Keystone logo
Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Johdanto

UNSAM on kansallinen, julkinen ja vapaa yliopisto, joka perustettiin vuonna 1992.

Se tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoa ja tutkinnon suorittaneita uraa sekä inhimillisten ja yhteiskuntatieteiden että täsmällisten ja luonnontieteiden alalla.

Yli 65% sen resursseista on suunnattu tieteen ja tekniikan aloille. Se keskittyy yhteiseen työpolitiikkaan ja ylläpitää suhteita virastoihin, jotka edistävät tieteellistä tutkimusta ja teknologian siirtoa.

Sen liittoutumat muun muassa kansallisen tieteellisen ja teknisen tutkimuksen neuvoston (CONICET), kansallisen atomienergiakomission (CNEA), kansallisen teollisuustekniikan instituutin (INTI) ja kansallisen maataloustekniikan instituutin (INTA) kanssa parantavat teoreettinen tuotanto, tutkimuksen kehittäminen ja henkilöresurssien koulutus.

Hänen saavutuksiinsa kuuluu bitransgeenisen naudan kloonaus ihmisen kaltaisen maidon tuottamiseksi ja David Alfaro Siqueirosin muovisen seinämaalauksen palauttaminen. UNSAMilla on myös oma kustantamo (yli 100 julkaistua nimikettä), ja tähän mennessä se on allekirjoittanut yli 250 sopimusta ulkomaisten yliopistojen kanssa opiskelijoiden, opettajien ja tutkijoiden vaihdosta.

Sen pääkonttori sijaitsee General San Martínin alueella Buenos Airesin autonomisen kaupungin luoteisosassa. Yli kahden hehtaarin vanhalle rautatierannalle rakennettu Miguelete Campus on yksi Buenos Airesin alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä arkkitehtisuunnittelun ja kulttuuriperinnön säilyttämisen kannalta.

Sijainnit

  • San Martín

    San Martín, Argentiina

    Kysymyksiä