Keystone logo
University College Cork

University College Cork

University College Cork

Johdanto

Opiskelukohde Irlanti - turvallinen, ystävällinen ja ainoa englanninkielinen kotimaa EU:ssa.

University College Cork (UCC), joka sijaitsee Irlannin etelärannikolla, sijaitsee 42 hehtaarin kokoisella viehättävällä metsäisellä alueella ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä vilkkaasta Corkin keskustasta.

UCC: llä on yli 22 000 opiskelijaa yli 100 maasta. Lähes 4000 opiskelijaa ja kolmasosa henkilökunnastamme ulkomailta, UCC on todellinen kansainvälisen oppimisen paikka.

Sijoittuu alkuun 2% yliopistojen maailmanlaajuisesti se äänestettiin Sunday Times University of the Year kolme kertaa viimeisen vuosikymmenen aikana, ja 8. maailmassa arvostetun IMPACT. Olimme myös ensimmäinen yliopisto maailmassa, jolle on myönnetty vihreä lippu ympäristöystävällisyydestä, ja otamme kestävän kehityksen täällä erittäin vakavasti!

Mitä tulee opiskelijoiden uraan, eroamme UCC:stä, sillä rekrytoijat ovat sijoittuneet maailman 100. sijalle valmistuneiden työllistettävyyden vuoksi. UCC johtaa alaa Irlannissa Graduate Employability -kysymyksissä. Yli 90 % kaikista valmistuneistamme on työelämässä tai opiskelee jatko-opinnoissa yhdeksän kuukauden kuluessa valmistumisesta. UCC:n urapalveluiden avulla voit nopeuttaa ja edistää uraasi UCC:n sitoutumisen myötä työllistettävyyden edistämiseen. 2 vuoden "stay back" -työviisumi EU:n ulkopuolisille opiskelijoille ja upeat työharjoittelumahdollisuudet kaikille!

University College Cork tarjoaa vertaansa vailla olevan laajan ja laadukkaan perustutkinto- ja jatko-opintoja kaikilla tärkeimmillä tieteenaloilla. Valittavana on yli 100 perustutkintoa ja yli 200 jatkokurssia neljästä korkeakoulustamme:

  • College of Arts, Celtic Studies & Social Sciences
  • Kauppakorkeakoulu ja oikeus
  • Tieteen, tekniikan ja elintarviketieteen korkeakoulu
  • Lääketieteen ja terveydenhuollon korkeakoulu

Kun aloitat UCC:ssä, aloitat kolmannen tason koulutusmatkasi yhdessä Irlannin johtavista yliopistoista, kuulut elinvoimaiseen yhteisöön ja autamme sinua tulemaan sellaiseksi henkilöksi ja ammattilaiseksi, jonka haluat olla #BeginBelongBecome .

Peruskurssimme ovat kandidaatin arvosanoin, joistakin on integroitu maisterivaihtoehto.

Jatko -opiskelijayhteisömme on rakennettu akateemisen huippuosaamisen perustalle. UCC on ympäristö, jossa voit muodostaa kestäviä ammatillisia ja henkilökohtaisia ystävyyssuhteita, jotka ovat olennainen osa henkistä kehitystäsi ja tulevaa uraasi. Jatko-opintojamme ovat opetetut maisterin- ja maisterintutkinnot, strukturoidut tohtoriohjelmat ja ammatilliset tohtorintutkinnot. Kurssejamme tarjotaan kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on yksi Irlannin korkeimmista jatko-opiskelijoista, sillä 95 % UCC:n valmistuneista työllistyy opintojensa jälkeen.

tutkimus

Tiesitkö, että UCC on myös yksi Irlannin johtavista tutkimusyliopistoista? Itse asiassa olemme Irlannissa ykkönen teollisuuden lähteistä saatavien tutkimustulojen osalta. Meillä on yli 70 tutkimuskeskusta ja instituuttia, ja olemme saaneet tähän mennessä yhdeksän Euroopan tutkimusneuvoston (ERC) palkintoa! Kansainvälisesti kilpailukykyisenä, globaalisti keskittyneenä tutkimusvetoisena instituutiona. UCC priorisoi tutkimusta alueilla, jotka ovat merkittäviä korkeimmalla kansainvälisellä tasolla. Näitä ovat mm. UCC:n elintarvike- ja terveystutkimus, fotoniikka ja perinataalinen lääketiede on tunnustettu maailman johtavaksi. Useat Irlannin huippututkimuskeskukset sijaitsevat UCC:ssä: Tyndall National Institute (mikrosysteemit, fotoniikka, nanoteknologia) ja APC Microbiome Institute (ravintoterveys, terveysvaikutteiset elintarvikkeet), jotka molemmat tunnustetaan maailmanlaajuisiksi johtajiksi. Ympäristöntutkimuslaitos tekee tutkimusta ilmastotoimista, kestävästä yhteiskunnasta ja kiertotaloudesta.

Täällä UCC: ssä annamme sinulle mahdollisuuden ja voimme tarkkailla ja kyseenalaistaa, havaita ja pohtia, analysoida ja toimia, parantaa mahdollisuuksiasi ja edistää tavoitteitasi! Sinulla on omat henkilökohtaiset tavoitteesi, unelmasi ja toiveesi tulevaisuutesi suhteen, ja me autamme sinua saavuttamaan ne.

Löydä UCC - kotimme, kotisi!

Sijainnit

  • Cork

    College Road, , Cork

Kysymyksiä