Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Johdanto

Esittely

Yliopisto San Francisco (USF), opiskelija on perinne kiinteä laitos koulutusmarkkinoilla. Ne ovat yli 39 vuoden kokemus ja 80000 tutkinnon. Läsnä kaupungeissa Bragança Paulista, Campinas (yksiköt Swift ja Cambui), Itatiba ja São Paulo, joka tarjoaa yli 30 perustutkintoa, 10 jatko, joista kolme Masters ja PhD ohjelmia.

Yliopisto jonka peruspilari täydellinen muodostuminen opiskelija. Tässä mielessä opettajat työskentelevät antaumuksella opiskelijalle erottuvat heidän valitsemassaan ammatissa. Luokkahuoneen ulkopuolella, tapahtumia tarjotaan, kursseja, projekteja ja tavoittamisohjelmia, sekä kaikki tarvittava tuki opiskelijalle osallistua vaihtoon ja tulla työmarkkinoille, muun mahdollisuuksia.

Kaikesta huolimatta USF on yliopiston että lisäksi siirtämään tietoa, edistää kiinteä inhimillisen kehityksen, osallistuvat opiskelijan unelma tulla toimivaltainen ja taitava ammattilainen.

Being Yhteisön

USF on osa valikoidulle joukolle korkeakouluopetus yhteisön toimielinten (ICES) Brasiliassa, osallistuvat myös Brasilian liitto yhteisön yliopistot (ABRUC), joka kokoaa yhteen 66 toimielimet, esitellään käsitteitä 3-5 pankin yleisindeksi kursseja ( HVK), opetusministeriön (OKM).

ICES on ominaista huippuosaamista toimintaansa ja kutsumus panoksensa yhteiskunnalle. Toinen tärkeä ero on, että 100% kerätyistä varoista yhteisön investoidaan etuja opiskelijoille ja yhteisö, koska ne harjoittavat voittoa toimintaa.

Teemana "Education for Peace" ja muutti sen suojelija, Pyhä Fransiskus Assisilainen, USF tehtävänä on tuotannon ja tiedon levittämisen, veljeyden ja solidaarisuuden. Siten päivä, käsitteen "Community College" harjoitetaan kautta yhteiskunnallisia hankkeita ja yhteisön tukitoimista, ja toimintaa, joka on kuten pilarit opetuksen, tutkimuksen ja laajennus.

Jatko-opiskelija USF on mahdollisuus kokea todellisuuden yhteisö, yhdistämällä teoriaa ja käytäntöä.

Tehtävä

Tuottaa ja levittää tietoa, mikä vapauttaa ihmisten välistä vuoropuhelua tieteen ja uskon ja edistää veljeyttä ja solidaarisuutta, harjoittamalla hyvää ja seurauksena rauhanrakentamisessa.

Näkymä

On tunnustettava akateemista huippuosaamista, dynaamisuus, innovatiivisuus ja sitoutuminen yhteiskuntaan, oikeudenmukaisuus, rauha ja ekologia.

Sijainnit

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilia

Kysymyksiä