Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Johdanto

Tietojen toimiminen

University of Bradford -palvelussa hyödyt opetuksesta ja tutkimuksesta, joka hyödyntää teknologiaa yhteiskunnan hyväksi - ja olet osa sitä.

Opit akateemisilta ja teollisuuden asiantuntijoilta, jotka muokkaavat alansa tulevaisuutta maailmanluokan tiloissa. Olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketallennustilaamme ja uusiin School of Management -palveluihin.

Kun olet kanssamme, voit olla paras versio itsestäsi. Yliopisto on paikka, jossa voit laajentaa mieltäsi ja saada elinikäisiä ystäviä; missä voit kasvaa, oppia, kokea. Mihin voit kuulua ja missä me tuemme sinua joka askeleella.

Kurssit

Tarjoamme yli 100 perustutkinto -ohjelmaa ja yli 200 jatko -opetus-, tutkimus- ja CPD -kurssia. Nämä toimitetaan neljässä tiedekunnassamme:

 • Biotieteet
 • Terveystutkimukset
 • Johtaminen, laki ja yhteiskuntatieteet
 • Tekniikka ja tietotekniikka

Monet kursseistamme on suunniteltu alan asiantuntijoiden ja kumppaneiden panoksen perusteella, ja useilla on ammatillinen, lakisääteinen tai sääntelyelimen akkreditointi tai hyväksyntä, mikä tarkoittaa, että kehität taitoja, joita työnantajat arvostavat.

129527_engineering-student.jpg

Opit akateemisista ja teollisuuden asiantuntijoista, jotka muokkaavat alojensa tulevaisuutta. Opiskelet maailmanluokan tiloissa-olemme investoineet miljoonia puntia korkean teknologian oppimisympäristöihin, kuten liiketallennustilaamme ja Digital Health Enterprise Zoneen.

Meidän kampuksemme

City Campusilta löydät kaiken tarvitsemasi, olitpa sitten opiskelemassa, rentoutumassa tai seurustelemassa. Siinä on sellainen yhteisöllinen ilmapiiri, jota et löydä muualta. Se on ystävällinen ja vieraanvarainen paikka, jossa tapahtuu suuria asioita.

City Campus on opiskelijoiden toiminnan keskus. Siellä on Student Center- University of Bradford opiskelijakunnan ja 24h-kirjaston tukikohta. Ainutlaatuinen kuntosali tarjoaa hiljattain parannetut urheilumahdollisuudet, ja opiskelijamajoituskylämme The Green sijaitsee aivan kampuksen sydämessä.

Keskustan kampukselle epätavallisesti meillä on myös runsaasti viheralueita. Lämpiminä kuukausina sinun ei tarvitse löytää hiljaista paikkaa, jossa voit opiskella, rentoutua tai urheilla.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopisto

University of Bradford on yksi Ison -Britannian monipuolisimmista yliopistoista. Times Good University Guide 2020 valitsi meidät vuoden sosiaalisen osallisuuden yliopistoksi "tunnustuksena omistautumisestamme ihmisten menestykseen heidän taustastaan, identiteetistään, uskomuksistaan ja haasteistaan riippumatta.

129529_bradford-yliopisto-of-the-year-for-social-osallisuus-2020.jpg

Näemme yksilöt ja heidän potentiaalinsa, työskentelemme kovasti poistaakseen menestyksen esteet ja varmistamme oppilaidemme ymmärtävän, että he voivat mennä eteenpäin ja tehdä myönteisiä muutoksia kaikkien tulevaisuutemme eteen kokemustensa ja koulutuksensa kautta.

Tutkimus

University of Bradford on yli 50 vuoden tutkimuskokemus ja se on tutkimuksen laadun mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan 50 parhaan joukossa (REF 2014). Kolme neljäsosaa tutkimuksestamme on luokiteltu joko maailman johtavaksi tai kansainvälisesti erinomaiseksi.

Tarjoamme monipuolisia jatkotutkimusmahdollisuuksia neljällä tiedekunnallamme.

Kampuksen ominaisuudet

Löydät kaiken tarvitsemasi City Campusilta, olitpa sitten opiskelemassa, rentoutumassa tai seurustelemassa. Siinä on sellainen yhteisöllinen ilmapiiri, jota et löydä mistään muualta. Se on ystävällinen, vieraanvarainen paikka, jossa tapahtuu suuria asioita.

Keskustakampus on opiskelijatoiminnan keskus. Siellä asuu Student Central - University of Bradford Students' Unionin ja 24 tunnin kirjaston tukikohta. Ainutlaatuinen kuntosali tarjoaa hiljattain päivitetyt urheilutilat, ja opiskelijamajoituskylämme The Green sijaitsee aivan kampuksen sydämessä.

Keskustakampukselle poikkeuksellisesti meillä on myös runsaasti viheralueita. Sinun ei tarvitse etsiä hiljaista paikkaa ulkona opiskelemaan, rentoutumaan tai urheilemaan lämpiminä kuukausina.

  Rankingit

  Sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopisto

  University of Bradford on yksi Ison-Britannian monipuolisimmista yliopistoista. Times Good University Guide 2020 nimesi meidät sosiaalisen osallisuuden vuoden yliopistoksi" tunnustuksena omistautumisestamme ihmisten menestykseen heidän taustastaan, identiteetistään, uskomuksistaan ja haasteistaan riippumatta.

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Kysymyksiä