Keystone logo
Universidad de Alicante

Universidad de Alicante

Universidad de Alicante

Johdanto

Alicanten yliopisto on julkinen yliopisto, joka sijaitsee Välimeren rannikolla. Historiallisten vaikutteiden, erinomaisen sijainnin ja upeiden yhteyksien takia olemme monipuolinen ja vieraanvarainen yliopisto, jolla on yksi Espanjan parhaista kampuksista paitsi infrastruktuurin, myös maisemoinnin, kestävyyden ja sukupuolten tasa-arvon kannalta.

Vaikka meillä onkin suhteellisen nuori, meillä on vahva tieteellinen ja akateeminen uskottavuus, joka on antanut meille mahdollisuuden sopeutua sosiaalisiin muutoksiin ja ympäristömme tarpeisiin ja johtaa tutkimukseen, innovaatioihin, yrittäjyyteen ja todelliseen tiedonsiirtoon perustuvan taloudellisen mallin muutokseen.

Olemme monitieteinen yliopisto, jolla on kaikilla osaamisalueilla opiskeluohjelmia kuudessa tiedekunnassa ja ammattikorkeakoulussa.

Yliopistoyhteisö koostuu noin 3800 akateemisesta ja hallinnollisesta henkilökunnasta ja yli 32 000 viralliseen tutkintoon osallistuvasta opiskelijasta. Yliopisto, joka ottaa vastaan noin 2500 ulkomaalaista opiskelijaa vuosittain.

Yli 700 kurssia kaikilla tutkinnoilla tarjotaan muilla kielillä kuin espanja: pääasiassa englanti ja katalaani, mutta myös ranska, arabia, saksa.

Tervetuloviesti

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Alicanten yliopiston verkkosivustolle ja kiitämme mielenkiinnostasi tutustua meihin paremmin. Täältä löydät kuvauksen sen rakenteesta ja monipuolisesta toiminnasta, jota voidaan suorittaa yliopistollamme, sekä linjat, joilla aiomme jäljittää laitoksemme tulevaisuuden pyrkimällä parhaamme mukaan kattamaan yhteiskunnan tarpeet ja toiveet.

Olitpa yliopistoyhteisössä vai haluatko käydä luonamme ja saada selville ehdotuksistamme, näillä sivuilla näytetään Alicanten yliopistossa opetetut opinto-ohjelmat ja palvelut, sekä toimeenpanevat komiteat ja sen säännösten hallinta ja hallinto. Lisäksi kampuksella voidaan kehittää laaja valikoima kulttuuri- ja urheilutoimintaa. Löydät yksityiskohtaisen kuvauksen yliopiston ympäristöstä; oppia ihmisten työpaikoista ja kenestä tai minne mennä kyselyyn.

Haluamme tarjota parhaan koulutuksen opiskelijoille heidän opinnoissaan. Haluamme auttaa heitä muuttumaan arvokkaiksi ammattilaisiksi, jotka kykenevät muodostamaan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen selkärangan. Toivomme myös, että ympäröivät julkishallinnot, yhdistykset ja yritykset saavat hyödyllistä apua Alicanten yliopistolta tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Haluan toivottaa sinut tervetulleeksi uudelleen ja toivomme, että vierailustasi verkkosivustollemme on apua.

Kiitos paljon.

Lyhyt historia

Alicanten yliopisto perustettiin lokakuussa 1979 yliopiston opintokeskuksen (CEU) rakenteesta, joka aloitettiin vuonna 1968. Näin ollen Alicante toipui tällä tavalla vuonna 1834 keskeytetylle yliopistokeskukselleen.

Universidad de Alicante","author_url":"","source":"Universidad de Alicante"}" />

150759_150635_CAMPUSMAYO201376232.jpg

Sijainnit

  • Alicante

    Carretera San Vicente del Raspeig s/n 03690 San Vicente del Raspeig, , Alicante

Kysymyksiä