Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Johdanto

Universidad CEU San Pablo - Monitieteinen korkeakoulutus

Yli 90 vuoden ajan: Universidad CEU San Pablo -yliopisto on omistautunut auttamaan opiskelijoita heidän matkalla kohti menestyviä tulevia ammatteja. Koulu tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin tutkintoja, kaksoiskandidaatin tutkintoja ja jatko-opintoja espanjaksi ja englanniksi monilla aihealueilla, kuten taloustiede, viestintä ja humanistiset tieteet, arkkitehtuuri, tekniikka ja terveystieteet.

Yliopistolla on vahva kansainvälinen ympäristö, jossa asuu opiskelijoita yli 70 eri maasta. Madridin avoin, kosmopoliittinen ja kulttuurinen tunnelma tekee Espanjan pääkaupungista suositun ulkomaan opiskeluvaihtoehdon opiskelijoille kaikkialta maailmasta.

Kansainvälinen yhteistyö

Työllistettävyyttä korostaen yliopisto tarjoaa kilpailukykyisiä harjoitteluohjelmia, joilla on sopimuksia yli 9 000 yrityksen ja laitoksen kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Lukuisia kansainvälisiä liikkuvuusohjelmia on tarjolla myös opiskelijoille, professoreille ja tutkijoille. Yliopistolla on yhteistyötä Yhdysvaltojen arvostetuimpien yliopistojen kanssa, mukaan lukien Columbia University, Boston University, The University of Chicago ja Fordham University.

CEU San Pablo University on sitoutunut oppimisen ja parantamisen voimaan ja tarjoaa useita stipendimahdollisuuksia.

Kampuksen ominaisuudet

Opiskele kauniilla kampuksillamme Madridissa

Yliopistolla on kaksi suurta kampusta, jotka sijaitsevat Madridin etuoikeutetuilla alueilla: Moncloa ja Montepríncipe . Molemmat mahdollistavat opiskelun trendejä luovassa ja kansainvälisessä ympäristössä, ja niissä on edistyksellisimmät tilat ja täydellisimmät palvelut toimintojen ja käytäntöjen toteuttamiseen: laboratoriot, tutkimuskeskukset, tietokonehuoneet jne.

Lisäksi Madridin sydämessä sijaitsevassa yliopistossa on hammaslääketieteeseen, fysioterapiaan, psykologiaan, ravitsemukseen ja dietetiikkaan erikoistunut poliklinikka , jossa hoidetaan todellisia tapauksia, ja opiskelijat hoitavat professorien valvomia potilaita.

  Apurahat ja rahoitus

  Kansainväliset opiskelijat voivat hakea Talent Bridge -stipendiä, joka voi tarjota heille jopa 50 prosentin alennuksen lukukausimaksuista.

  Kampuksen elämä ja tilat

  CEU San Pablo -yliopistolla on hyvin kehittynyt palvelujärjestelmä opiskelijoille:

  • Kirjastot, urheilu ja vapaaehtoistoiminta molemmilla kampuksilla
  • Harjoittelutoimistot ja uraneuvonta
  • Kansainvälinen vieraanvaraisuuspaketti: lukion tutkinnon tunnustaminen, oleskeluluvan saaminen opiskelua varten, pankkitilin avaaminen
  • Kielikeskukset
  • Lääketieteellinen ja psykologinen apu

  Oppilasasiain ja kouluelämän toimisto hoitaa koulun arkea rikastuttavaa opetustyötä.

  Toivomme sinun kääntyvän harrastusten pariin yliopistoympäristössä ja kehittävän uusia kiinnostuksen kohteita ja ihmissuhteita koulutustasi täydentämään:

  • Kulttuuritoiminta - gastronomia, teatteri, musiikki, elokuvat, ooppera, matkustaminen, keskusteluklubi, luovuuskilpailut jne.
  • Vapaaehtoistyömahdollisuudet – voittoa tavoittelemattomat ja tiedotuskampanjat, toimet, joilla autetaan apua tarvitsevia, köyhiä tai syrjäytyneitä ryhmiä.
  • Pastoraalinen toiminta - avoimet keskustelut, yhteisöt, kulttuurivierailut, retriitit, pyhiinvaellusreitit, seminaarit, keskustelut jne.
  • Urheilutoiminta – isännöimme sisäisiä kilpailuja ja osallistumme paikallisiin ja kansallisiin yliopistojen välisiin turnauksiin.

  Sijainnit

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Kysymyksiä