Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Johdanto

Ainutlaatuinen yliopisto

Camilo José Cela -yliopistossa tarjoamme sinulle erilaista koulutusta. Aktiivinen ja dynaaminen koulutus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää korkeakouluelämääsi täysimääräisesti luokassa ja sen ulkopuolella tulla ammattilaiseksi, jonka haluat olla.

Koulutusmallimme on ankkuroitu 3 pilariin:

tieteidenvälisyyttä

Jaa luokkia muiden tutkintojen opiskelijoiden kanssa ja hanki tietoa erikoistumisen ulkopuolella, yhdistämällä tietämys ja kulttuuritausta, jotta voit vastata itsevarmasti 2000-luvun monimutkaisiin haasteisiin.

Innovaatio

Innovoimme akateemisia opetussuunnitelmia keskittyäksemme sinuun ja oppimisprosessiisi. UCJC: ssä annettava opetus on toisin kuin perinteinen yliopisto-opetus. Erotumme muista yliopistoista avoimen koulutusmallimme ja lähestymistapamme ansiosta, joka on paljon merkityksellisempi elämästämme.

kansainvälisyys

Täällä sinusta tulee itsenäisempi, tarjoamme sinulle työkalut ohjata ammatillista urasi ja tehdä niin globaalissa kontekstissa. Sinua opettaa ensiluokkaiset luennoitsijat monista eri maista. Lisäksi voit täydentää ammatillista profiiliasi ulkomailla suoritettavilla opinto-ohjelmilla ja kansainvälisillä viikoilla.

Hive (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Otat tämän ainutlaatuisen akateemisen opetussuunnitelman rinnalla tutkintosi luokkiin. Sen avulla voit laajentaa koulutustasi keskeisten tieteenalojen kautta maailmassa, jossa joustavuus ja poikittaisuus ovat kasvavassa kysynnässä.

Kampuksen ominaisuudet

Missä ideasi toteutuvat

UCJC on paikka, jossa tietoa välitetään, jossa voit erikoistua valitsemallesi alalle, parantaa yleistietoasi ja kehittyä ihmisenä. Laboratoriomme edistävät reflektointia ja keskustelua sekä tarjoavat aktiivisia opetus-/oppimismenetelmiä, jotka perustuvat yhteistyöhön, luovuuden, kriittisen ajattelun, visuaalisen ajattelun ja kommunikaatiotaitojen kehittämiseen.

UCJC University Halls of Residence

UCJC:n opiskelijatalot Madridissa tarjoavat sinulle kaikki mukavuudet ja mukavuudet, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi ja ennen kaikkea viettää aikaasi siihen, mitä olet tullut tekemään, opiskelemaan ja pitämään hauskaa. Kampustilat ja asuintilat tarjoavat ihanteelliset tilat, jotka tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta, jotta mikään tai kukaan ei keskeytä keskittymis- ja opiskeluaikaasi.

Kansainvälinen ja monitieteinen kokemus

UCJC:n yliopistojen asuintalot palvelevat opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Heidän kaikkien kanssa eläminen antaa sinulle globaalimman ja kansainvälisemmän näkemyksen ja ajattelutavan samalla kun opit muista kulttuureista, harjoittelet kieliä ja rakennat kansainvälistä kontaktiverkostoa. Jaat päivästä toiseen muiden opiskelijoiden kanssa, jotka, kuten sinä, ovat muuttaneet tänne selkeällä tavoitteella: kasvaa akateemisesti ja henkilökohtaisesti.

    Sijainnit

    • Madrid

      C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

      Kysymyksiä