Keystone logo
Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Johdanto

Tietoja UQO: sta


Quebecin yliopisto Outaouaissa, oppimisen ilo

Quebecin yliopiston Outaouais (UQO) on kasvanut, kehittänyt ja mukautanut ohjelmiaan asiakkaidensa tarpeiden rytmiin ottaen huomioon yliopiston, jonka ihmisen ulottuvuus helpottaa oppimista ja pohdintaa, samalla kun otetaan huomioon alue.

Jäsenyytensä Université du Québec -verkostossa UQO voi luottaa Kanadan suurimman yliopistojärjestelmän koulutusresursseihin ja yhteisiin palveluihin.

Sijaitsee Gatineau, Outaouais sydämessä, UQO sijaitsee kahdessa paviljongissa kävelyetäisyydellä toisistaan ​​ja on maantieteellinen ja kulttuurinen etu. Sen etuna on, että se sijaitsee raja-alueella, jota rikkaat läsnäolot ovat kahdessa kulttuurissa, jotka elävät liittovaltion pääkaupungin, Ottawan, hektisen toiminnan rytmiin. Ei vain läsnä kaupungeissa, UQO tarjoaa myös palveluita syrjäseuduilla ja pyrkii lisäämään läsnäoloaan alueilla lähivuosina.

Vuodesta 2010 lähtien UQO sijaitsee myös Saint-Jérômessä 10 132 neliömetrin uudessa rakennuksessa, joka on rakennettu St. Joustin ja Labelle-kaduilla, jotka sijaitsevat kaupungintalon vieressä. Tämä uusi kampus on tyytyväinen yli 2 000 opiskelijaa. On luokkahuoneita, opetus- ja tutkimuslaboratorioita, kirjastoa, didakkirjastoa, toimistoja, hallinnollisia tiloja, oppilaan kokousalueita ja lisäpalveluja, kuten kahvila ja kirjakauppa. leviää kuudelle kerrokselle.

Pienien opiskelijaryhmien muodostamien luokkien ja tarjotun laadunvalmennuksen avulla UQO antaa maineen oppia, rakentaa uran ja menestyä elämäänsä. Ei liian iso, ei liian pieni, inhimillinen ja ystävällisempi! Tämä houkuttelee 7,500 opiskelijaa, jotka rekisteröivät pääasiassa Outaouais, mutta myös Itä-Ontario ja muut Quebec. UQO: n maine on edennyt rajojen yli ja houkuttelee yhä useampia ulkomaalaisia ​​opiskelijoita.


UQOn visio


Kaikki yhteisön voimat yhdistyvät voidaksemme toteuttaa hankkeita, jotka luovat elämämme visionamme: "Lähempää, mennä pidemmälle! ".

Yksittäin ja yhdessä pyrimme keskittymään seuraaviin kolmeen strategiseen suuntaan: opiskelijakokemuksen rikastamiseen, ohjelmien luomiseen ja tutkimuksen kehittämiseen sekä yliopiston vaikutusvaltaan.


vuonna 2020

 • keskitymme ponnisteluihimme ensisijaiseksi tavoitteeksi antaa kaikelle toiminnallemme merkitys: opiskelijat;
 • uskallamme innovoida ohjelmissamme, palveluissamme ja toimissa kestävän kehityksen kannalta;
 • luotamme yhteistyöhön ja keskinäiseen avunantoon, jotta voimme luoda mielekkäitä yhteyksiä ja johtaa meitä eteenpäin ja edelleen.

Yhdessä muokkaamme opiskelijakokemusta UQO: ssa.


UQO: n tehtävä


UQO: tiedon, tutkimuksen ja luomisen korkein ilmaus

Université du Québec -verkoston jäsen Université du Québec en Outaouais on julkinen ranskankielinen yliopisto ja tutkimuslaitos, joka sijaitsee Outaouaissa ja Laurentialaisissa. Inhimilliseen vuorovaikutukseen suotuisessa ympäristössä UQO, tietoyhteiskunnan keskittymä, kouluttaa tutkinnon suorittaneita jokaisella kierroksella ja stimuloi tieteellistä tutkimusta ja luomista.

UQO-opiskelijat ovat keskeinen tehtävä. He hyötyvät ohjelmiensa monipuolisuudesta sekä sen opetuksen ja tutkimuksen erinomaisuudesta kokeneiden professorien ja osaavan henkilökunnan ansiosta.

UQO osallistuu aktiivisesti alueensa väestön taloudelliseen, yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen kehitykseen, jota se palvelee osallistuessaan yhteisöön. Yhdistetty sekä alueellisiin että kansainvälisiin todellisuuksiin, UQO on strateginen toimija, joka edistää yhteiskunnan etenemistä kumppanuuksien ja projektien kautta.


UQO: n arvot


Ylittävät itsensä

UQO tarjoaa opiskelijoilleen akateemisen kokemuksen, joka on sekä sitoutunut että palkitseva, perustuen haluun löytää, rakentaa ajattelunsa ja kehittää kriittistä merkityksensä. UQO: ssa opiskelijoiden menestykset, innovatiiviset henkilökunnan saavutukset ja jatkotutkinnot ovat kollektiivinen yllyttäminen.


Erinomainen ja tiukka

UQO on menestyvä organisaatio, jossa jokainen on sitoutunut huippuosaamiseen akateemisessa toiminnassaan. UQO on tietämyksen luomispaikka, jossa huippuosaaminen ja tiukkuus ovat normi ja viitekehys, josta kaikki toiminnot tehdään.


avaaminen

UQO on ranskankielinen yliopisto, joka on avoin ympäristölle ja maailmalle. UQO tunnustaa kulttuurisen monimuotoisuuden merkityksen ja edistää sitä. Lisäksi se sisältää kansainvälisen ulottuvuuden koulutustoimiin.


Rehellisyys ja läpinäkyvyys

UQO suosii ääntä ja vastuullista johtamista samalla, kun se keskittyy tehokkuuteen ja tehokkuuteen. Tämän saavuttamiseksi se helpottaa tiedon saatavuutta ja ihmisten sitoutumista.


kunnioittaminen

UQO toimii ihmisten kunnioittamisessa asettamalla opiskelijat keskuksen tehtävään ja työntekijöihin sen kehityksen ytimessä. Se arvostaa opiskelijoidensa, henkilöstönsä, valmistuneidensa ja yhteistyökumppaneidensa panosta ja kannustaa yhteistyöhön ja tukemaan ihmisen vuorovaikutuksessa runsaasti ympäristöä.

Sijainnit

 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Kysymyksiä