Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Johdanto

Edistää uudistavaa, kestävää ja eettistä tulevaisuutta, mukana muutoksen toimijoita, jotka kykenevät edistämään aloitteita, jotka muuttavat sosio-ympäristöjärjestelmiä.

Kuinka se syntyy?

Unelma syntyi kymmenen vuotta sitten ryhmän nuorten meksikolaisten huolesta, jotka tunnustavat, että on erittäin tärkeää luoda oppimisympäristö Latinalaisen Amerikan sosio-ympäristöhaasteisiin vastaamiseksi. Matkan varrella sadat asiantuntijat, kouluttajat, muutoksen tekijät ja yrittäjät ovat liittyneet kehittämään koulutusmallia, joka oppii, miten voimme suunnitella järjestelmäämme uudelleen. UMA: sta on tullut maan ainoa kestävään kehitykseen erikoistunut yliopisto ja ihanteellinen paikka sosio-ympäristöhankkeiden kehittämiseen.

Mitä me teemme?

Tarjoamme maisterin tutkintoja, työpajoja, tutkintotodistuksia ja konsultointipalveluja, jotka keskittyvät kestävyyteen ja sosio-ympäristön uudistamiseen. Tärkein arvo on luoda kohtaamispaikka oppimisen nopeuttamiseksi opiskelijoiden, asiantuntijoiden ja kestävän kehityksen johtajien välillä. Vieraillessasi sinulla on inspiroiva kokemus yhteydenpidosta oppimisyhteisöön, joka on aktiivinen muuttamassa maailmaa parempaan suuntaan.

Vaihda edustajaa

Saatuaan UMA-maisterin tutkintoon opiskelijat tunnustavat, että on tärkeää kehittyä muutoksen tekijöinä, siirtyä muutosprosessiin ja henkilökohtaiseen rikastumiseen, joka helpottaa sellaisten aloitteiden ja hankkeiden kehittämistä, joilla pyritään muuttamaan kurinsa nykyisiä käytäntöjä kohti kestävyysjärjestelmät.

UMA: ssa katsomme, että ensimmäinen tehtävä muutos on itse.

Kampuksen ominaisuudet

Tarkoituksenamme on rakentaa kampus, joka näyttää, kuinka arkkitehtonisesta interventiosta tulee yhteisön ja sen vesistöjen uudistumisen väline.

Näemme syvän esteettisen kampuksen tarkoitukseensa, paikkaansa ja toimintaansa sopivana. Kannustetaan tiheän syötävän metsän kasvua, josta löydämme työ- ja oppimistiloja. Tiloista tulee visuaalisesti, akustisesti, ilmastollisesti ja tekstuuriltaan suojaava peitto sen asukkaille, jotta ne kutsuvat pohdiskelemaan, vuoropuheluun ja oppimiseen.

Siellä on mielenkiintoinen yhdistelmä sopivia teknologioita, sekä huippuluokan että perinteisiä, veden, energian, ruoan, jätteen ja muiden virtojen hallintaan. Sivuston tulee kunnioittaa ja rohkaista ihmisten ulkopuolisten elementtien, kuten auringon, veden, maan, tuulen ja biologisen monimuotoisuuden, läsnäoloa ja rinnakkaiseloa. UMA-kampus on inspiroiva paikka, jonka avulla voimme kuvitella uudistavaa ja monipuolista tulevaisuutta.

  Apurahat ja rahoitus

  UMA:ssa tarjoamme kahdenlaisia stipendejä:

  Pyrimme tukemaan korkean potentiaalin muuttotoimihenkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita maisterintutkinnon opiskelusta, mutta jotka ovat taloudellisessa tilanteessa, joka ei salli koko lukukausimaksun maksamista. Meillä on rajoitettu määrä stipendejä, ja ne jaetaan niille, jotka tarvitsevat sitä eniten ja jotka parhaiten täyttävät alla määritellyt kriteerit.

  Pääsyhakemuksestamme löydät osion, jossa voit hakea tarvitsemaasi stipendiä (katso Pääsyprosessi-välilehti), sinun on ilmoitettava etsimäsi stipendin tyyppi ja prosenttiosuus. Jos olet kiinnostunut stipendistä, muista, että voit saada korkeamman prosenttiosuuden, jos lähetät hakemuksesi ensimmäisellä ilmoittautumiskierroksella.

  a) Osittainen apurahat: Apurahat, jotka ovat 10–20 % maisterin tutkinnon hinnasta, ei sisällä tutkintokuluja.

  b) Vaihto-stipendit: Apurahat 25–40 % maisterin tutkinnon hinnasta, ei sisällä tutkintokuluja. Nämä stipendit myönnetään ajan vaihdossa maisterin koordinoinnin tai UMA-yhteisön toiminnan tukemiseen. Voit valita erilaisten tukitoimintojen välillä, ja niitä voidaan tehdä missä tahansa ja joustavasti.

  Alennus täydestä Master-maksusta: 15%.

  Koskee, jos maksat koko maisterintutkinnon etukäteen.

  Alennus yhden vuoden ennakkomaksusta: 10 %.

  Pätee, jos maksat koko vuoden etukäteen.

  Alennus lukukauden ennakkomaksusta: 5%.

  Koskee, jos maksat koko lukukauden etukäteen.

  Jos saat stipendin, mitä tahansa näistä alennuksista sovelletaan maksettavaan summaan, kun otetaan huomioon myönnetyn stipendin prosenttiosuus.

  Pääsymaksut

  Pääsyprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

  • Napsauta "Aloita hakemus" -painiketta tällä sivulla ja seuraa ohjeita online-hakemuksen viimeistelemiseksi. Siellä voit pyytää stipendiprosenttia, jos tarvitset sitä.
  • Kun olet suorittanut verkkohakemuksesi, koulutusjohtaja ottaa sinuun yhteyttä virtuaalisen haastattelun järjestämiseksi.
  • Haastattelun päätteeksi varaamme diagnostisen testin, jolla arvioimme akateemista tasoasi ja oppimistapaasi. Tämän testin hinta on 500 pesoa, joka on katettava ennen sen suorittamista.
  • Haastattelun jälkeen saat vastauksen hakemukseesi. Hyväksymiskirje sisältää kaikki tiedot rekisteröinnin maksamiseen sähköisellä tilisiirrolla ja vastaavan kuitin lähettämiseen. Tarvittaessa se sisältää, onko sinulle myönnetty prosenttiosuus stipendistä.
  • Kun rekisteröinti on suoritettu, otamme sinuun yhteyttä, jotta voimme pyytää loput asiakirjat ja viimeistellä rekisteröinnin opetusministeriöön.
  • Kandidaatin tutkinnon kuukausimaksu on 15 000 dollaria, joka maksetaan yli 48 kuukausimaksulla. Rekisteröinnin hinta on 12 000 pesoa, joka maksetaan vain kerran.
  • UMA voi myöntää stipendin sitä tarvitseville opiskelijoille suoritettavan sosioekonomisen tutkimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian päästäksesi apuraharahastoon.

  Rankingit

  UMA käsitteli yhtä koulutusinnovoinnin tapauksista Meksikossa

  • Ashoka tunnusti Universidad del Medio Ambiente ja UMA High Schoolin yhdeksi koulutusalan innovaatiohenkeä ilmentävistä organisaatioista.

  Voita Win Award

  • Paras tapaus yliopiston sosiaaliselle vastuulle

  Tunnustuspalkinto Holcim

  • Kampustiimi 2014

  Koorumin palkinto

  • 2013 Victoria Haro & Federico Llamas

  Latinalaisen Amerikan laatuinstituutti

  • CIAMA 2013

  Quo & Discovery Minds -palkinto

  • 2011 Victoria Haro

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Valle de Bravo

   Camino al Castellano #4 San Mateo Acatitlán, Valle de Bravo, Mexico, 51200, Valle de Bravo

  Kysymyksiä