Keystone logo
Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Johdanto

Kenraali Sarmienton yliopisto (UNGS) perustettiin 20. toukokuuta 1992 kansallisella lailla nro 24 082 ja se perustettiin vuonna 1993, kun järjestävä rehtori Roberto Nöel Domecq ja neuvoa -antava toimikunta nimitettiin. UNGS on nimensä vuoksi kenraali Sarmienton silloiselle puolueelle, joka myöhemmin vuonna 1994 jaettiin kolmeen kuntaan: San Miguel, José C.Paz ja Malvinas Argentinas.

Yliopisto on perustamisestaan lähtien omaksunut periaatteena yhteyden koulutuksen, yhteiskuntaan vaikuttavien ongelmien kriittisen tutkimuksen ja vaihtoehtoisten toimien etsimiseen niiden ratkaisemiseksi.

UNGS on jaettu neljään monitieteiseen tutkimus- ja opetusinstituuttiin, jotka pyrkivät vastaamaan teollisuuden, tieteen, kaupungin ja tiedon nykyisiin ongelmiin. He ovat tiedeinstituutti, instituutti Conurbano, teollisuusinstituutti ja inhimillisen kehityksen instituutti.

Sen toiminnan keskeinen osa on edistää opetuksen demokratisointia, tiedonsaantia kaikilla yhteiskunnan sektoreilla ja akateemisen huippuosaamisen etsimistä olettaen pedagogisen strategian, jonka tavoitteena on varmistaa opiskelijoille vankka perus- ja erityiskoulutus. Tässä yhteydessä yliopisto tarjoaa ilmaisia perustutkintoja, kansallisesti päteviä tutkintoja, opinto -apurahoja, akateemisia apurahoja opetuksen, tutkimuksen, johtamisen ja yhteisöpalvelujen koulutukseen, henkilökohtaista opetusohjelmaa, nykyaikaisen ja tehokkaan kirjaston yleisön sekä ilmaisen pääsyn ja laadukkaan akateemisen tutkinnon tilaa.

Sen yliopistokampus sijaitsee osoitteessa Juan María Gutiérrez 1150, Los Polvorines, Malvinas Argentinas, Luoteis -Buenos Airesista.

Sijainnit

  • Los Polvorines

    Juan María Gutiérrez,1150, B1613, Los Polvorines

    Kysymyksiä