Keystone logo
Universidad de Chile (The University of Chile)

Universidad de Chile (The University of Chile)

Universidad de Chile (The University of Chile)

Johdanto

Se on maan vanhin korkeakoulu ja yksi Latinalaisen Amerikan arvostetuimmista ja perinteisimmistä korkeakouluista.

Chilen yliopisto on kansallinen ja julkinen korkeakoulu, joka omaksuu sitoutuneesti ja kutsumuksella huippuosaamisen ihmisten kouluttamisen ja panoksen kansakunnan henkiseen ja aineelliseen kehitykseen rakentamalla johtajuutta tieteiden ja tekniikoiden innovatiivisessa kehityksessä , humanistiset ja taiteelliset opetus-, luomis- ja laajennustoiminnot painottaen erityisesti tutkimusta ja jatko-opintoja.

Näitä tehtäviä suorittaessaan se edistää varautuneen, kriittisen kansalaisuuden harjoittamista sosiaalisella omallatunnolla ja eettisellä vastuulla suvaitsevaisuuden, moniarvoisuuden ja oikeudenmukaisuuden, henkisen riippumattomuuden ja ajatteluvapauden arvojen mukaisesti. monimuotoisuuden kunnioittaminen, edistäminen ja säilyttäminen kaikilla työn osa-alueilla.

Se on maan vanhin korkeakoulu ja yksi Latinalaisen Amerikan arvostetuimmista ja perinteisimmistä korkeakouluista, mistä on osoituksena erilaiset kansalliset ja kansainväliset tunnustukset. Kansallisella tasolla Chilen yliopisto vastaanottaa suhteellisesti eniten opiskelijoita, joilla on parhaat pääsypisteet, sillä on akateeminen huippuosaaminen, korkea tuottavuus tieteen alalla sekä taiteellisessa ja kulttuurisessa luomisessa, ja se on pysyvästi sidoksissa pohdintaa ja toimintaa kansallisten ongelmien suhteen.

Sijainnit

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Libertador Bernardo O'Higgins,1058, , Santiago Metropolitan Region

    Kysymyksiä