Keystone logo
University of Arts Magdalena Abakanowicz in Poznań Master of Arts (MA) Graphic Arts
University of Arts Magdalena Abakanowicz in Poznań

Master of Arts (MA) Graphic Arts

Request duration

Request teaching languages

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Master of Arts (MA) Graphic Arts

&nbsp

Perinteinen studiot typografia, litografia, kaiverruspainatus, silkkipaino, offset ja digitaalinen grafiikka opettaa taitoja, jotka, kun hallitsee, mahdollistaa vapaan kokeilu ja kypsä taiteellinen ilmaisu. Opiskelija perehtyy eri graafisia tekniikoita, jotta voi valita niistä ne löytää sopivimmat oman taiteellisen työn.

&nbsp

&nbsp

Kohopainokoneet

&nbsp

Pää: professori Andrzej Bobrowski
Assistentti: Agnieszka Cholewińska

&nbsp

Opiskelija perehtyy perinteisistä painamalla tekniikoita, mukaan lukien puupiirros, linoleum tulostus, kipsireliefi tulostus ja räätälöityjä painomenetelmät. Tavoitteena kurssien se kouluttaa opiskelijat voivat luoda omia kappaleita eikä vain kopioimalla edellinen käsitteitä.Koulutus annetaan auttaa opiskelijoita osuvasti harkita kaksi vaihetta Tulosta luominen: matriisi ja tulostaa itse. Opiskelijaa kannustetaan syntetisoimiseksi ja yksinkertaistaa heidän työtään. Toinen Kurssin tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita käyttämään tietoa tehokkaasti ratkaista Creative haasteisiin, ja tehdä niistä täysin tietoinen luovan prosessin Quest niiden pyrkiessä voittamaan rajoituksia. Laaja tutkimus taiteellisen grafiikan annetaan, joka kattaa sen historiallinen tausta ja nykyajan kehitykseen, jossa korostetaan erityisesti säädettyjä on kohopainokoneet.

&nbsp

&nbsp

Offset

&nbsp

Pää: professori Grzegorz Nowicki
Assistentti: dr Krzysztof Balcerowiak Laboratory: Michał Tatarkiewicz

&nbsp

Opiskelija perehtyy käyttämään erilaisia ​​taiteellisia tekniikoita aikana ensimmäisen opintovuoden.Ne myös kannustaa etsimään omia keinoja ja alueet taiteellisen ilmaisun. Toisen vuoden opiskelijat valitsevat työpajoja, joissa he haluavat harjoittaa opintojaan.

&nbsp

Litografia

&nbsp

Pää: Professori Stefan Ficner
Assistentti: Maksymilian Skorwider Laboratory: Ryszard Wojciechowski

&nbsp

Opiskelija oppii levyn painatus ja saada valmiuksia tarvitaan lisätutkimuksia sekä kehittää niiden taiteellisen asenteen. Tulee keskittyä herkkä kuva käsitys, mukaan lukien masterointi grafiikan taitoja ja syvällinen tieto asiaan käsitteitä ja käsitteitä. Meet-ups järjestetään työpaja käytäntöä ja keskustelua sekä korjaamaan toimii tarvittaessa. Lisäksi luentoja nykyaikainen graafisen annetaan. Vuonna ensimmäinen ja toinen vuosi, opiskelijat osoitetaan oppiaineet, joissa työtä.Edistymisestään masterointi litografia arvioidaan sekä niiden saavutuksia käytön osalta hankittujen taitojen ilmaista henkilökohtaista taiteellista asenteita.

&nbsp

&nbsp

Kaiverruspainatus

&nbsp

Pää: professori Piotr Szurek
Assistentti: Marek Glinkowski
Laboratorio: Katarzyna Salińska

&nbsp

Kurssi esittelee opiskelijoille perusteet grafiikkaa. Opiskelija perehtyy tekniikoita kuivaneula, etsaus, akvatinta, vernis MOU jne. ja voi yhdistää nämä. Opetussuunnitelma on monipuolinen, vaihteleva ja räätälöity koko kurssin tasolla sekä kunkin oppilaan mieltymykset. Projektityö tehdään hyväksyntä ja kuuleminen osastopäällikkö. On korostettava, että tulostus ei ole vain mekaaninen menetelmä kopiointia, vaan myös työkalu taiteellinen luova teko.Oppilaat oppivat kaiverruspainatus tekniikoita ja graafisen laajemmassa yhteydessä. Lisäksi niitä kannustetaan edistämään niiden taiteellinen herkkyys jotta voivat käynnistää omia yksilöllisiä luomuksia.

&nbsp

&nbsp

Screen Printing

&nbsp

Pää: Professori Mirosław Pawlowski
Assistentti: Jarosław Janas
Laboratorio: Paweł Pacura

&nbsp

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä alalla käytetyt menetelmät ja taiteellisen ilmaisun. Erityistä huomiota kiinnitetään masterointi tarvittavat taidot (joka saavutetaan monia käytännöllisiä luokkien aikana 2. ja 3. vuoden opintojen). Opiskelija seuraa räätälöityjä opetussuunnitelmia, työskentelee 3-4 aiheista. Kurssin avulla opiskelijat voivat stimuloida luovuutta.Kussakin hankkeessa käsitellään erikseen, ja jatkuva neuvonta annetaan myöhemmissä vaiheissa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Graafisen suunnittelun maisteri
    • Florence, Italia
  • Master in Graphic Communication Design
    • Barcelona, Espanja
  • Graafisen suunnittelun MA
    • Kingston upon Thames, Yhdistynyt kuningaskunta