Keystone logo
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Johdanto

Universidade Estadual Paulista (UNESP) perustettiin vuonna 1976. Se on vakiinnuttanut hankkeen liittyminen tieteellistä, teknologista, taloudellista, kulttuurista ja sosiaalista kehitystä sitoutunut demokratian periaatteiden ja selvästi tietoinen asemansa valtiosta laitos, lisätään ja erittäin aktiivinen Brasilian yhteiskunnassa. Unesp's toimet ovat keskittyneet lähes joka alalla kokeellisten ja teoreettisten tieteiden kuten: suunnittelu, terveys, viestintä, humanististen, yhteiskuntatieteiden ja taiteiden mm.

Vuorovaikutus UNESP eri sektoreilla vaikuttavat voimakkaasti sen sosiaaliseen maisemaan. Sen korkea koulutuksen taso voidaan varmistaa kautta ilmeikäs määrä entisiä opiskelijoita asetettu ammattikäyttöön sekä yläasennossa Brasilian kansallisen riveissä osalta kaikilla aloilla, joilla se on läsnä.

Seuraava maailmanlaajuinen trendi ja varmasti valmiita siihen, UNESP on nyt enemmän kuin koskaan, etsivät uusia rajoja ylittää ja haasteet kohtaamaan, solmimalla sopimuksia huippulaatua toimielinten kaikkialla maailmassa.

UNESP on arvostettu laitos, taitava jäseniä, täysin akkreditoitu ohjelmia ja vahva tutkimus pohja - ja nämä säilyvät sen painopisteitä.

UNESP on yksi suurimmista ja tärkeimmistä Brasilian yliopistojen kanssa erottaa saavutuksia opetuksen, tutkimuksen ja neuvontapalvelujen. UNESP tuetaan valtion varoista ja yhdessä USP (Universidade de São Paulo) ja Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) tarjoaa ilmaisen julkisen korkeakoulutuksen Sao Paulon osavaltiossa.

UNESP on menestynein malli multicampus yliopistossa Brasiliassa. tällainen ainutlaatuinen ominaisuus mahdollistaa intensiivisen ja monipuolista toimintaa Sao Paulo, kehittynein valtio maassa. sen vaikutus voidaan tunnistaa alueellinen kehitys, jossa sen kampukset sijaitsevat: yksi valtion pääomasta ja 22 muita strategisesti jaetaan koko valtion.

Tekniikan ja tieteen YHTEISTYÖ

Tukemalla virastojen ja resurssien hallinta

Kehittämistä varten sen päätoiminta UNESP saa taloudellista tukea tärkeimmistä tutkimuksen tukeminen virastoille maassaan, kuten: FAPESP, CNPq, viitat ja FINEP. Nämä resurssit ovat taattu sopimuksilla, jotka mahdollistavat tiedekunnan jäseniä ja opiskelijoita osallistumaan vaihto-ohjelmiin, akateemisten hankkeiden ja palvelut. Näitä sopimuksia tehdään kansallisten ja ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten, yhdistysten, säätiöiden, kaupungin hallit, hallitus toimistosihteeri, ministeriöt, liittovaltion ja valtion virastojen ja yksityisten yritysten, lisäämällä jopa 300 kumppanuuksia, jotka kasvavat vuosittain.

Sijainnit

  • São Paulo

    Rua Quirino de Andrade, 215 01049-010 , , São Paulo

    Ohjelmat

    Kysymyksiä