Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

University of Dayton School of Education and Health Sciences

Johdanto

Me University of Dayton School of Education and Health Sciences keskitymme tarjoamaan opiskelijoille taitoja ja tietoja, joita tarvitaan muuttamaan maailmaa – ja menestymään koulutuksen sekä terveys- ja urheilutieteen aloilla. Ainutlaatuisista huippuluokan tiloista kokemukselliseen oppimiseen opiskelijoilla on lukemattomia mahdollisuuksia hankkia käytännön kokemusta ja valmistautua mielekkääseen uraan opettajana tai terveystieteiden ammattilaisena.

3 parasta syytä valita Education and Health Sciences at UD

1. Arvoihin perustuva lähestymistapa – koulutus, jolla on merkitystä

Koulutus UD:n Kasvatus- ja terveystieteiden korkeakoulussa juurtuu vahvasti katolisiin, marianistisiin arvoihimme. Tämä tarkoittaa, että sinusta tulee täydellinen ammattilainen. Saat monipuolisen näkökulman elämään. Opit yhdistämään rehellisyys innovaatioon, mikä johtaa palkitsevaan uraan, jossa voit käyttää kykyjäsi suurempaan hyvään. Ja sinusta tulee maailmankansalainen, jolla on vahva moraalinen vastuu ja syvällinen ymmärrys kyvystäsi muokata sitä.

2. Räätälöity koulutus – olet ainutlaatuinen. Koulutuksesi pitäisi myös olla.

Haluatko opiskella tupla- tai sivuaineena? Opiskelemaan ulkomailla tai käyttämään taitojasi auttamaan yhteisöäsi? Saadaksesi todellista koulutusta harjoittelupaikkojen ja opiskelijaopetuksen kautta? UD:ssa voit muokata koulutussuunnitelmaasi valmistaaksesi sinua henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen. Neuvonantajasi ja dekaani- ja opiskelijapalvelut auttavat sinua kehittämään - ja viimeistelemään - suunnitelmasi.

3. Yhteistyöympäristö – Painopiste yhteisössä

UD:ssa sinua rohkaistaan pyrkimään huippuosaamiseen, mutta ei muiden kustannuksella. Sen sijaan, että kilpailisit muita opiskelijoita vastaan, tulet osaksi yhteistyökykyistä, vieraanvaraista oppilaiden yhteisöä. Täältä löydät tukevan ympäristön, jossa voit esittää kysymyksiä, tutkia kiinnostuksen kohteitasi ja valmistautua menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Kaiken lisäksi luokkasi opettaa taitava, sitoutunut tiedekunta - ei opetusavustajat tai jatko-opiskelijat.

Sijainnit

  • Dayton

    Fitz Hall, Room 618 300 College Park, Dayton, OH, 45469 - 2969, Dayton

Kysymyksiä