisestä näkökulmasta ja kattavan kansainvälistymissuunnitelman kehittäminen, joka tukee SUAGMin maailmanlaajuista laajentumista.

Vuodesta 2013 lähtien hänestä on valittu edustaja ja koordinaattori Yhdistyneiden Kansakuntien akateemisen vaikutuksen (UNAI) globaalin kansalaisuusaloitteen globaaliin keskukseen. Yli 1200 yliopistoa ympäri maailmaa kehittää yhteistyöhankkeita, jotka tukevat YK: n kymmentä periaatetta globaalina kansalaisuutena.

Vuonna 2014 hänet nimitettiin yhdeksi 30 johtavasta korkeakoulujen kansainvälistymisen johtajasta Amerikan koulutusneuvoston kansainvälistymisjohtajien instituutin ja kansainvälisen koulutuksen ylläpitäjien liiton toimesta.

Viimeisen 16 vuoden ajan hän on ollut kouluttaja ja professori UAGM-Gurabon koulutuskoulussa.

Dr. Méndez on valmistunut kasvatustieteiden tohtoriksi New Yorkin yliopistosta ja ylioppilastutkinnonsa Puerto Rico University of Mayagüez -kampuksella. San Juanissa, Puerto Ricossa syntynyt hän viettää vapaa-ajallaan matkustaessaan ja omistautuen kuvataiteisiin ja musiikkiin. Taiteilijana hänen töitään esiteltiin yliopistoissa, joissa hän työskenteli, ja viimeisen kymmenen vuoden aikana Puerto Rican kulttuurin instituutin taiteiden festivaalilla San Sebastián, jossa hän voitti ensimmäisen palkinnon alkuperäisen taiteen jaossa.

Kuinka saapua

Pääkaupunkiseudulta

Jatka Luis A. Ferré PR-52 -moottoritietä Ponce-suuntaan. Noin 20 minuutin ajomatkan jälkeen poistu oikealta poistumistieltä 14, joka johtaa PR-1: een ja PR-30: een. Pysy oikealla kaistalla, mene sillan alle ja käänny hieman oikealle ottaaksesi Cruz Ortiz Stella PR-30 express -auton. Yhdistä PR-30: een. Aja noin kolme minuuttia. Käänny oikealta poistolta 4 kohti tietä PR-189. Käänny oikealle kytkeäksesi tietä PR-189. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus tulee myöhemmin vasemmalle puolelle.

Itäiseltä alueelta

Toteutettava Cruz Ortiz Stella PR-30 Express Guraboa kohti. Noin 25 minuutin ajomatkan jälkeen käänny oikealle poistumistieltä 4 kohti PR-189. Käänny vasemmalle yhdistääksesi tielle PR-189. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus on muutaman askeleen vasemmalla puolella.

Etelästä

Valitse Luis A. Ferré PR-52-moottoritie San Juanin suuntaan. Noin 40 minuutin ajomatkan jälkeen poistu oikealta Cruz Ortiz Stella PR-30 Express -kadulle. Aja noin kolme minuuttia. Käänny oikealta poistolta 4 kohti tietä PR-189. Käänny oikealle kytkeäksesi tietä PR-189. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus tulee vasemmalle.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Kysymyksiä