Keystone logo
Technological University Bolivar Master integraalilogistiikassa
Technological University Bolivar

Master integraalilogistiikassa

Cartagena, Kolumbia

Request duration

Espanja

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Integraalisen logistiikan maisteri pyrkii laajentamaan ja kehittämään tietoa ongelmien ratkaisemiseksi integroidun logistiikan alalla tarjoamalla opiskelijalle konseptualisoinnit, metodologiat ja työkalut, jotka mahdollistavat heidät tutkijana koulutusalueellaan.

Analyysi Cartagenan ja alueen liiketoiminnasta osoittaa tulevaisuuden opettajien ammatillisen kehittymisen potentiaalin integraalilogistiikassa, kun osoitetaan ehdotuksia julkisen ja yksityisen sektorin integroimiseksi, logistiikkatoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi. Cartagenassa ja alueella on tärkeä teollisuuspuisto, joka on vaatinut logistiikkainfrastruktuuria prosessiensa kehittämiseksi. Sen teollisuusalueille on kehittynyt tärkeitä klustereita, kuten toisiinsa liittyvien yritysten ja laitosten maantieteelliset keskittymät, jotka toimivat tuotantotoiminnassa (petrokemian ja muovin, elintarvikkeet, valmistus, palvelut, kuljetus, kalastus ja viljely, kemikaalit, metallintyöstö, rakentaminen ja matkailu), kuten toimitusketjun integrointimalleina,

Cartagenassa ja alueella on yksi Kolumbian vilkkaimmista satamajärjestelmistä, joissa on tärkeitä julkisia terminaaleja, kuten Cartagenan alueellinen satamayhdistys, Barranquillan alueellinen satamaseura, Santa Martan alueellinen satamaseura, CONTECAR. Sen korkea logistiikka- ja teollisuustoiminta, jolla on huomattava ennuste jatkuvasta kasvusta, edellyttää jatkokoulutuksen ammattilaisia auttamaan integroidun logistiikan ongelmien tutkimisessa ja ehdottamaan ratkaisuja tieteellisesti ja jäsennellysti sitoutuen kestävyyteen ja vastuullisuuteen. Sosiaalinen.

Koska jokapäiväisten ongelmien luonne vaatii monialaisia ja monialaisia taitoja ja tietoja, Bolívarin teknillinen yliopisto ehdottaa maisteriohjelmaa, joka yhdistää eri tieteenalojen (teollisuustekniikka, systeemitekniikka, taloustiede, liiketalous, rahoitus ja kansainvälinen liiketoiminta) ja tutkimusryhmiensä tutkimuskokemukset: GIPC: n tuottavuuden ja laadun tutkimusryhmä, GRITAS-sovellustekniikan ja tietojärjestelmien tutkimusryhmä ja iDe Development Studies Institute, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi paikalliseen ja alueelliseen kehitykseen.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Master of Science in International Logistics Management (MSILM) (kampuksella ja verkossa)
  • Doral, Yhdysvallat
 • MSc älykkäissä liikennejärjestelmissä ja logistiikassa
  • Linköping, Ruotsi
  • Norrköping, Ruotsi
 • Filosofian maisteri logistiikassa ja toimitusketjun hallinnassa
  • Singapore, Singapore