Keystone logo
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Johdanto

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja sen on myöntänyt Ras Al Khaimahin hallitus. Tarjoamme perus- ja jatkotutkinto-ohjelmia useilla aloilla.

Akateeminen keskus on erikoistunut mm. Kirjanpito, rakennustekniikka, koneenrakennus, sähkö- ja elektroniikkatekniikka, liikkeenjohto, laki, psykologia ja tietojenkäsittely. Opiskelijat eri akateemista taustoista ja tasoista voivat liittyä Boltonin yliopiston akateemiseen keskukseen keinona ansaita perustutkintonsa ja jatkotutkintonsa. Akateeminen keskus sijaitsee tarkoitukseen rakennetussa tilassa, joka on vain osa sitoutumistamme tarjota opiskelijoille paras mahdollinen kokemus. Kaikki akateemiset ohjelmat sijaitsevat yhdessä tällä kampuksella perusohjelmien rinnalla, joita tarjoamme hyväksyttynä pääsyreittinä Boltonin yliopiston ohjelmiin.

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah on ensimmäinen laitos, joka hakee ja hankki toimintaluvan RAK EZ:ltä, jolla on äskettäin perustettu lupajärjestelmä, joka sisältää kattavan laadunvarmistusprosessin, joka kaikkien Emiraatin akateemisten oppilaitosten on nyt toimittava. noudattamaan. WINC oli ylpeänä ensimmäinen laitos, jolle myönnettiin tämä lisenssi.

Akateeminen keskus toimii 42 000 neliömetrin kokoisessa rakennuksessa, jossa on luokkahuoneita, luentosaleja, toimistotiloja, kirjasto sekä suunnittelu- ja tietojenkäsittelylaboratorioita. Lisäksi opiskelijoillamme on pääsy kampuksen lukuisiin opetussuunnitelma- ja ulkopuolisiin tiloihin pitkäaikaisen ja aktiivisen opiskelijaneuvoston kautta. Tarjolla on myös opiskelija-asuntoja, jotka tarjoavat laadukasta majoitusta ja palveluita kohtuulliseen hintaan, aivan paikan päällä.

Western International College (WINC) toimii kaupankäyntilisenssin alaisena Western International Corporationilla, joka on äskettäin nimetty Academic Infrastructure Provider Boltonin yliopistolle ja sen Ras Al Khaimahissa sijaitsevalle Academic Centerille. Western International College, Western International Corporation & University of Bolton ja Academic Center – Ras Al Khaimah ovat kaikki osa samaa oppilaitosta, joka on toiminut Ras Al Khaimahissa vuodesta 2008 lähtien.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

Boltonin yliopisto, akateeminen keskus - Ras Al Khaimah tarjoaa seuraavat ohjelmat:

Perusohjelmat

 • BEng (Hons) konetekniikassa
 • Graafisen alan tekniikka (Hons)
 • BEng (Hons), jolla on edistynyt asema sähkö- ja elektroniikkatekniikassa
 • BSc (Hons) liiketalouden johtamisessa
 • BA (Hons) kirjanpidossa
 • BSc (Hons) tietotekniikassa
 • BA (Hons) oikeustieteessä
 • BSc (Hons) psykologiassa

Jatkokoulutusohjelmat

 • Liiketalouden maisteri (Executive – hakijoille, joilla on akkreditoitu kandidaatin tutkinto ja yli 3 vuoden työkokemus esimiestasolla)
 • MBA-ylöspäin (hakijoille, joilla on jatkotutkinto, mutta ei MBA)
 • Tietotekniikan maisteri
 • MSc Rakennushankkeiden Hallinta

Miksi Boltonin yliopisto, akateeminen keskus RAK?

Edullinen opetusmaksu

Boltonin yliopiston akateeminen keskus tarjoaa ohjelmia tuetuilla lukukausimaksuilla, jotka ovat puolet Yhdistyneen kuningaskunnan pääkampuksen lukukausimaksusta. Se antaa sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden saada parasta arvoa brittiläistä koulutusta Arabiemiirikunnissa.

Aito ja akkreditoitu brittiläinen tutkinto

Boltonin yliopiston akateeminen keskus RAK:ssa tarjoaa akkreditoituja British Honors -tutkintoja Boltonin yliopistosta, Iso-Britanniasta. Nämä ovat samat tutkinnot, joita tarjotaan Iso-Britannian pääkampuksella opiskeleville opiskelijoille, ja opintosuoritusotteessa mainitaan opiskelupaikka RAK.

Kampuspalvelut

42 000 neliömetrin paikassa on luokkahuoneet, luentosali, toimistotila, kirjasto sekä tekniikan ja laskennan laboratoriot. Lisäksi opiskelijoilla on pääsy tarkoitukseen rakennettuun kuntosaliin ja kuntokeskukseen, jossa on aerobiset ja painoharjoitteluvälineet. Ulkourheilumahdollisuuksiin kuuluu koripallokenttiä, tenniskenttiä, jalkapallokenttä ja lentopallokenttiä. Saatavana on myös opiskelija-asuntoja, jotka tarjoavat laadukasta majoitusta ja palveluita tytöille ja pojille erikseen 24/7-vartioinnilla kampuksella.

Siirtovaihtoehdot UK Campus / Opintomatkoihin

Kaikilla yliopiston akateemisessa keskuksessa opiskelevilla opiskelijoilla on mahdollisuus siirtyä Ison-Britannian pääkampukseen. Opiskelijat voivat myös käydä vanhempien kampuksella opintomatkalla, joka tapahtuu säännöllisesti.

Opiskelija-asunto

Kampuksella on erillinen huippumoderni hostelli tytöille ja pojille, ja siellä on 24/7-turvallisuus.

Akateemisten ansioiden stipendit

Yliopiston akateeminen keskus tarjoaa vuosittain 1 miljoonan AED:n arvoisia akateemisia ansioiden apurahoja. Nämä stipendit myönnetään opiskelijan akateemisen suorituskyvyn perusteella kyseisessä maassa ja RAK:n yliopistokeskuksessa.

Harjoittelu- ja harjoittelumahdollisuudet

University Center on ollut yhteydessä yli 200 yritykseen Arabiemiirikunnissa. Opiskelijoita kannustetaan harjoitteluun kesälukukaudella, ja loppusijoittautumisten turvaamiseksi on helposti saatavilla apua.

Visa-prosessointi

Kaikki yliopiston akateemisessa keskuksessa opiskelevat opiskelijat ovat yliopiston sponsoroimia, ja viisuminkäsittely on erittäin luotettavaa ja nopeat läpimenoajat.

Yli 90 % opiskelijoistamme löytää ansiotyön kolmen kuukauden kuluessa valmistumisestaan, ja kampuksella on hyvät laajat yhteydet yli 200 yritykseen, jotka tarjoavat opiskelijoillemme harjoittelupaikkoja ja harjoittelupaikkoja.

Sijainnit

 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

Kysymyksiä