Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Johdanto

Sitoumus opintoja UBD tarkoittaa jäsenyyden monipuolinen ja kukoistava akateemisen ympäristön, joka tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti kansainvälisesti tunnettujen yliopistojen. Yliopistolla on progressiivinen ja huippututkimusta kulttuuri, joka on älyllisesti stimuloivaa ja akateemisesti vaativa.

Tällä UBD, tiedämme, että opiskelijat haluavat tulla opiskeluun lukemattomia eri syistä, ja olemme erittäin sitoutunut tukemaan meidän opiskelijoiden toiveet ja parantaa taitojaan ja työllistettävyyttään.

Globaali yliopisto, maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemisessa - UBD toimii kaikkialla maailmassa kumppaneiden kanssa koulutuksessa, liike, terveydenhuollon, kehityksen, hyväntekeväisyyden ja hallitusten löytää ratkaisuja joihinkin ihmiskunnan kiireellisimmistä kysymyksistä, ja tekemään uraauurtavaa tutkimusta eri akateemisen taajuuksia.

Antaa mahdollisuuksia laajentaa työskennellä väestön jatko koulutus, UBD esittelee jatko-ohjelmia, että opiskelijat voivat ottaa joko työpaikalla tai kotona, joilla on omat tahtiin ja eri reittejä. Kanssa työharjoittelukoulutuksen lähestymistapaa ja teknologian käyttö, nämä tehokkaampien ohjelmat tarjotaan Master tasolla alkaa elokuussa 2017 mennessä.

banner_global

International Students

Alussa UBD avasi oven kansainvälisille opiskelijoille, joka muodostaa pääasiassa ASEAN opiskelijat. Monimuotoisuus laajeni tänään enemmän tulossa Itä-Aasiasta (Kiina ja Japani), Euroopassa, Afrikassa ja Keski-idässä.

Erilaisia, jatko ja tutkimusohjelmia tarjotaan UBD, kun taas lyhyemmät ohjelmat ovat myös saatavilla, kuten Global Discovery-ohjelma ja kieli ohjelmat. Englanti on tärkein väline opetuskieli UBD ja puhuttu Brunei. Koulutusohjelmat tarjotaan siis tarjota mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille pääsyn tulevia työsuhteiden maailmanlaajuisesti. Tämä ympäristö on myös kansainvälisiä opiskelijoita väylä oppia Englanti koko tutkimuksen ja päivittäisen elämän, mikä helpottaa heitä tekemään ystäviä ja seurustella.

UBD on sellainen ympäristö ja kansainväliset opiskelijat tuntevat kotona joukko seurojen ja tekemistä. On myös erilaisia ​​ohjelmia, joilla varmistetaan siirtyminen uusien opiskelijoiden kohdalla UBD läpi International Student palveluyksikkö opintoasiainpäällikkö jakson.

Englanti Kieli Vaatimukset

Kaikkien ohjelmien, hakijoiden on oltava vähintään luotto 6 Englanti kielellä osoitteessa GCE 'O' Level Examination tai luokan B in IGCSE Englanti (toisena kielenä) tai IELTS 6.0 tai TOEFL vähintään yleisarvosanaksi 550.

42929_Facts

Sijainnit

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Kysymyksiä