Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

Johdanto

College of Life and Environmental Sciences on omistautunut tutkimaan elämän monimuotoisuutta ja evoluutiohaasteita sen kaikissa muodoissa.

Kaikkialla bio- ja ympäristötieteissä löydämme, sovellamme ja käännämme tiedettä, mikä edistää merkittävästi ihmisten ja ympäristön terveyttä. Liikunnasta, biolääketieteestä ja mielenterveydestä ilmastonmuutokseen, elintarviketurvaan ja sietokykyyn yhdistämme alkuperäisen ajattelun ja todellisen kokemuksen selkeään keskittymiseen ja kurinalaisuuteen. Tätä tukevat mahdollistavat teknologiamme, joissa yhdistyvät huippuluokan laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Meillä on yksi Iso-Britannian parhaista itsenäisistä psykologiakouluista, ja olemme jatkuvasti viiden parhaan joukossa urheilu- ja liikuntatieteiden maailman QS-liigataulukossa. Hyväntekijän suuren lahjan tukemana olemme kehittäneet ainutlaatuisen Birmingham Institute of Forest Researchin (BiFoR), joka tutkii nopean ilmastonmuutoksen vaikutusta puun latvojen kehitykseen ja taudinaiheuttajiin.

College koostuu neljästä koulusta: Biotieteet; maantiede, maa- ja ympäristötieteet; Urheilu, liikunta ja kuntoutustieteet; ja psykologia. Yhdistämme tieteenalojen asiantuntemuksemme laajemman yliopiston osaamiseen käsitelläksemme tärkeimpiä nykyisyyden, menneisyyden ja tulevaisuuden ihmis- ja ympäristökysymyksiä.

Laaja yhteistyö kumppaneiden kanssa korkeakoulujen, teollisuuden ja yhteisöjen edustajien kanssa tuottaa kasvavaa vaikutusta paikallisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

Lahjakas henkilökunta

Yli 700 akateemisen ja ammatillisen palvelutyöntekijän tiedekunnan kanssa työskentelemme yhteistyössä, ja olemme aktiivisesti mukana yliopiston aloitteissa tehdäksemme laadukkaita nimityksiä Collegen vakiintuneisiin ja nouseviin tutkimuksen huippuyksiköihin. Akateemisen henkilöstömme joukossa on useita erinomaisia, korkean potentiaalin, uransa alkuvaiheessa olevia tutkijoita, jotka on nimitetty osaksi yliopiston alan johtavaa Birmingham Fellowship -ohjelmaa. Ammattitaitoinen palveluhenkilöstömme tarjoaa arvokasta tukea akateemisille kollegoillemme mahdollistaen poikkeuksellisen koulutuskokemuksen opiskelijoillemme ja auttamalla meitä kasvattamaan vaikutusvaltaamme alueellisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Yksi keskeisistä tavoitteistamme Collegessa on auttaa henkilökuntaamme pitämään huolta itsestään. Meillä on henkilöstömme käytettävissä erilaisia sovelluksia, ohjelmia ja tietoja, jotka parantavat ja tukevat sekä fyysistä että henkistä terveyttä.

Maailman johtava tutkimus

Uusimmassa Research Excellence Frameworkissa (REF2014) suurin osa tutkimuksestamme arvioitiin maailman johtavaksi (4*) tai kansainvälisesti erinomaiseksi (3*). Maailman johtavia monitieteisiä tutkimusalueitamme ovat:

 • Birmingham Institute of Forest Research (BIFoR)
 • Ympäristötieteet
 • Mikrobiologia ja infektio
 • Vesitieteet
 • Selkäkipujen tarkkuuskuntoutuskeskus
 • Ihmisaivojen terveyden keskus
 • Mielenterveysinstituutti

Viime vuosina College on investoinut merkittäviin monitieteisiin aloitteisiin, mukaan lukien Center for Computational Biology ja hiljattain Center for Human Brain Health. Vuonna 2017 perustettu Mielenterveysinstituutti keskittyy pitkälti NHS-palvelujen muuttamiseen korkealaatuisimman tutkimuksen todistepohjasta. Nämä investoinnit perustuvat korkeakoulun erinomaiseen infrastruktuuriin ja maineeseen mahdollistavien teknologioiden toimittajana.

Opetetaan huippuosaamista

Collegessa asuu noin 5 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat yli 100 perustutkinto-, jatko-opinto- ja tutkimusohjelmassa.

Erinomaisen tutkimuksen, koulutuksen, kenttätyön ja tilojen yhdistelmä antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua jännittävimpään ja uraauurtavampaan tutkimukseen sen vaikutuksen ja soveltamisen kautta todellisiin haasteisiin. Tämän seurauksena he oppivat sekä siirrettäviä että tieteenalakohtaisia taitoja, jotka antavat heille luottamusta ja kokemusta menestyä monilla eri ammateilla ympäri maailmaa.

Kansainväliset opiskelijat College of Life and Environmental Sciencesissa

Olemme koti monimuotoiselle ja elinvoimaiselle kansainvälisten opiskelijoiden yhteisölle, jotka ovat valinneet Birminghamin yliopiston jatkamaan opintojaan biotieteiden, maantieteen, maantieteiden, ympäristötieteiden, suunnittelun, psykologian, urheilu- ja liikuntatieteiden sekä fysioterapian aloilla.

Muhammad Nadzmie Bin Zulkifli - Malesia (MSc ilmansaasteiden valvonta ja hallinta)

”Lempiasiani Birminghamin yliopiston opiskelijana olisi luultavasti yhteisö, monipuolinen kansainvälinen yhteisö täällä. Se saa minut tuntemaan oloni kotoisaksi."

Christy Wong Hei Yan - Hong Kong (BSc Psychology)

”Opiskelu ulkomailla voi laajentaa näköalojani”

Koulumme

 • Biotieteiden
 • Maantiede, maa- ja ympäristötieteet
 • Psykologia
 • Urheilu-, liikunta- ja kuntoutustieteet

Yhteisöt

Suorita itsenäinen apuraha Birminghamin yliopiston Life and Environmental Sciences Collegessa ja hanki mahdollisuus jatkaa omaa tutkimustasi maailmanlaajuisesti arvostetussa monitieteisessä ympäristössä.

Tohtorintutkinnon ja varhaisen tutkijan urakehitys ja koulutus - PERCAT

PERCAT-ohjelma insinööri- ja fysiikan korkeakouluissa sekä bio- ja ympäristötieteissä pyrkii tarjoamaan portin Birminghamin yliopistossa saatavilla oleviin resursseihin ja tukeen tohtorintutkinnon ja uran alkuvaiheen tutkijoiden urakehitykseen ja koulutukseen, mukaan lukien tapahtumat, seminaarit ja urakehitys. mahdollisuudet, toimikuntien rahoitus, apurahat ja muut tukipalvelut.

Sijainnit

 • Edgbaston

  Edgbaston, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kysymyksiä