Keystone logo
Viña del Mar University

Viña del Mar University

Viña del Mar University

Johdanto

Viña del Mar University on voittoa tavoittelematon yksityisoikeudellinen osakeyhtiö, joka perustettiin 21. marraskuuta 1988 ja aloitti akateemisen toimintansa ensimmäistä kertaa arkkitehtuurin, kaupallisen tekniikan, tietokonerakentamisen ja journalismin uralla.

Vuonna 1991 yliopisto hyväksyi akkreditointijärjestelmän, joka perustettiin perustuslaillisella orgaanisella koulutuksella (LOCE), joka loi korkeakoulun; ja vuonna 2000 ministerineuvosto myönsi yliopistolle institutionaalisen autonomian.

Tavoitteena on keskittää suuri osa yliopiston akateemisesta toiminnasta suurempaan tilaan ja ottaa Rodelillo-sektorin ennusteet huomioon alueen koulutus-, kulttuuri-, sosiaali-, liike- ja teknologiakehityksen napa, 30. maaliskuuta, 2004, on Rodelillo-kampus vihittiin käyttöön, ja sillä on tällä hetkellä kuusi yliopiston yhdeksästä koulusta.

Vuonna 2009 laureaatin koulutusverkostosta tuli yliopiston aktiivinen jäsen. Tämä yhteistyö merkitsi kansainvälisten standardien Viña del Mar University alueella.

Vuoden 2011 alussa, kattavan strategisen suunnitteluprosessin jälkeen, strateginen kehittämissuunnitelma (PDE) pantiin täytäntöön kaudelle 2011-2015, mikä mahdollisti yliopiston akateemisen ja institutionaalisen työn ohjaamisen mainittuna ajankohtana ja koulutusohjelman päivittämisen institutionaalisten arvojen sisällyttäminen koulutusprosessiin. Tässä yhteydessä ja perustettu PDE 2016-2020, yliopisto harkitsi uuden päivän kehittämistä ammatilliselle uralle, laskemalla tänään erilaisilla iltaohjelmilla ja jatko-opiskeluilla.

Sijainnit

  • Viña del Mar

    Viña del Mar, Chile

    Kysymyksiä