Keystone logo
University of Bayreuth

University of Bayreuth

University of Bayreuth

Johdanto

University of Bayreuth

University of Bayreuth on dynaaminen, tutkimukseen suuntautunut kampusyliopisto. Yhtiö perustettiin vuonna 1975 yhdeksi ensimmäisistä yliopistoista Saksassa, jolla on monitieteinen perustamistehtävä. Sitä pidetään nyt innovatiivisen tutkimuksen ja opetuksen edelläkävijänä. Ydinaihealueidensa ja strategisesti valittujen painopistealueidensa ansiosta yliopisto tarjoaa noin 13 500 opiskelijalle Saksasta ja ulkomailta ihanteellisen oppimisympäristön, tarkan valvonnan ja houkuttelevat, kansainvälisesti suuntautuneet opinto-ohjelmat, jotka pidetään kokonaan englanniksi.

University of Bayreuth pidetään maailman parhaimpien nuorten yliopistojen joukossa, kuten voidaan nähdä sen asemasta Times Higher Educationin (THE) maailmanlaajuisessa yliopistojen luokituksessa ”alle 50”. University of Bayreuth on vaikuttava kansainvälinen verkosto, ja se vastaa sosiaalisiin muutoksiin ja prosesseihin innovaatioilla, jotka asettavat edelleen uusia normeja. Tästä syystä monitieteinen ajattelu ei rajoitu yhteistyöhön, joka tehdään ainutlaatuisella vihreällä kampuksellamme. Se on myös avaintekijä monissa monitieteellisissä opinto-ohjelmissamme. Tällä hetkellä yliopiston seitsemän tiedekunnan tarjoamista noin 150 erilaisesta opinto-ohjelmasta on ilmoittautunut noin 13 500 opiskelijaa.

University of Bayreuth keskittyy monitieteiseen tutkimukseen ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nykyaikaisten tutkimuslaitostensa ja ensiluokkaisen tutkimusinfrastruktuurinsa ansiosta. University of Bayreuth on onneksi yksi suosituimmista saksalaisista yliopistoista ulkomaisten tutkijoiden keskuudessa, ja se sisältyy säännöllisesti Humboldt-listan johtajiin.

Se on ollut kansainvälinen johtaja afrikkalaisissa tutkimuksissa monta vuotta; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) on osa huippuosaamisryhmäämme ”Africa Multiple”, jota rahoittavat Saksan liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset. Baijerin kokeellisen geokemian ja geofysiikan tutkimuslaitoksessa suoritettu korkeapaine- ja korkean lämpötilan tutkimus on myös luonut vahvan maineen maailmanlaajuisesti. Polymeeritutkimus yliopistossa on edelläkävijä Saksan Tutkimussäätiön (DFG) julkaisemassa rahoitusjärjestyksessä. University of Bayreuth on tiukka kansainvälinen verkosto strategisesti valituista yliopistokumppanuuksista.

Yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen ja tutkijoilleen opetus- ja tutkimusympäristön, jossa on runsaasti tilaa luovuudelle ja asettuu siten jännitteisiin akateemisen vapauden, tieteellisen kehityksen, käytännön suuntautumisen ja sosiaalisen ja kulttuurisen vastuun välillä.

Löydä uusi kotisi poissa kotoa. Tule osaksi Bayreuth -yhteisöä. Nähdään kampuksella tai verkossa!

Sijainnit

  • Bayreuth

    University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany, , Bayreuth

Kysymyksiä