Keystone logo
Universidade Europeia

Universidade Europeia

Universidade Europeia

Johdanto

Universidade Europeia tarjoaa pääsyn opiskelijalähtöiseen korkealaatuiseen korkeakoulutukseen. Se erottuu innovaatiokykynsä ja eriytyvän akateemisen mallinsa ansiosta, joka perustuu laadun, kansainvälistymisen sekä yritysten ja työmarkkinoiden läheisyyden periaatteisiin.

Sen tavoitteena on valmistaa opiskelijat tulemaan globaaleiksi tulevaisuuden ammattilaisiksi, joilla on kaikki tarvittavat taidot ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi kaikkialla maailmassa.

Universidade Europeia myöntää kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja sekä johtotason koulutusohjelmia erilaisille aloille, kuten johtaminen, laki, psykologia, henkilöstöhallinto, markkinointi, suunnittelu, viestintä, urheilu, tietotekniikka ja tekniikat. Se on johtava vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan korkeakoulu.

Tehtävä

Luoda maailmanlaajuisia ammattilaisia. Osallistuminen globaalin yhteiskunnan kehitykseen valmistelemalla opiskelijoita ja edistämällä yrittäjyyttä, joka perustuu sosiaalisen vastuun, kansainvälistymisen, tutkimuksen huippuosaamisen ja työllistyvyyden periaatteisiin.

Näkemys

Olla johtava yliopisto ja korkeakoulu, jonka valitsee opiskelijoiden ja työnantajien keskuudessa.

arvot

Kouluttaa parhaita yrittäjiä ja ammattilaisia innovatiivisilla menetelmillä valmistamalla heitä globaaleille markkinoille.

 • Rigor - ohjelmien ja opiskelijoiden akateemisessa kehittämisessä ja koko prosessinhallinnassa.
 • Monimuotoisuus - Tarjoa monipuolisia laatuohjelmia korkea-asteen koulutuksen eri tasoilla.
 • Universaalisuus - Valmista ammattilaisia maailmalle ilman rajoja, rohkaisemalla ja tarjoamalla yhteyksiä muihin kulttuureihin.
 • Innovaatio - Mukauta opetuksemme työmarkkinoiden tarpeisiin tarjoamalla nykyisiä menetelmiä ja sisältöä opiskelijoiden onnistuneen valmistamisen kannalta.

Sijainnit

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome Estrada da Correia, no. 53, 1500-210, Lisbon

 • Lisbon

  Avenida D. Carlos I, nº4, 1200-649, Lisbon

  • Porto

   Porto, Portugali

   • Lisbon

    R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal, 1600-604, Lisbon

    Kysymyksiä