Keystone logo
University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

Johdanto

Ainoana valtionyliopistona se on yksin vastuussa valtion korkeakoulutuksen ja valtionopetuksen ohjaamisesta, järjestämisestä ja kehittämisestä sekä kulttuurin levittämisestä kaikissa sen ilmenemismuotoissa. Se edistää kaikin keinoin ulottuvillaan tutkimusta kaikilla inhimillisen osaamisen alueilla ja tekee yhteistyötä kansallisten ongelmien tutkimisessa ja ratkaisemisessa.

Sen perustarkoitus on nostaa tasavallan asukkaiden henkistä tasoa säilyttämällä, edistämällä ja levittämällä kulttuuria ja tieteellistä tietoa. Se myötävaikuttaa Keski-Amerikan liiton toteutumiseen ja tätä tarkoitusta varten se pyrkii vaihtamaan tutkijoita, opiskelijoita ja kaikkea, mikä pyrkii kannaksen kansojen hengelliseen sitoutumiseen.

San Carlos de Guatemalan yliopisto on valtion korkeakoulu, itsenäinen, demokraattisen kulttuurin omaava, monikulttuurisella ja monikulttuurisella lähestymistavalla, joka liittyy ja on sitoutunut tieteelliseen, sosiaaliseen, humanistiseen ja ympäristökehitykseen, päivitetyllä, dynaamisella, tehokkaalla hallinnolla ja resurssit, joita käytetään optimaalisesti tavoitteidensa saavuttamiseen, eettisten periaatteiden ja akateemisen huippuosaamisen omaavien ammattilaisten kouluttaja.

Sijainnit

  • Guatemala City

    11 Avenida, 01012, Guatemala City

    Kysymyksiä