Keystone logo
© TESS
Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Johdanto

Sekä yliopistojen ja tekniikan koulu, UTC on rakennettu pedagogiikan autonomia ja poikkitieteellistä teknologian tutkimuksen innovaatiotoiminnan. UTC kouluttaa insinöörejä, päälliköiden ja lääkärit pystyvät ymmärtämään vuorovaikutuksen teknologian ihmisten ja yhteiskunnan ja työskennellä globaalissa kilpailuympäristössä edun kestävää kehitystä. Tiedekunta ja UTC insinöörit antaa merkityksen innovaatio, joka mahdollistaa uusien alueiden käsite ja yrittäjyyskoulutuksen ytimessä huolenaiheistaan.

arvomme

UTC esittelee koulutusmallin, jossa insinööritieteiden, humanististen ja yhteiskuntatieteiden, talouden ja politiikan ovat integroituja harmonisesti palveluksessa koulutuksen insinööri, tiedemies, tuleva johtaja, innovatiivinen , humanisti, pystyy hallitsemaan haasteisiin monimutkaisuus yhteiskunnassa tieto- ja viestintä.

UTC on laitos, joka tuottaa merkitys yhteiskunnallemme, jossa vuoropuhelu voi eri kulttuureissa ja eri tapoja ymmärtää maailmaa.

Se on paikka, jossa innovaatio tulee pysyvästi.

luovuus

UTC luotiin se

humanismi

UTC asettaa ihmisen sydämessä sen ekosysteemin

kulttuurienvälisyyden

UTC on luonut Biotechnology

yhteistyö

UTC koskaan toimii yksin, hän on jatkuvassa vuorovaikutuksessa opiskelijoiden, yritysten ja muiden yliopistojen

rohkeus

UTC kehittää riskikulttuuri

meidän Missions

Tulevaisuuden rakentamisessa

UTC ja pyrkii asemansa merkittävä eurooppalainen yliopisto maailmanluokan teknologiaa, jolla on vahva ankkuri luovuuteen ja innovaatioihin.

Luovuus, me sanovat haluavansa olla merkittävä rooli taistelussa ideoita vuosisadalla. Kehitetään luovuutta opiskelijoiden perustuu edistämiseen monialaisia ​​lähestymistapoja, tieteidenvälistä ja kulttuurien, voimakkaalla tuella tutkimuksen. Se edellyttää myös vahvistamista art pohja, ajaa innovaatio, ja kulttuuri, kehitys tekijä kansalaisuuden ja kasvua.

Kautta innovaatio, väitämme täysin kantamaan kolminkertainen tehtävä tiedon tuottamisen ja tiedon, sen siirto, mutta myös niiden muokkaamista innovaatiot kaikenlaista, ihminen, palvelevat ihmiskuntaa ja Yhtiö.

Tällainen käsitys, sopusoinnussa arvojen UTC, moderni visionsa roolin yliopiston ja omaperäinen luova kunnianhimo, merkitsee useita edellytykset täyttyvät:

visio vahvan UTCéenne yhteisö ja valjastetaan tukemaan hanke ymmärretään ja yhteisiä kaikille organisaatio ja tehokas hallinto, reaktiivinen, aktivoiva, jotka edistävät tehokasta yksiköt ja henkilökohtaiset kehitys rakennettu ja meidän opiskelijoiden kyky houkutella lahjakkuuksia, mobilisoida, kehittää, tukea ja kehittää inhimillisiä voimavaroja lisääminen ja monipuolistaminen taloudellisten resurssien politiikkaa strategisia liittoutumia ja verkostoja, erityisesti yhteydessä vahvan paikallisen juuret

sitoumuksemme

Varmista kurinpidollinen ja temaattinen tutkimus huippuosaamisen vetämänä kollektiivinen harjoittavat tieteidenvälistä ja avoin sen ympäristökysymyksiä Tuottaa tietoa ja osaamista Research Välittää tiedon avulla koulutusta ja tukea opiskelijaa innovatiivisuus Esittele tieto ja innovaatiot muutosprosessi syntymistä keksintöjen

Sijainnit

  • Compiègne

    Rue du docteur Schweitzer CS 60319, 60203 COMPIEGNE Cedex France , , Compiègne

Kysymyksiä