Keystone logo
Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Johdanto

Mariano Gálvez -yliopisto on yksityinen, riippumaton voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka toimii sen institutionaalisen lainsäädännön mukaisesti, jonka San Carlos de Guatemalan yliopiston korkein yliopistoneuvosto hyväksyi 29. tammikuuta 1966. . Sen nimi kunnioittaa arvostettua valtiomiehiä, sankareita ja maineikkaita oikeuskonsultteja tohtori José Mariano Gálvezia (Guatemalan osavaltion päällikkö 1831-1838), Tutkimusakatemian perustajaa ja Guatemalan koulutuksen uudistajaa, joka edisti tärkeitä innovaatioita elämän kaikissa järjestyksissä. valtion. Julkisen opetuksen parantaminen johtuu hänestä. Hän taisteli opetuksen maallisuudesta, hän oli kansalliskirjaston ja -museon perustaja, kunnioitti yksittäisiä lakeja ja takuita, lehdistönvapautta ja ajattelua.

Institutionaalisten periaatteidensa mukaisesti Mariano Gálvez -yliopisto palvelee lähinnä opiskelijoiden eettistä, tieteellistä, ammatillista ja teknistä koulutusta integroidun opetus-, tutkimus- ja palvelupalvelun sekä normatiivisen, akateemisen riippumattomuuden, hallinnollisen, kurinpidollisen ja taloudellinen; tieteen ja kulttuurin säilyttäminen ja kehittäminen universaalina perintönä; tutkimuksen edistämiseen tiedon ja edistymisen lähteenä sekä kansallisten ongelmien tutkimiseen niiden ratkaisemiseksi.

Perustajia inspiroineet ihanteet pysyvät voimassa, koska se on yliopiston huolenaihe opetuksessa, opiskelijoiden kattavassa koulutuksessa vapauden, keskinäisen kunnioituksen ja rinnakkaiselon hengessä.

Sijainnit

  • Guatemala City

    3a. Avenida 9-00 zona 2, 01002, Guatemala City

    Kysymyksiä