Keystone logo
Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Johdanto

Noin samaan aikaan 58 vuotta sitten joukko innokkaita ja omistautuneita opiskelijoita Bogotán yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnasta oli tyytymätön koulutusprosesseihin ja oli ristiriidassa perinteisen Kolumbian yliopistojärjestelmän akateemisen koulutuspolitiikan kanssa ja teki Vastustamaton kapina he päättivät ja julistivat opiskelijoiden uudistumisliikkeen perustamaan instituution, joka vastaisi maan nuorille, jotka tarvitsevat suuria muutoksia rakenteissaan.

Näitä opiskelijoita ohjasi 60-luvun nuorekas innostus ja yliopistojen epäjohdonmukaisuus, heillä oli onnistunut ja futuristinen visio, täydellinen luottamus omaan arvoonsa, ja heitä tuki horjumaton usko menestykseen, jonka vuosien kuluminen tuo heille. ehdotti sitten yliopiston perustamista.

Elokuun lopussa 1962 ylioppilaskunta ryhmitettiin, koordinoi järjestelytoimikunta, he perustivat työryhmiä ja asettuivat väliaikaisesti kansallispuiston teatteriin.

Näin arvostetut henkilöt näkivät kiinnostuneena tässä opiskelijaryhmässä havaittavan ylivoimaisen hengen ja päättäväisesti, he ryhtyivät tukemaan aloitetta.

Sijainnit

  • Bogotá

    Carrera 9,45A-44, 110311, Bogotá

    Kysymyksiä