Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Johdanto

Tietoja UVA

UVA

A UVA Se perustettiin vuonna 1971 ja suorittanut viime vuosina selvästi prosessin akateemisen kasvun ja saadut tulokset kohokohtia viime arvioinneissa Opetusministeriön (OKM). Vuonna 2012 laitos on saavuttanut radan 4 MEC yleisindeksi Kurssit (1-5), korkein pääsee yksityinen yliopisto maassa. Nykyään se vie seitsemänneksi sijoitusta paras yksityisten yliopistojen maassa, on toiseksi paras erityisesti Rio de Janeirossa.

Se tarjoaa 40 perustutkintoa ja teknologinen valmistumisen, viisi maisterin tutkinnot ja yli 70 merkityksessä jälkeinen valmistumisen kursseja. Vuonna 2012 lupa myönnettiin luotiin ensimmäinen jatko yliopisto alalla psykoanalyysin, terveys ja yhteiskunta, joka oli sen ensimmäisen luokan vuonna 2013.

Kanssa neljällä kampuksella, kolme heistä kaupungin Rio de Janeiro - Tijucan, baari ja keskus - ja neljäs Cabo Frio, järvien alueella, ja terveyskeskus, yliopisto on käymässä läpi merkittäviä investointeja infrastruktuuriin.

UVA tarjoaa jatko etäopetuksen kursseja ja kaksi sertifiointiohjelmia, yhteistyössä amerikkalaisissa yliopistoissa. Ensimmäiset kurssit ovat yhdessä University of Texas Arlington (TaY).

Rehtori

Arlindo Cardarett Vianna

Dean jatko

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-dekaani jatko koulutuksen, tutkimuksen ja laajennus Maria Beatriz Duarte Balena Pro-rehtori varten opintosihteeri

Sijainnit

  • Belém

    Belém, Brasilia

    Kysymyksiä