Keystone logo
© TESS
Université Savoie Mont Blanc

Université Savoie Mont Blanc

Université Savoie Mont Blanc

Johdanto

45510_Photo_2016_-USMB_red1

Tervetuloa Savoie Mont Blancin yliopistoon!

Savoie Mont Blanc -yliopisto on 14 000 opiskelijaa, monipuolinen monitieteinen koulutus ja 19 kansainvälistä maineikkaa edustavaa tutkimuslaboratoriota. Se on inhimillisen oppilaitos, joka yhdistää läheisyys alueensa kanssa, yhdistyminen COMUE Université Grenoble Alpes -yliopistoihin ja laaja näkökulmasta Eurooppaan ja maailmaan. Se tarjoaa sekä lyhytaikaisia ​​kursseja (ylempi korkeakoulututkinto, korkeakoulututkinnot) että pitkät kurssit (yleistutkija, erikoistumis-tai ammattikorkeakoulututkinto, maisterin tutkinto, insinööritutkinto ja tohtorintutkinto) sekä ensimmäisen asteen että jatkokoulutuksen. Annecyn, Le Bourget-du-Lacin ja Jacob-Bellecombette -yhtymän kolmessa yliopistokaupungissa on erityisen houkuttelevat elävät ja opiskelevat olosuhteet poikkeuksellisen ympäristön keskellä järvien ja vuoristojen välillä. Tutkimuksen ja koulutuksen tueksi kansainvälinen näkökulma edesauttaa organisaatiomme identiteettiä, houkuttelevuutta, dynamiikkaa ja yleistä kehitystä. Savoie Mont Blanc -yliopiston painopiste on yhtäältä kehittää kansainvälisiä hankkeita, yhteisiä palkintotodistuksia ja englanninkielisiä ohjelmia ja toisaalta mahdollisuuksien mukaan rohkaista opiskelijoiden, luennoitsijoiden ja tutkijoiden liikkuvuutta sekä hallintohenkilöstöä. Se on 5 mantereella ja 240 kahdenvälisellä sopimuksella pystynyt hyödyntämään täysimääräisesti sen erinomaisen sijainnin Sveitsin ja Italian rajojen tuntumassa vahvojen ja erityisten suhteiden kehittämiseksi näiden kahden maan korkeakoulujen kanssa.

Opiskelijamme ovat varmasti löytäneet Savoie Mont Blanc -yliopistossa vahvan dynaamisen, henkilökohtaisen laadun valvonnassaan, tukemassa henkilökohtaisten suunnitelmiensa valinnassa ja kehittämisessä sekä tarvittavien työelämän integrointimahdollisuuksina. Université Savoie Mont Blancin valinta tarkoittaa kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen kertymistä henkilökohtaiseen menestykseen ja täyttämiseen.

Ihmisen kokoiset kampukset

Savon Mont Blancin yliopisto on Grenoblen ja Lyonin välissä, Sveitsin ja Italian rajojen tuntumassa, valtion rahoittaman monitieteisen korkeakoulutuksen perustamisen alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Yhteensä 14000 opiskelijaa Jacob-Bellecom-betterin, Annecy-le-Vieuxin ja Le Bourget-du-Lacin kampuksilla. Hän opiskeli 200 ehdotettua kurssia.

Tunnustetun laadun tutkimus

Sen 19 laboratoriot pitävät tiiviisti yhteyttä kansallisiin tutkimuslaitoksiin (CNRS, INRA, CERN, CEA, IRSTEA). Erityisesti organisaatiot erottavat itsensä eri alojen tieteellisiin aihepiireihin: vuoristututkimukset, aurinkoenergia, fysiikka ja mekatroniikka. Tämän tieteellisen ympäristön laatua lisää entisestään CERNin läheisyys Genevessä, maailman suurin hiukkaskiihdytin ja nanoteknologian tutkimusklusteri Grenoble.

Kansainvälinen ulottuvuus

Kansainvälisten suhteiden parhaiden ranskalaisten yliopistojen joukkoon kuuluva Savoie Mont Blanc -yliopisto tulee ensimmäiseksi tärkeimmistä ulkomaisten pörssien verkostoista.

Sijainnit

 • Annecy

  Université Savoie Mont Blanc/Polytech Annecy-Chambéry 5 Chemin de Bellevue Annecy-le-Vieux, 74940, Annecy

 • Argonay

  Université Savoie Mont Blanc Annecy Campus 5 chemin de Bellevue, 74940, Argonay

  • Le Bourget-du-Lac

   Domaine Universitaire "Chartreuse" Building Le Bourget-du-Lac, 73376, Le Bourget-du-Lac

   Kysymyksiä