Keystone logo
© Roger Triana
Universidad de los Andes

Universidad de los Andes

Universidad de los Andes

Johdanto

Universidad de los Andes - Uniandes on Kolumbian johtava yliopisto, joka on jatkuvasti Latamin 10 parhaan yliopiston, maailman 200 parhaan yliopiston ja 30 parhaan yksityisen yliopiston joukossa. Uniandes tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmia tekniikan, tekniikan, taloustieteen, johtamisen, lääketieteen, taiteiden sekä luonnon- ja yhteiskuntatieteiden aloilla.

Tehtävä

Andien yliopisto on itsenäinen, riippumaton ja innovatiivinen laitos, joka edistää moniarvoisuutta, suvaitsevaisuutta ja ajatusten kunnioittamista. tavoittelee akateemista huippuosaamista ja tarjoaa opiskelijoilleen kriittistä ja eettistä koulutusta vahvistaakseen heidän tietoisuuttaan sosiaalisista ja kansalaisvelvollisuuksistaan sekä sitoutumisestaan ympäristöön.

Siinä on opiskelijoita, jotka kattavassa, monitieteisessä ja joustavassa koulutusympäristössä ovat koulutusprosessinsa pääagentti. Se mahdollistaa korkeasti koulutetun opetushenkilöstön kehittämisen erinomaisen akateemisen ja työelämän projektin, jota varten se tukee maan kehitystä ja kansainvälistä näkyvyyttä edistävää tutkimustoimintaa.

Historia

Mario Laserna Pinzónin johtaman nuorisoryhmän 16. marraskuuta 1948 perustama Andien yliopisto on Kolumbian ensimmäinen maallinen ja poliittisista puolueista riippumaton yksityinen korkeakoulu, joka ei puolusta minkään yhteiskunnan etuja. tai talousryhmä.

Juuri nämä ominaisuudet tekivät Los Andesista huippuluokan koulutusprojektin historiallisella hetkellä maassa, jossa yksityiset yliopistot vaikuttivat puolueellisiin konflikteihin luokkahuoneissaan. Tässä historiallisessa kontekstissa Los Andien syntymä ei johtunut vain halusta antaa elämä toiselle yliopistolle tai yksinomaan koulutuksellisesta kiinnostuksesta, vaan myös aikomuksesta luoda uusi maa.

Juuri nämä ominaisuudet tekivät Los Andesista huippuluokan koulutusprojektin historiallisella hetkellä maassa, jossa yksityiset yliopistot vaikuttivat puolueellisiin konflikteihin luokkahuoneissaan. Tässä historiallisessa kontekstissa "Los Andes syntyi paitsi halusta antaa elämä toiselle yliopistolle tai yksinomaan koulutuksellisesta kiinnostuksesta, vaan myös aikomuksesta luoda uusi maa.

Tarkoituksena on kouluttaa ja kouluttaa uusia sukupolvia rakentamaan uusi kansakunta”, sanoo Francisco Pizano de Brigard, yliopiston entinen rehtori.

Tästä syystä Los Andesin tarkoituksena on perustamisestaan lähtien tarjota huippuosaamisen koulutusta, joka auttaa kuromaan umpeen Kolumbian tietokuilun ja maailman tieteen edistyksen.

Uudella visiollaan – jonka myöhemmin muut Kolumbian yliopistot hyväksyivät – Uniandes aloitti työskentelyn vuonna 1949 seitsemällä ohjelmalla, 79 opiskelijalla ja 16 professorilla.

Meidän symbolit

Logosymboli

Yliopiston graafinen symboli tiivistää sen identiteetin ja on sen tunnusmerkki par excellence. Sen muotoilu on kilpi, joka koostuu kahdesta peruselementistä: Musta puu, joka on kehystetty kilpeen keltaisella taustalla.

Sen luojan, taiteilija Sergio Trujillo Magnenatin, tarkoitus oli luoda jotain, jonka abstraktiotaso on sellainen, että jokainen, joka katsoo sitä, löytäisi sen merkityksen itse. Nyt yliopisto halusi antaa viestin uudistumisesta hiomalla symboliaan, mutta säilyttämällä alkuperäisen suunnittelun olemuksen. Päivitetty versio antaa sille nykyaikaisemman, abstraktimman ja samalla orgaanisen tunnelman; Yhdellä vedolla puu ja kilpi sulautuvat yhteen.

Näin ollen tämä päivitetty kuva pyrkii heijastamaan yliopiston olemusta: huippuluokan oppilaitosta, joka on tunnustettu huippuosaamisestaan, joustavuudestaan, sitoutumisestaan ja itsenäisyydestään.

Hymni

Kirjailija Eduardo Carranza kirjoitti yliopiston tunnistavan hymnin sanat. Musiikin on säveltänyt maestro Luis Antonio Escobar.

Korkeimmillaan
maan piste,
sininen tähti loistaa
Andien yliopistossa,
rakkautta, kunniaa ja nuoruutta.

Meidän
Ääni Isänmaa laulaa
ja kolmivärinen sana
Kolumbia, Kolumbia, Kolumbia
liekit sydämissämme.

Maan korkeimmalla kohdalla,
sininen tähti loistaa
Andien yliopistossa,
rakkaus, kunnia ja nuoriso.

Pyhä Albert Suuri

Virallisten symbolien lisäksi opiskelijat ja professorit tekivät Pyhän Albert Suuren patsaasta yhdeksi yliopiston edustavimmista graafisista elementeistä.

Vuodesta 1964 lähtien, jolloin Saksan hallitus Mainzin yliopiston johdolla lahjoitti 1200-luvun viisaan miehen kuvan, siitä tuli koriste-elementti ja opiskelijoiden ja opettajien kohtaamispaikka.

Rudolf Hommesin (1995-1997) pappilta perustettiin vuotuinen festivaali (jolle muistetaan Doctor Universalesiksi kutsutun kuoleman muistoa) kunnioittamaan tätä patsasta, joka tunnetaan Uniandino-yhteisön keskuudessa nimellä "El Bobo".

College Community

Yhteisö on tärkein tekninen suhdeprojekti, jota kehitämme koulujen kanssa. Päätavoitteena on, että sinun ja Hakijakokemustoimiston välillä on toimiva viestintäkanava, joka pystyy tarjoamaan erilaisia toimintoja, kuten tapahtumien julkaisemisen ja mikä tärkeintä, niiden ilmoittautumisten itsehallinnon.

Älä missaa mahdollisuutta liittää koulusi verkostoomme löytääksesi aktiviteetit, jotka ajoitamme koko kalenteriimme, keskittyen aina tukemaan päätöksentekoprosessia, jota valmistamme erityisesti oppilaita varten.

Pääsymaksut

Kansainväliset hakijat

Jos olet kansainvälinen hakija ja haluat opiskella Universidad de los Andes , tutustu mahdollisuuksiin, joita tarjoamme sinulle. Tästä tilasta löydät ulkomaisille hakijoille erittäin kiinnostavaa tietoa, tutkia pääsyprosessia, akkreditointeja, tukea kansainvälistymisosaston opiskelijoille, yliopistoasuntoja, elämää Bogotássa ja muita aiheita, jotka helpottavat pääsyä yliopistoomme.

Ketä se koskee?

Tämä varhaisen pääsyn kriteeri koskee kaikkia kolumbialaisen koulun viimeisen vuoden hakijoita.

Täyttämällä lomakkeen

Hakeaksesi tämän hakukriteerin mukaisesti sinun on pyydettävä koulultasi todistukset, jotka osoittavat aseman (sijoituksen), jossa olet ylennyksessäsi kahdessa viimeisessä korkeakoulututkinnossa yliopiston ilmoittautumislomakkeen täyttämisen yhteydessä (9. ja 10. 10. ja 11. koulun mukaan).

Jos sinulla ei ole sijoitusta, voit hakea lukion kahden viimeisen kokonaisen vuoden kumulatiivisella GPA:lla (9 ja 10 tai 10 ja 11 koulun mukaan). Sinun tulee lähettää todistus, jossa on arviointiasteikko (vähimmäisarvo ja maksimiarvo), vahvistetut arvosanaluokat ja koulun tulkinta tuloksista, joka sisältää arvosanojen jakautumisen koulun oppilaiden kokonaismäärän mukaan. ylennys tai tutkinto.

Odota pääsyn tuloksia ja, jos hyväksytään, tarkista Uniandino ensimmäisen lukukauden opas.

Voit täyttää rekisteröintilomakkeen ja lähettää todistukset seuraavasti:

Jos koulusi viimeinen lukioluokka on 11

 1. Lomakkeen Koulutiedot -osiossa "Varhainen pääsy opintotuloksilla" -kohdasta "Viimeksi suoritettu kurssi" valitse viimeksi lukiossa suorittamasi kurssi (10.).
 2. Kirjoita alareunaan asema, jolla olet koulun ylennyksessä. Jos ylennyksessäsi on esimerkiksi 40 henkilöä ja olet sijalla 5, kirjoita numero 5.
 3. Kirjoita alareunaan koululuokkasi koko. Jos luokassasi on esimerkiksi yhteensä 40 oppilasta, kirjoita luku 40.
 4. Syötä alareunaan tämän lukion kurssin arvosanan keskiarvo. Esimerkiksi 4,5/5,0
 5. Valitse kysymykseen "Toiseksi viimeinen luokka suoritettu" toiseksi viimeinen vuosi, jonka suoritit lukiossa (9. luokka). Noudata sitten samoja vaiheita kuin kohdissa 1., 2. ja 3.
 6. Jos sinulla ei ole sijoitusta, voit hakea lukion kahden viimeisen täyden vuoden (9. ja 10.) kumulatiivisella GPA:lla. Sinun tulee lähettää todistus, jossa on arviointiasteikko (vähimmäisarvo ja maksimiarvo), vahvistetut arvosanaluokat ja koulun tulkinta tuloksista, joka sisältää opiskelijoiden saamien arvosanojen jakautumisen.
 7. Ennen lomakkeen umpeutumispäivää sinun tulee liittää mukaan koulusi myöntämät todistukset, jotka vahvistavat rekisteröidyt tiedot, olipa kyseessä sitten sijoitus tai arvosanan keskiarvo PDF-muodossa dokumenttien latausjärjestelmään . Osallistuaksesi käytä käyttäjätunnusta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit sisäänpääsylomakkeessa.
 8. Pääsyhakemustasi käsitellään vasta, kun olet toimittanut täydelliset asiakirjat, jotka todistavat lomakkeella annetut tiedot. Muista, että meillä on erillinen ilmoittautuminen ohjelmien mukaan paikkojen saatavuuden mukaan. Jos lähetät asiakirjasi ohjelman päätyttyä, hakemustasi ei voida ottaa huomioon. Halutessasi voit hakea ohjelmiin, jotka ovat vielä avoinna.
 9. Jos haet lääketiedettä tai musiikkia, tarkista ja suorita kunkin ohjelman erityiset pääsyprosessit.
 10. Jos olet pyytänyt tukea lukukausimaksusi maksamiseen, voit tutustua lisäprosesseihin .

Jos koulusi viimeinen lukioluokka on 12

 1. Lomakkeen Koulutiedot -osiossa "Varhainen pääsy akateemisin tuloksin" -osiossa -kysymykseen "Viimeksi suoritettu kurssi" valitse viimeinen lukiossa suorittamasi kurssi (11.).
 2. Kirjoita alareunaan asema, jolla olet koulun ylennyksessä. Jos ylennyksessäsi on esimerkiksi 40 henkilöä ja olet sijalla 5, kirjoita numero 5.
 3. Kirjoita alareunaan koululuokkasi koko. Jos luokassasi on esimerkiksi yhteensä 40 oppilasta, kirjoita luku 40.
 4. Syötä alareunaan tämän lukion kurssin arvosanan keskiarvo.
 5. Valitse kysymykseen "Toiseksi viimeinen luokka suoritettu" toiseksi viimeinen vuosi, jonka suoritit lukiossa (10. luokka). Noudata sitten samoja vaiheita kuin kohdissa 1., 2. ja 3.
 6. Jos sinulla ei ole sijoitusta, voit hakea lukion kahden viimeisen täyden vuoden (10. ja 11.) kumulatiivisella GPA:lla. Sinun tulee lähettää todistus, jossa on arviointiasteikko (minimiarvo ja maksimiarvo), vahvistetut arvosanaluokat ja koulun tulkinta tuloksista, joka sisältää opiskelijoiden saamien arvosanojen jakautumisen.
 7. Ennen lomakkeen umpeutumispäivää sinun tulee liittää mukaan koulusi myöntämät todistukset, jotka vahvistavat rekisteröidyt tiedot, olipa kyseessä sitten sijoitus tai arvosanan keskiarvo PDF-muodossa dokumenttien latausjärjestelmään . Osallistuaksesi käytä käyttäjätunnusta ja salasanaa, joilla rekisteröidyit sisäänpääsylomakkeessa.
 8. Pääsyhakemustasi käsitellään vasta, kun olet toimittanut täydelliset asiakirjat, jotka todistavat lomakkeella annetut tiedot. Muista, että meillä on erillinen ilmoittautuminen ohjelmien mukaan paikkojen saatavuuden mukaan. Jos lähetät asiakirjasi ohjelman päätyttyä, hakemustasi ei voida ottaa huomioon. Halutessasi voit hakea ohjelmiin, jotka ovat vielä avoinna.
 9. Jos haet lääketiedettä tai musiikkia, tarkista ja suorita kunkin ohjelman erityiset pääsyprosessit.
 10. Jos olet pyytänyt tukea lukukausimaksusi maksamiseen, voit tutustua lisäprosesseihin .

Rankingit

Andien yliopisto on maan ainoa yksityinen yliopisto, jonka akkreditoinnin opetusministeriö on uusinut 9.1.2015 antamallaan päätöksellä 582 mahdollisimman pitkäksi ajaksi, kymmeneksi vuodeksi.

Los Andes on myös saanut kansainvälisiä akkreditointeja, kuten ABETin Engineering Accreditation Commissionin myöntämän kahdeksalle tekniikan tiedekunnan perustutkinto-ohjelmalle vuodesta 2010 lähtien.

Hallintotieteellinen tiedekunta on puolestaan ensimmäinen laitos Kolumbiassa, jonka AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) on akkreditoinut. Tämä akkreditointi on laatuero, jota kauppakorkeakoulut haluavat, ja se on alle 5 %:lla näistä maailman kouluista, mukaan lukien Harvardin, MIT:n ja Babsonin yliopistot.

Tällä AACSB-akkreditoinnilla, joka lisättiin EQUIS- (European Quality Improvement System)- ja AMBA-akkreditointeihin (Association of MBAs), jotka sillä jo oli, hallintotieteellinen tiedekunta sai vuonna 2010 Triple Crownin, korkeimman palkinnon, jonka kauppakorkeakoulu voi saada. saavuttaa kansainvälisessä kontekstissa.

Triple Crown on kauppakorkeakoulujen käyttämä ilmaisu, joka tunnustetaan maailmanlaajuisesti laadun sinetiksi, jolla on 1 % kouluista. Ryhmään kuuluvat London Business School, IESE ja IE Business School Espanjassa, HEC. Ranskassa ja vain kuusi laitosta Latinalaisessa Amerikassa.

Tämä tunnustus heijastaa sitoutumista kansainvälisen tason koulutukseen maan kilpailukykyä edistävän inhimillisen pääoman muodostamiseksi.

 • 198 QS World University Rankings (2024)
 • 6 QS LatAm University Rankings (2023)
 • 13 Times Higher Education Latin America University Rankings (2022)
 • 1 Kolumbiassa ja 12 Latinalaisessa Amerikassa US News & World Reportin (2022) Best Global Universities -luokituksen mukaan

Sijainnit

 • Bogotá

  No 19A-40, Bogotá, Colombia, CR 1 ESTE, Bogotá

Kysymyksiä