Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Johdanto

intro

Täällä University of Derby uskomme, että kaikki on mahdollista. Laaja valikoima kursseja säätiön, perustutkinto- ja jatko-opiskelijoiden tasolla, voimme auttaa sinua saamaan urasi alkuun. Tiedämme, kuinka tärkeää on, että meillä on paras opetus, ja olemme ylpeitä siitä, että saimme Gold-palkinnon opetuksen huippuosaamisen kehyksessä; mutta tarjoamme myös paljon enemmän, joidenkin maan parhaiden yliopistolaitosten kanssa, mahdollisuuksia alan kokemukseen ja käytännön oppimista, jotta opinnot olisivat tärkeitä elämälle valmistumisen jälkeen. Jotta voimme laajentaa näköalojasi, tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia opiskella ulkomailla riippumatta aiheesta - hyvä tapa kokea erilainen kulttuuri, tavata uusia ihmisiä ja lisätä ansioluettelosi.

laitteisto

Tärkein kampus on Derbyssä, joka on huipputekninen kaupunki, jossa on paljon tapahtumia. Kampus on levinnyt useille paikoille, Kedleston Roadin tärkeimmältä alueelta, jossa on myös Urheilukeskus ja pääkirjasto, One Friar Gate Square -aukiolle, joka on erikoistunut laki- ja kriminologiakurssien rakentamiseen. Markeaton Street on taiteen, tekniikan ja teknologian tukikohta, ja siinä on uusi STEM-keskus sekä erillinen muoti- ja tekstiilialan rakennus. Lyhyen askeleen päässä on kauniisti entisöity Britannia Mill, jossa voit opiskella taidetta, tanssia, sosiaalista työtä tai luovia ilmaisuja.

Kaikki sivustomme tarjoavat opintotiloja ja ruokakauppoja luentojen välillä. Olemme sijoittaneet 200 miljoonan punnan investointeihin viimeisten kymmenen vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että opit huipputeknologiaympäristössä, mukaan lukien pilkkautunut sairaalaosasto, moni-kohtainen oikeuslääketieteellinen koulutuslaitos ja Bloomberg Financial Markets Lab. .

Siellä on ilmainen kuljetus Derbyn kohteiden, majoituksen ja keskustan välillä, joten on helppo liikkua.

Buxton Campus on johtava kylpylä- ja wellness-kaupunki Peak-alueen reunalla, joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan vilkkaimmista kansallispuistoista. Kaupunki tarjoaa erinomaisen sijainnin vieraanvaraisuudellemme, kylpylällemme, kulinaarisille taiteille, tapahtumille, matkailulle ja ulkokursseille. Olemme perustuneet historialliseen Devonshire Domeen, joka on varustettu kaikella mitä tarvitset täydentää taitojasi, mukaan lukien korkeatasoinen keittiö, ravintola ja kahvila sekä palkittu kaupallinen päiväkylpylä.

Chesterfieldissä löydät vanhan ja uuden yhdistelmän, joka luo huippuluokan hoito- ja terveydenhuollon kursseja. Olemme muuttaneet entisen Chesterfieldin tyttöjen kielioppilaitoksen nykyaikaiseksi ja kirkkaaksi perustaksi opintoihisi. Sen joukossa on edistyksellinen Immersive Interactive Simulation Suite, joka toistaa todelliset skenaariot turvallisessa oppimisympäristössä.

Opiskelijaelämä

Aktiivinen opiskelijoiden liitto järjestää joukon aktiviteetteja, joiden avulla saat parhaan hyödyn ajastasi. Tervetuloa Fortnight ei anna sinulle yhden, vaan kahden viikon hauskaa, kun asut yliopiston elämään.

Club-yöt ja puolueet saavat pian sinut ystäviin, kun taas ulkona elokuvateatterit ja avoimet mikrofonit tarjoavat jotain hieman levähdyksellä. Urheilu on tarjolla kilpailukykyisellä tai sosiaalisella tasolla, ja yhteiskunnat kattavat useita akateemisia aiheita, harrastuksia ja muita etuja. Unioni on myös edustamassa ja tukemaan sinua koko yliopiston ajan.

Derbyssä on vilkas ja kompakti keskusta, jossa on runsaasti ruokailu- ja juomapaikkoja. On elokuvateattereita, taidekeskus ja hyvä valikoima viihdettä, yökerhoista paeta huoneisiin, raitiovaunukeskus, joululaji, keilailu ja sisä golf. Jos rakastat tehdä ostoksia, Intu-ostoskeskuksessa on hyvä valikoima pääkatuja, ja historiallisella katedraali-korttelilla on joitakin yksittäisiä putiikkeja ja erikoisliikkeitä.

Buxton on hiljaisempi kaupunki ja loistava tukikohta ulkoiluun, täydellinen, jos rakastat kävelyä, kiipeilyä, pyöräilyä tai melontaa. Se on myös tunnettu taiteesta ja kulttuurielämästään, jossa on suosittu kesätaidefestivaali useiden tapahtumien joukossa. On hyvä valikoima kauppoja, baareja ja ravintoloita, mutta se on vain lyhyt matka Manchesterin kirkkaisiin valoihin, jos haluat suuren yön - joten voit saada molempien maailmojen parhaat puolet täältä.

Avoimet päivät

Haluaisimme toivottaa sinut tervetulleeksi avoimeen päivään. Se on paras tapa nähdä yliopiston itsellesi ja kysyä kaikki kysymykset, joita sinulla on kurssin, kaupungin ja kampusten osalta. Voit ottaa kampuksen kiertueen nykyisten opiskelijoiden kanssa, mennä puhumaan aiheesta, jota haluat opiskella, tavata opiskelijoita ja henkilökuntaa, joka voi kertoa teille, mitä on täällä opiskella ja tutustua majoitukseen. On neuvoja ulkomailla tapahtuvasta hakemuksesta, rahoituksesta ja opiskelusta sekä pääsykursseista, verkko-opinnoista ja muista vaihtoehdoista.

Open Days järjestetään ympäri vuoden - tarkemmat tiedot löytyvät sivuiltamme.

Sijainnit

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Kysymyksiä