Keystone logo
Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Johdanto

UVigo yhdellä silmäyksellä

Olemme syntyneet vuonna 1990 ja siitä lähtien olemme jatkaneet jatkuvaa kasvua ja keskittymistä. Olemme huippuyliopisto, jonka tavoitteena on huippuosaamisen ja joka kasvaa kansainvälisenä referenssinä innovaatioissa ja tutkimuksessa.

Julkinen yliopisto yhteiskunnan palveluksessa

Universidade de Vigo on julkinen yliopisto, jolla on akateeminen, taloudellinen ja hallinnollinen autonomia ja joka palvelee yhteiskuntaa tasa-arvon, solidaarisuuden, demokratian ja vapauden periaatteiden mukaisesti.

Ensisijaisia tavoitteitamme ovat opetuksen ja tutkimuksen korkeimman laadun saavuttaminen sekä uuden tiedon etsimisen ja sen siirtämisen edistäminen yhteiskuntaan, taiteellisen luomisen sekä tieteen ja teknologian kehittäminen.

Identiteetti

Yrityksen Universidade de Vigo nykyinen yritysidentiteetti muodostettiin lokakuussa 2008, ja se on muuttunut ja päivitetty uuden skenaarion mukaan. Identiteetti koostuu erilaisista symboleista, jotka edustavat yliopistoa luomaan sisäisen yksikön ja yhtenäisen, voimakkaan ja edustavan ulkoisen heijastuksen piirteistämme ja arvoistamme, merkki on läsnä eri yhteyksissä, joissa se kehittyy.

Meidän arvomme

Pyrkimys, luovuus, huippuosaaminen ja sinnikkyys ovat saaneet meidät näinä toimintavuosina vakiinnuttamaan itsemme nykyaikaiseksi ja innovatiiviseksi yliopistoksi, jota olemme.

Olemme tiukka, läpinäkyvä, osallistava instituutio, joka on sitoutunut monimuotoisuuteen ja sukupuolten tasa-arvoon ympäristöä ja ympäristön kestävyyttä kunnioittaen. Tiedonsiirron ja koulutuksen akselilla tutkimus konfiguroidaan täällä opetuksen perustaksi ja yhteiskunnan tieteellisen ja kulttuurisen kehityksen välineeksi. Tässä olemme me, Universidade de Vigo .

Sijainnit

Sijainnit
 • Vigo

  Circunvalación ao Campus Universitario, 36310, Vigo

  • Ourense

   Rúa Canella da Costa da Vela, 12, 32004 Ourense, , Ourense

   • Pontevedra

    Campus Universitario da Xunqueira,s/n, 36002, Pontevedra

    Kysymyksiä