Keystone logo
Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Johdanto

Universidade Federal de Pernambuco (UFPE) on yksi maan parhaista yliopistoista opetuksen (perustutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden) ja tieteellisen tutkimuksen parissa Koillis-Koillis -opiston ministeriöiden ja tiede- ja tiedeministeriöiden arvioiden mukaan. Tekniikka (MCT).

Universidade Federal de Pernambuco oikeusasiamies on tila, jossa väestö toivottaa tervetulleeksi ja kuuntelee ilmentymiä (ehdotuksia, pyyntöjä, valituksia, valituksia, kiitoksia), mikä takaa sosiaalisen osallistumisen kansalaisuuden harjoittamiseen. Lisäksi se on tärkeä ala julkisen palvelun pätevöinnissä. Analyysiraportit oikeusasiamiehen rutiinissa käsitellyistä aiheista esitetään yliopistohallinnon aloille tavoitteena inspiroida virtojen, rutiinien, prosessien rakentamista, jotka optimoivat elämää ja suhteita Universidade Federal de Pernambuco .

Vuonna 2012 perustettu, vuoden 2014 puolivälistä lähtien Universidade Federal de Pernambuco oikeusasiamies aloitti toiminnan kysynnänhallintajärjestelmän, nimeltään Ouve Universidade Federal de Pernambuco , kanavan kautta, jonka kautta manifestit tehtiin ja yliopiston sisäisen hallinnon kautta. Tämä järjestelmä lopetettiin unionin läpinäkyvyys- ja valvontaministeriön 12.3.2018 antaman normatiivisen ohjeen nro 19 mukaisesti. Nykyään ilmoitukset on tehtävä liittovaltion toimeenpanovallan oikeusasiamiesjärjestelmän kautta. -Ouv) koordinoi liittovaltion oikeusasiamiehen toimisto (OGU). Fala.BR-foorumi isännöi ilmentymiä.

Sijainnit

  • Cidade Universitária

    Avenida Professor Moraes Rego,1235, 50670-901, Cidade Universitária

    Kysymyksiä