Keystone logo
University of Bucharest

University of Bucharest

University of Bucharest

Johdanto

Meistä

University of Bucharest tarjoaa useita opintojaksoja yliopistokoulutuksen kaikilla tasoilla ja keinoilla: 93 kandidaattiohjelmaa, 208 maisteriohjelmaa ja 21 tohtoriohjelmaa. Kaikki nämä ovat akkreditoituja tai valtuutettuja. University of Bucharest myös TIFFIN EMBA-maisteriohjelma.

University of Bucharest myöntämät tutkintotodistukset tunnustetaan useimmissa maissa ympäri maailmaa. University of Bucharest yhteistyössä muiden arvostettujen yliopistojen kanssa ulkomailla järjestettyjä opinto-ohjelmia. Näiden ohjelmien tutkinnon suorittaneet voivat saada tutkintotodistuksia sekä University of Bucharest yliopistosta että kumppaniyliopistoilta.

University of Bucharest on yksi tärkeimmistä tieteellisistä tutkimuskeskuksista valtakunnallisesti. Yliopistossa on yli 50 tutkimuslaitosta, osastoa ja keskusta, joista suurin osa tekee yhteistyötä samanlaisten tiedekeskusten kanssa ulkomailla.

Viime vuosina instituutio on onnistunut saamaan ensimmäisen sijan kansallisissa kilpailuissa tutkimusprojekteissa. Jotkut tutkimusyksiköistä on nimitetty huippuosaamisen asemaan Euroopan tasolla. Yliopistolla on oma tutkimuspaikka Sinaia, Brăila, Orşova ja muut pilot-tytäryhtiöt muualla ympäri maata.

University of Bucharest on osa luotettavaa kansainvälisen yhteistyön verkostoa - 300 yhteistyösopimusta on allekirjoitettu yliopistojen kanssa 52 maassa. Vuosittain University of Bucharest on yli 1000 opiskelijaa, jotka suorittavat erilaisia ​​kehityshankkeita lukuisissa yliopistoissa Länsi-Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa jne.

University of Bucharest on ollut ja on edelleen moottori tärkeistä uudistustoimista korkea-asteen koulutuksen kehittämiseksi, jota muutkin yliopistot ovat ottaneet käyttöön ympäri maata tai jotka ovat edustaneet perusteita useiden lakien ja kansallisten määräyksiä.

Vuonna 2000 University of Bucharest on saanut kansallisen opetuksen ministerin tarjoaman huippuyksikön tutkinnon.

Vuonna 2011 opetus-, tutkimus-, nuoriso- ja urheiluministeri on luokittanut University of Bucharest ensimmäiseksi edistykselliseksi tutkimus- ja koulutusyliopistoksi.

Vuonna 2014 University of Bucharest on juhannut 150 vuotta avaamisensa jälkeen.

Tällä hetkellä University of Bucharest on lähes 32 000 opiskelijaa ja yli 1300 professoria.

Sijainnit

  • Bucharest

    Mihail Kogalniceanu Blvd. no. 36-46, sector 5, 060024, Bucharest

Kysymyksiä