Keystone logo
© Universitat de Barcelona
Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Johdanto

Barcelonan yliopisto, joka on perustettu vuonna 1450, on kattava korkeakoulu, jossa on syviä akateemisia perinteitä ja tieteellistä huipputietoa. Se sijaitsee Barcelonassa, joka on yksi Välimeren ja koko Euroopan tärkeimmistä kosmopoliittisista keskuksista. Barcelonan yliopiston kuusitoista keskusta, jotka on ryhmitelty kuudeksi pääkampukseksi, sijaitsevat eri puolilla kaupunkia ja ovat täysin integroituneet kaupunkielämään. Siten suurin osa niistä sijaitsee itse kaupungissa. Kaupungista itsestään tulee yliopiston kampus.

Barcelonan yliopisto on yksi Espanjan suurimmista yliopistoista, ja se toivottaa vuosittain tervetulleeksi suuren määrän opiskelijoita sekä espanjalaisista että ulkomaisista yliopistoista. Yli 44 000 perustutkinto-opiskelijaa ja lähes 19 000 maisteri- ja jatko-opiskelijaa sekä tohtorikoulutettavaa. Lähes 15 prosenttia opiskelijoista on ulkomailta ja yli 122 eri kansallisuutta.

Barcelonan yliopisto on julkinen laitos, joka keskittyy akateemiseen huippuosaamiseen ja on sitoutunut kouluttamaan ja valmistamaan nykyistä ja seuraavaa sukupolvea maailmankansalaisia - ammattilaisia, tutkijoita, yrittäjiä ja johtajia - jotka pystyvät työskentelemään korkeimmalla tasolla kaikkialla maailmassa. Samalla Barcelonan yliopiston sitoutuminen tutkimukseen on sijoittanut sen Espanjan ensimmäiseksi kansainvälisissä rankingeissa ja yhdeksi maailman arvostetuimmista yliopistoista tutkimuksen vaikuttavuuden osalta.

Barcelonan yliopistolla on kansainvälinen kutsumus, ja siksi se on jäsenenä johtavissa maailmanlaajuisissa yliopistoverkostoissa, kuten Euroopan tutkimusyliopistojen liitossa (League of European Research Universities, LERU), COIMBRA-ryhmässä (CG) ja korkeakoulutusta käsittelevän arabieurooppalaisen konferenssin (AECHE) koordinoinnissa. Sillä on yli 2 800 kansainvälistä sopimusta, mukaan lukien sopimukset 82:n maailman 200 parhaan yliopiston kanssa (Times Higher Education Supplement).

Sijainnit

  • Barcelona

    Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007, Barcelona

Ohjelmat

Kysymyksiä