Keystone logo
Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Johdanto

Pidetään yhtenä vanhimmista yliopistoista Indonesiassa, Universitas Gadjah Mada toimii pilari koulutuksen heräämisen Indonesiassa ja oletetun puolustaja ja levittäjä Pancasila.

Universitas Gadjah Mada : ssa opiskelijoille tarjotaan laaja valikoima mahdollisuuksia kehittää luovuuttaan ja innovatiivisuuttaan omalla alueellaan modernin infrastruktuurin ja tietotekniikan avulla. Maailmanluokan tutkimusyliopistona UGM on kiinnittänyt suurta huomiota tutkimustoimintaan motivoimalla tiedekunnan jäseniä ja opiskelijoita suorittamaan ja julkaisemaan tutkimustaan. Lisäksi tätä työtä vauhditetaan kehittämällä 25 tutkimuskeskusta eri tieteenaloilta. UGM on varustettu pelkästään 3 608 tiedekunnan jäsenen ja 4 324 työntekijän resursseilla, jotka ovat vahvasti sitoutuneet tekemään UGM: stä Indonesian parhaan yliopiston ja merkittävän opetusviitteen.

Esittelyssä UGM

Universitas Gadjah Mada on indonesialainen julkinen muratti -liigan tutkimusyliopisto Yogyakartassa, Indonesiassa, perustettu 19. joulukuuta 1949. UGM on Indonesian vanhin ja suurin korkeakoulu. Yogyakartassa, Indonesiassa sijaitseva 360 hehtaarin yliopisto koostuu 18 tiedekunnasta, 68 perustutkinto-ohjelmasta, 23 tutkintotodistusohjelmasta, 104 maisteri- ja erikoisopinto-ohjelmasta ja 43 tohtorikoulutusohjelmasta.

Sillä on tällä hetkellä noin 55 000 opiskelijaa, 1 187 ulkomaista opiskelijaa ja 2500 tiedekunnan jäsentä. Universitas Gadjah Mada on pidetty yhtenä Indonesian arvostetuimmista yliopistoista.

UGM toteuttaa Educopolis -aluetta, jonka yliopistot ovat ottaneet luodakseen suotuisan ympäristön oppimisprosessin jatkuvuudelle. Näitä pyrkimyksiä pyritään kehittämään monitieteistä yhteistyötä ja vastaamaan ekologisiin kysymyksiin yliopiston vision saavuttamiseksi. Jotkut toimenpiteistä ovat saastumisen ja ajoneuvojen pakokaasupäästöjen vähentäminen, jalankulkijoiden kehittäminen, kampukselle tulevien ajoneuvojen rajoittaminen, uusien asuntoloiden rakentaminen kampukselle, pysäköintitaskujen kehittäminen, puiden istuttaminen vihreiksi ja paljon muuta.

Yogyakartan erityisalue, jossa UGM sijaitsee, on yksi Indonesian pienimmistä maakunnista, ja se on ollut laajalti tunnettu jaavan kulttuurin keskuksena sekä oppimiskeskuksena. Siinä on 3 400 000 asukasta, joista 511 000 asuu Yogyakartan kaupungissa. Sen nimeäminen oppimiskeskukseksi on merkitty 120 valtion ja yksityisen korkea -asteen oppilaitoksen olemassaololle, joiden opiskelijamäärä on yli 300 000.

Näkemys

Olla erinomainen ja innovatiivinen maailmanluokan yliopisto, joka on täynnä kansakunnan kulttuurisia arvoja, jotka perustuvat Pancasilaan valtionideologiana ja omistettu kansakunnan eduille ja ihmiskunnalle.

Tehtävä

Harjoittaa koulutusta, tutkimusta ja yhteisöpalvelua sekä säilyttää ja kehittää erinomaista ja yhteiskunnalle hyödyllistä tietoa.

Sijainnit

  • Yogyakarta

    Bulaksumur, 55281, Yogyakarta

Kysymyksiä