Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Johdanto

esittely

Vuonna 1996 perustettu yliopistomme on palveluksessasi ja tarjoaa sinulle laadukasta koulutusta laajan ja erinomaisen akateemisen tarjouksen kautta ja edistää tietämyksen eturintamaa, jonka tulos on tieteellisessä tutkimuksessamme kansainvälisestä projektiosta.

Olemme vakuuttuneita siitä, että kutsumme julkista palvelua riippumatta siitä, oletko opiskelija tai jos aiot opiskella URJC: ssä, tarjoamme sinulle kaikki kykymme kouluttaaksesi. Yliopistomme tarjoaa sinulle opettajien henkilökunnan, joka haluaa antaa sinulle parhaan mahdollisen koulutuksen. He ovat samalla dynaamisia ammattilaisia, joustavia ja mukautettuja uusiin opetusmenetelmiin. Sinulla on myös päivitetyt ja laadukkaat tilat, samoin kuin laboratoriot ja monet muut palvelut luokkahuoneiden ulkopuolella. Opiskelu King Juan Carlosissa tarkoittaa pääsyä ihanteelliseen oppimisympäristöön, joka auttaa sinua saavuttamaan sekä henkilökohtaiset että ammatilliset tavoitteesi kiinnostavimmassa tulevaisuudessa.

Yrityksille ja ammattilaisille meillä on myös laaja ja huolellinen jatkokoulutuksen ja jatkokoulutuksen tarjous. Lisäksi panimme johtavan tutkimuksen palvelemaan sinun ja koko yhteiskunnan palveluksessa kehittämään uutta tietoa ja auttamaan ratkaisemaan kansalaisille todella tärkeitä ongelmia.

Olemme mukana kulttuurin luomisessa ja sen levittämisessä, urheilun ja kestävän elämäntavan edistämisessä. Haluamme osallistua sosiaalisten ongelmien kriittiseen tutkimukseen ja tarjota innovatiivisia ehdotuksia tieteen, kulttuurin ja taiteen ratkaisuista, jotka tekevät maailmastamme oikeudenmukaisemman ja mukavamman paikan.

Vaikka olemme syntyneet palvelemaan Madridin yhteisön ihmisiä, olemme tekemisissä kaikkien espanjalaisten ja Euroopan unionin kansalaisten kanssa. Ja olemme erittäin ylpeitä erityisestä siteestä, joka yhdistää meidät Latinalaiseen Amerikkaan. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden yliopistojen kanssa.

Meillä on viisi kampusta Madridin yhteisössä: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid ja Móstoles, ja useita paikkoja pääkaupungissa.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

astetta

Rey Juan Carlos University tarjoaa tunnustettuja perustutkinto-opintoja kaikkialla Euroopan unionissa kaikilla osaamisalueilla: taiteet ja humanistiset tieteet, oikeus- ja yhteiskuntatieteet, tekniikka ja arkkitehtuuri, terveystieteet ja kokeelliset tieteet.

Yliopistoamme toivottaa tervetulleiksi yli 80 kansallisuuden opiskelijat. Se on yliopisto, jossa kehitetään kriittistä henkeä, koulutetaan akateemisesti ja ammatillisesti, ja myös missä rikastuttaa ja kasvaa henkilökohtaisesti ja kulttuurisesti. Opiskelu URJC tarjoaa oppimisympäristön ja ainutlaatuisen kampuselämän työn ja lahjakkuuden lisäämiseksi.

Tutkimus URJC: ssä

Rey Juan Carlosin yliopisto tukee taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen tähtäävää tutkimusta edistämällä ja edistämällä tutkimustoimintaa sekä tiedon ja tulosten levittämistä ja siirtämistä yhteiskunnalle. Henkilöstötoiminnan edistäminen toteutetaan yhteistyössä yritysten ja instituutioiden kanssa sekä osallistumalla kansallisiin ja kansainvälisiin ehdotuspyyntöihin, jotka antavat tutkijoillemme mahdollisuuden kehittää tutkimuslinjojaan tietämyksen tuottamiseen, laajentamiseen ja levittämiseen sekä Tieteen ja tekniikan kehitys.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

Yliopiston elämä

Rey Juan Carlos -yliopisto sisällyttää yliopistoyhteisön ja sosiaalisen ympäristön palveluksessa olevat ohjelmat ja toimet yliopisto- ja tutkimustoimintaan. Kurssin aikana kehitetään erilaisia taiteellisia, kulttuurisia ja koulutustoimintoja, jotka täydentävät yliopisto-elämää ja edistävät opiskelijoidemme kehitystä ja kiinteätä koulutusta.

Yhteyttä yliopiston ja yliopiston koulutuksen välillä koko elämän ajan kehitetään myös Seniorit-yliopisto-ohjelman kautta. Sosiaalinen sitoutumisemme sisältää yhteistyön ja vapaaehtoistyön, kestävän kehityksen ja terveellisen yliopiston hankkeet.

Sijainnit

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Kysymyksiä