Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Johdanto

Haluatko tehdä muutoksen ja auttaa muokkaamaan maailmaa, jossa elämme? Oletko intohimoinen ongelmanratkaisuun? Haluaisitko työskennellä joidenkin maailman parhaiden tutkijoiden kanssa tarjotaksesi ratkaisuja tämän päivän ja tuleviin globaaleihin ongelmiin?

Jos näin on, Birminghamin yliopisto voisi olla sinulle oikea jatko-opiskelijavalinta. Insinööri- ja fysiikan korkeakoulu on edelläkävijä koulutuksessa, tutkimuksessa ja kehityksessä eri aloilla, kuten tekniikassa, teollisuudessa, teknologiassa, energiassa, terveydenhuollossa ja paljon muuta. Opiskelu meillä ei ole vain seuraava askel urapolullasi, vaan auttaa sinua tekemään maailmasta edistyneemmän, kestävämmän ja kestävämmän paikan.

Miksi opiskella Birminghamin yliopistossa?

  • Olemme globaali Top 100 -yliopisto, ja olemme 20 parhaan joukossa useissa Ison-Britannian liigataulukoissa
  • Ison-Britannian 100 parasta tutkinnon suorittanutta työnantajaa on valinnut meidät kohdennetuimmaksi yliopistoksi (The Graduate Market in 2021
  • 87 prosentilla tutkimuksestamme on globaali vaikutus (REF 2014)
  • Lukuisat UoB:n alumnit ja henkilökunta ovat olleet mukana Nobel-palkinnolla palkitussa työssä
  • Opiskelijoille on tarjolla runsaasti työllistymisen tukipalveluita. College ja Careers Network voivat tarjota sinulle käytännön neuvoja ja taitoja urakehitykseen. Meillä on myös erinomaiset teolliset yhteydet maailmanlaajuisiin yrityksiin, kuten Rolls Royce ja Jaguar Land Rover, mikä antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden saada tietoa ja kokemusta alasta.
  • Voit saada Commonwealth-stipendin, jonka arvo on £ 3,000, tai Global Masters -stipendin, jonka arvo on £ 10,000, jos aloitat opinnot syyskuussa 2021. Molempien palkintojen tiedot ja kelpoisuusehdot ovat saatavilla verkkosivuillamme.

Sijainnit

  • Birmingham

    University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Kysymyksiä