Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Johdanto

Yliopisto

Se oli vuosi 1962, jolloin professori Manoel Bezerra de Melo luotu kaupungissa Mogi das Cruzes, yksi peruskoulu, joka tuolloin oli vielä nimeltään "kuntosali". Siellä alkoi Mogiana organisaation koulutuksen ja kulttuurin - Tule.

Vuonna 1964, ensimmäinen korkeakoulut perustettiin koulualue että vuodesta 1973 tuli yliopiston Mogi das Cruzes (UMC). Perinteet ja uraauurtava merkki viisikymmentä vuotta historiaa toimielimen.

Koko tämän ajan, UMC tulee valmistella hänen oppilaansa, nyt numerointi yli 20000 Mogi das Cruzes kampuksilla ja Villa-Lobos / Lapa, vaatimuksiin työmarkkinoiden ja aktiivista kansalaisuutta.

Tällä hetkellä yliopiston Mogi das Cruzes on kymmeniä kursseja, joiden sisältö ja opetus-oppimisen menetelmiä päivitetään jatkuvasti ja parantaa. Tiedekunta koostuu UMC 60% maisterit ja tohtorit, joista monet kehittämään merkittäviä tieteellisiä hankkeita. Opiskelijat voivat myös osallistua tutkimushankkeisiin, jotka saavat tutkimusapurahoja.

Tätä varten yliopiston ylläpitää sitä kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden ja tarjoaa myös laboratoriot, nykyaikaiset laitteet ja tilat on erityisesti suunniteltu kehittämiseen luokat, luentoja, konferensseja, monien muiden akateemista toimintaa.

Näiden ominaisuuksien ansiosta, yliopiston Mogi das Cruzes on ollut erinomaista koulutuksessa ammattilaisten aloilla Tarkka ja teknologian, humanistiset tieteet ja terveystieteet. Tänään, UMC on yksi parhaista yliopistoista.

Yliopisto arvioitiin äskettäin opetusministeriön (MEC) ja saatu Huomautus 4 asteikolla 1-5, mikä asettaa se kärjessä yksityisten yliopistojen Brasiliassa ja paras Alto Tiete alueella.

Missio

"Luo ja levittää osaamista muodostaa sosiaalisesti vastuullista ammattilaisia, yrittäjiä ja jalostajien nykyajan todellisuuden."

Sijainnit

 • São Paulo

  São Paulo, Brasilia

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä