Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Johdanto

University of Baltimore Mission

University of Baltimore tarjoaa innovatiivisia koulutusta liike, julkisten asioiden sovelletut taiteet ja tieteet ja oikeuden tarpeisiin monipuolinen väestö kaupunkiympäristössä. Julkinen yliopisto, University of Baltimore tarjoaa erinomaisen opetusta ja tukeva yhteisö, jatko ja ammatillinen opiskelijoiden ympäristössä ominaista akateemista tutkimusta ja julkista palvelua. Yliopisto:

  • tekee huippuosaamista saatavilla perinteisten ja muiden kuin perinteisten opiskelijoiden motiivina ammatillinen arvostus ja yhteiskunnallinen tiedostaminen;
  • luo perustan elinikäisen oppimisen, henkilökohtaisen kehityksen ja sosiaalisen vastuun;
  • yhdistyvät teoria ja käytäntö luoda mielekäs, reaalimaailman ratkaisuja 21. vuosisadan kaupunkien haasteisiin; ja
  • on ankkuri instituutio, alue- luottamusmies ja olennainen kumppani kulttuurin, kaupan ja tuleva kehitys Baltimore ja alueen.

Tietoja Baltimore

Baltimore ei lempinimeltään Charm kaupungin turhaan. Ja vaikka on loputtomasti syitä, että se on hyvä paikka käydä koulua, tässä on mitä ajattelemme ovat viisi tärkeimmät.

1. Olemme lähellä kaikkea.

Olemme lähellä pääteillä ja kaikenlaista julkisen liikenteen, joten kiertää kaupunkia on helppoa. Tai voit vain kävellä kadun Penn Station ja hypätä junan kevyellä Washington DC; Philadelphia; New York; tai muut suuret itärannikon kohteisiin.

2. Niin paljon tekemistä. Miten valita?

Turistit rutiininomaisesti suunnata Inner Harbor, National Aquarium, keskustan hyväpalkkainen kaupoissa ja ruokapaikkoja, mutta entä te? Lähes jokainen Baltimore naapurustossa on oma ainutlaatuinen ja omituinen nähtävyyksiä.

Vietä iltapäivä harhaillessaan 18-luvun mukulakivikatuja Fell Point. Maistele rapukakku yksi kaupungin historiallinen toreilla. Catch suosittu paikallinen bändi tai uusi pelata Station Pohjois Kulttuuri ja viihde District. Olkaamme kehuskelevat: Baltimore nimettiin Fodor on yksi 15 Best Waterfront kaupungeista maailmassa.

3. Baltimore on kaupunki ap-art.

Baltimore on enemmän kuin sen osuus visuaalisen ja esittävän taiteen. Lyhyen kävelymatkan päässä UB, löydät Walters taidemuseo, Patricia ja Arthur Modell Performing Arts Center Lyric, The Meyerhoff Symphony Hall ja Eubie Blake National Jazz Institute ja kulttuurikeskus. UB: n kampus on myös asuu Artscape, maan suurin vapaa taidefestivaali.

4. Tämä on birdland.

UB: n lähellä Light Rail lopettaa, se on 10 minuutin matka etelään Baltimore kaksi ammattilaisurheilussa stadioneilla. Catch Orioles baseball-peli keväällä tai nauttia pudota jalkapallon kanssa Baltimore Ravens.

5. Baltimore on college kaupunki.

UB on vain yksi monista julkisten ja yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen ja ympäri pääkaupunkiseudun Baltimore. Että "college kaupunki tuntuu" on yksi tärkeimmistä eduista elämä kaupungissa. Tutustu Baltimoren Collegetown Verkko- ja lisätietoja tavoista nämä kampusten edistävät viehätys Charm kaupungin.

Sijainnit

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Kysymyksiä