Keystone logo
Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Johdanto

Madridin autonomisen yliopiston (UAM) hallinto- ja ihmisoikeustieteiden maisteri ja Santillana-säätiö tarjoavat teoreettista ja käytännöllistä koulutusta korkeimmasta akateemisesta tiudesta ihmisoikeuksista sekä kansallisista ja kansainvälisistä takuu- ja täytäntöönpanolaitoksista.

Sekä opetus- että tutkimustasolla päällikkö yhdistää oikeudelliset, poliittiset ja sosiaaliset näkökulmat tarjoamalla tilan pohdintaa ja keskustelua demokraattisten hallintotapojen nykyisistä haasteista ja perusoikeuksien puolustamiseksi tarvittavista institutionaalisista uudistuksista näissä maissa. globaalit yhteiskunnat.

Hallinnon ja ihmisoikeuksien maisteri tarjoaa opiskelijoilleen menestyksekkään ammatillisen uran suorittamiseen tarvittavan koulutuksen sekä julkisyhteisöjen että lakien, julkisen politiikan ja kansainvälisen yhteistyön suuntautuneiden yksityisten organisaatioiden alalla.

Hallinnon ja ihmisoikeuksien maisteri on tutkinto Madridin autonomisesta yliopistosta (UAM).

Miksi opiskella UAM: ssa?

Se on moderni yliopisto, joka on kiinnostunut opiskelijoidensa kattavasta koulutuksesta ja joka on kansainvälisesti tunnustettu ja joka on kehitetty 200 parhaan yliopiston joukossa maailmassa.

Hän on huolissaan ympäristöstä ja ylpeä työstään ympäristön kannalta kestävän kampuksen saavuttamiseksi.

Se on espanjalainen vertailuyliopisto tutkimuksen näkökulmasta, ja sen kampuksella on useita omia yliopistojen tutkimuslaitoksia ja muita yhteistyössä tieteellisen tutkimuksen korkean neuvoston kanssa. Edelläkävijä solidaarisuustoiminnassa ja yhteistyössä, yhteistyössä kansalaisjärjestöjen kanssa jne. UAM-tutkinnon suorittaneilla on korkea työvoima, 90% työnhakijoista on löytänyt sen ja keskimäärin 4 ja puoli kuukautta. Sillä on työllisyysfoorumi, ja tänä aikana siitä on tullut yliopiston työllisyysfoorumi, johon osallistuu enemmän osallistuvia yrityksiä ja laitoksia.

Se on yrittäjyysyliopisto monilta osin ja yksi tärkeimmistä on yritysten perustaminen. Se on tältä osin edelläkävijä Espanjan yliopisto, sillä on CIADE-UAM: n yrittäjyysaloitteiden keskus auttamaan yritysten perustamisessa ja perustamisestaan lähtien se on osallistunut yli 170 yrityksen perustamiseen.

Sillä on kansainväliset vaihto-suhteet maailman parhaiden yliopistojen kanssa, esimerkiksi ERASMUS-vaihto-ohjelmassa Euroopan yliopistojen kanssa yli 1000 autonomisen alueen opiskelijaa nauttii akateemisesta vierailusta. On myös etuoikeutettuja suhteita useisiin Latinalaisen Amerikan yliopistoihin.

Huolestuneena yhteiskunnasta, johon se kuuluu, sillä on vahvat yhteistyösuhteet kuntien, laitosten ja yritysten kanssa, joista se on allekirjoittanut lukuisia sopimuksia ja yhteistyöpuitesopimuksia. Sillä on lukuisia kulttuuritoimintoja, mukaan lukien kesäkurssit ja nykyajan humanistiset tieteet. Siellä on vanhin ja arvostetuin yliopistojen järjestämä konserttijakso, joka järjestetään joka vuosi National Music Auditoriumissa.

Siinä on useita urheilumahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkouima-altaat. Autonominen yliopisto järjestää useita yliopistojen välisiä kilpailuja, ja sen opiskelijat ovat yliopistojen mestareita eri tieteenaloilla. UAM on osa Korkeamman tason urheiluneuvoston rahoittamaa korkean tason urheilijaohjelmaa.

Universidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.png

Sijainnit

  • Madrid

    Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049, , Madrid

Kysymyksiä