Keystone logo
Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Johdanto

Laadukkaasta korkeakoulutuksesta on hyötyä sekä yliopistolle , yhteiskunnalle että tutkinnon suorittaneille . Jälkimmäisten osalta laatu tarkoittaa etuja, kuten paremmat työmahdollisuudet , nouseva urapolku, sosiaalinen tunnustaminen ja hyväksyttävä palkka. Tämä johtaa suurempaan sosiaaliseen liikkuvuuteen, mikä parantaa elämänlaatua ja vastuullisempaa hallintaa päätöksenteossa, koska valmistunut tuntee olevansa sitoutunut yhteiskuntaan ja päättää palauttaa saamansa henkilökohtaiset edut.

Jatkokoulutuksen on strateginen rooli yhteiskunnassamme, koska se on väline voittaa epäoikeudenmukaisuuksia, aukiot älykäs ja toimii yhteisvastuullisesti, kehittää taloutta, edistää tieteen ja teknologian, edistää kulttuurin arvoja, rakentamaan sosiaalinen rakenne ja niiden keskinäisten suhteiden eri alojen edistää heidän kanssaan, lisätä elämänlaatua kansalaisten.

Tämän konseptin strategista roolia Graduate Program kehittää Universidad Nacional de Misiones . Suunnitteluprosessissa institutionaalisten kehittämissuunnitelma 2018-2022 UNAM, nivelletty työssä kaikissa yksiköissä, otettiin ensisijaisesti kuuluu valmistuneet. Strategiseen akselin kehityksen poliittisten toimielinten toimintalinja 5 todettiin Yhteyksien vahvistaminen valmistuneet, joka määrittää joukon tavoitteita ja odotettuja tuloksia ovat etsivät jatko instituutioiden tasolla.

Tärkein haaste on edistää aitoa osallistumista valmistuneiden institutionaaliseen elämään UNAM ja olettaa sitoutunut kehittämään toimia, joilla luodaan synergiaa ja maksuja yliopiston yhteiskunnalle ja antaa ihmisille ja ammatillista kasvua sen tutkinnon.

Sijainnit

  • Argentina

    Fernando Elias LLamosas,9400, N3304, Argentina

    Kysymyksiä