MSc elintarvikkeiden laadussa ja turvallisuudessa
University of Bayreuth
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Bayreuth, Saksa
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
15 Jun 2023
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2023
Johdanto
⚡️ Koronaviruksen (COVID-19) päivitys
Olemme muuttaneet ohjelmat tilapäisesti virtuaalisiin oppimisluokkiin, jotta kaikki aikataulutettu opetus voidaan suorittaa verkossa. Ohjelmat alkavat marraskuussa 2020 ja tarvittaessa opettavat verkossa ja siirtyvät sitten kampuksella tapahtuvaan oppimiseen.
Ruoka eroaa pohjimmiltaan muista tavaroista: se koostuu eliöistä (osista), jotka olivat elossa tai ovat edelleen. Sen koostumuksen monimutkaisuuden ja lähtöaineiden vaihtelun lisäksi tämä aiheuttaa suuremman vaihtelun riskin tuotannon, kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kuinka toimitamme mahdollisimman monelle ihmiselle mahdollisimman kestävällä tavalla korkealaatuista ja terveellistä ruokaa? Käsittelet tätä ja vastaavia kysymyksiä maisteriohjelmassa "Elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus".
Elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden tutkimusala muuttuu nopeasti. Maailman väestö kasvaa ja globalisaatio muuttaa elämäntapoja ja ruokavaliota. Innovaatiot biokemiallisessa analytiikassa, moderni anturitekniikka, älykäs tietojenkäsittely ja jalostusmenetelmät avaavat parhaillaan uusia jännittäviä mahdollisuuksia. Samaan aikaan elintarvikkeiden tuotannon ja jakelun kestävyyden kysyntä kasvaa ja monimutkaisten tuotanto- ja toimitusketjujen ongelmat, jotka johtuvat esimerkiksi "elintarvikekandaaleista", paljastavat kuluttajien suuren herkkyyden ja epävarmuuden.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelmassa opetetut ydinosaamiset antavat valmistuville maisteriopiskelijoillemme mahdollisuuden ymmärtää ja ratkaista elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden alan ongelmia integroivasta, poikkitieteellisestä näkökulmasta. Tätä varten kurssi on monitieteinen muotoilussa, jossa yhdistyvät biotieteiden painopiste (esim. viljelykasvien ja tuotantoeläinten biologia, elintarvikkeiden mikrobiologia, ihmisten ravitsemus, analyyttiset menetelmät ja elintarvikebiokemia) suunnilleen yhtä suurella osuudella oikeudellisista ja taloudellisista tutkimuksista. Maisterin opetussuunnitelman moduuleja ovat elintarvikkeiden biologia ja biokemia, ihmisen biologia, elintarvikekemia, datatiede/bioinformatiikka/tilastot, elintarvikeoikeus, elintarvikekauppalaki, turvallisuus- ja riskienhallintalaki, laadunhallinta, elintarvikeketjun hallinta ja tiedeviestintä.
Galleria
Uramahdollisuudet
Elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevat kysymykset ovat tutkimusala, joka kehittyy nopeasti ja vaatii siksi tulevilta asiantuntijoilta suurta joustavuutta ja sopeutumiskykyä. Valmistuttuasi maisteriohjelmasta "Food Quality & Safety" olet pätevä tutkijan uralle sekä johtaviin tehtäviin elintarviketeollisuudessa, viranomaisissa, tiedotusvälineissä ja muilla politiikan, hallinnon ja liiketoiminnan aloilla.
Tohtorin tutkinnon suorittaminen University of Bayreuth
University of Bayreuth tutkijakoulu valvoo kaikkien aineiden tohtoriopiskelijoita, jotka suorittavat tohtorin tutkintoa strukturoidussa ohjelmassa tai yhdessä yliopiston seitsemästä tiedekunnasta. Helpotamme tieteellistä vaihtoa jo itsenäisen tutkimuksen alkuvaiheessa ja täydennämme tohtorikoulutettavien poikkitieteellistä koulutusta lisäopetus- ja koulutusmahdollisuuksilla. Tavoitteenamme on luoda heille täydelliset tutkimus- ja oppimisolosuhteet.