Keystone logo
University of Medical Sciences  UCIMED

University of Medical Sciences UCIMED

University of Medical Sciences  UCIMED

Johdanto

Aikana, jolloin vahvistetaan, että uudet sukupolvet valitsevat elämäntavan ilman suurempia komplikaatioita, jolloin nopeasti, helposti ja yksinkertaisesti valintakriteerit päätöksenteolle, on entistäkin tärkeämpää korostaa niitä, jotka vastustavat trendejä, ja päinvastoin, valitsevat yliopistonsa valinnassa yhä enemmän laatua, vakavuutta, yhdistettyjä akateemisia elimiä tai etsivät arvovaltaa ja vankkaa infrastruktuuria.

Lääketieteellisessä yliopistossa, UCIMED, emme ole vain taistelleet opiskelijamme laadun ja huippuosaamisen puolesta, vaan olemme tehneet näistä arvoista elämäntavan ja sisällyttäneet ne DNA: himme. Sen rehtorina ei ole mitään, mikä miellyttää minua enemmän kuin se, että viranomaiset, lääkäriyhteisö, terveydenhuollon ammattilaiset, vanhemmat, opiskelijat ja valmistuneet saavat kansallisen tunnustuksen.

Tämä tunnustus ei ole vain kansallisella tasolla, se menee paljon pidemmälle, ja sen vahvistaa kasvava määrä opiskelijoita eri puolilta aluetta, jotka liittyvät yliopistoyhteisöömme, kansainvälisiin järjestöihin, joiden kanssa allekirjoitamme sopimuksia, tai yritysten kanssa, jotka palkata valmistuneet.

Tässä huippuosaamisen etsinnässä yritämme mainostaa kolmea tekijää: halu oppia, kiinnostus ja sitoutuminen. Uskomme, että olosuhteista riippumatta, jos sinulla on nämä ominaisuudet, on paljon helpompaa edetä ehdotettujen tavoitteiden saavuttamisessa.

On selvää, että jokainen voi saada tai toimittaa tutkintotodistuksia (enemmän tai vähemmän vaivalla), mutta yksi arvokkaimmista ominaisuuksista liittyy laadun ja huippuosaamisen arvoihin. Se tekee meistä eroja UCIMEDillä ja antaa opiskelijamme pohtia ja muuttaa rooliaan yhteiskunnassa ja ammatillisella polullaan. Tämä tekee heistä ja tekee meistä: "jatka kaikkien rajojen rikkomista".

Sijainnit

  • San José

    Carretera Vieja a Escazú, 10108, San José

    Kysymyksiä