Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Johdanto

Löydä tulevaisuutesi ja avaa mielesi jännittäville mahdollisuuksille, jotka odottavat sinua yhdessä Ison-Britannian dynaamisimmista ja eloisimmista yliopistoista. University of Dundee itsenäinen kampus on kotisi poissa kotoa kompaktissa, ystävällisessä ja monimuotoisessa kaupungissa, joka tarjoaa kaiken, mitä löydät suuresta kaupungista.

Dundee on täynnä taidetta ja kulttuuria, minkä vuoksi ei ole yllätys, että GQ kutsui meitä "Britannian tyylikkäimmäksi pikkukaupungiksi". Dundee on myös Ison-Britannian ainoa Unescon designkaupunki, ja maineemme luovana keskuksena kasvaa. Voisit olla sen ytimessä yliopistossamme.

Tutki meitä

University of Dundee on tarjolla yli 500 kurssia, ja olemme varmoja, että löydät täydellisen kurssin, joka vastaa kiinnostuksen kohteitasi, intohimojasi ja uratavoitteitasi. Opiskele maailmanluokan tiloissa, jotka rohkaisevat sinua ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja vaikuttamaan positiivisesti ympäröivään maailmaan.

Tieteestä ja lääketieteestä taiteeseen, suunnitteluun, tekniikkaan, liiketoimintaan, lakiin ja moniin muihin. Kurssiemme avulla voit rakentaa ainutlaatuisen joustavan tutkinnon toiveidesi ja erityisten uratavoitteidesi ympärille.

Kampuksen ominaisuudet

Opiskelijaelämä Dundeessa

Elinikäisten ystävien tapaaminen ja uusien kokemusten kokeileminen on valtava osa opiskelijaelämää. Kasvata sosiaalista piiriäsi University of Dundee yhdistysten, klubien, urheilun ja monien tapahtumien avulla, jotka parantavat opiskelijakokemustasi. Dundeen vilkas yöelämä, pubit, klubit, cocktailbaarit ja ravintolat tarjoavat jokaiselle jotakin.

Meillä on yli 240 yhdistystä ja klubia, jotka palvelevat kaikkia kiinnostuksen kohteitasi ja intohimojasi. Juhlasalista ja salsatanssista soutumiseen, surffaukseen ja moneen muuhun!

Dundeessa joka seitsemäs on opiskelijoita, mikä luo vilkkaan opiskelijayhteisön kaupungin sydämeen.

Muutto uuteen kaupunkiin tai maahan voi olla pelottavaa, mutta University of Dundee tarjoamme tukea ja opastusta, joka auttaa sinua siirtymään yliopistoelämään ja saavuttamaan koulutustavoitteesi. Tukipalvelumme ja henkilökuntamme ovat valmiina auttamaan niin käytännön, henkilökohtaisen, terveydellisen, akateemisen kuin taloudellisen tuen osalta. Tarjoamme myös uraneuvontaa ensimmäisestä päivästä valmistumisen jälkeen.

University of Dundee opiskelija-asuntomme koostuu noin 250 erillisestä asunnosta, joissa on 5–10 opiskelijaa. Kaikki makuuhuoneet ovat yhdelle hengelle, ja niissä on oma suihku ja wc.

Jokaisessa asunnossa on oma hyvin varustettu keittiö, ruokailutila ja olohuone, josta pääsee yliopiston nopeaan Wi-Fi-verkkoon.

Dundee University Students' Association (DUSA) sijaitsee kampuksen sydämessä, kuten kaikilla hyvillä ammattiliitoilla, tarjolla on muutakin kuin tukea, ruoka- ja juomapaikkoja ja supermarkettia. Läheltä löydät urheilukeskuksemme, jossa on kuntosali ja urheiluhallit sekä kirjasto.

Majoituspaikkamme on tyypillisesti kävelymatkan päässä pääkampuksestamme. Jos haet perustutkinto-opiskelijaksi ennen määräaikaa, sinulle taataan tarjota huone (ehdot ovat voimassa).

  Apurahat ja rahoitus

  Ymmärrämme, että opiskelu Isossa-Britanniassa voi olla suuri taloudellinen sitoumus, ja haluamme auttaa. Siksi tarjoamme useita stipendimahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella University of Dundee , mukaan lukien 5 000 punnan Global Excellence -stipendi, joka myönnetään automaattisesti inspiroivimmille hakijoillemme. Apurahamme vaihtelevat alueittain, voit nähdä kelpoisuutesi näihin ja lisätietoja verkkosivuiltamme.

  Rankingit

  Daily Mail University Guide 2024

  University of Dundee sijoittui 26. sijalle Isossa-Britanniassa vuoden 2024 Daily Mail University Guide -oppaassa.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  Dundee sijoittui 33. sijalle The Timesin ja Sunday Timesin sarjataulukoissa Good University Guide 2024 -julkaisussaan.

  Gateways to Growth Yrittäjyyden vaikutusraportti 2023

  Octopus Ventures on valinnut University of Dundee Ison-Britannian parhaimmaksi yliopistoksi spinout-yritysten kehittämisessä.

  Täydellinen yliopistoopas 2024

  University of Dundee on sijoittunut neljänneksi Skotlannissa valmistuneiden arvioiden mukaan.

  The Herald Higher Education Awards 2023

  University of Dundee on nimetty Skotlannin parhaaksi yliopistoksi The Herald Higher Education Awards -kilpailussa.

  QS World University Rankings aiheittain

  University of Dundee on tunnustettu "globaaliksi biotieteiden ja lääketieteen huippuosaamisen keskukseksi" hiljattain julkaistussa QS World University Rankings by Subject 2022:ssa.

  Opiskelijajoukko

  Sijoituimme sijalle 1 StudentCrowdin 5 parhaan skotlannin yliopiston 2022 joukossa

  QS Rankings 2022

  University of Dundee on antanut 5 tähden luokituksen kansainväliseltä korkeakoulutuksen asiantuntijalta QS Quacquarelli Symondsilta.

  Tutkimuksen huippuosaamiskehys 2021

  84 % tutkimuksestamme arvioitiin "maailman johtavaksi" tai "kansainvälisesti erinomaiseksi" Research Excellence Framework 2021:ssä

  QS World University Rankings 2022

  Olemme yksi maailman 200 parhaan yliopiston joukossa valmistuneiden työllisyysasteen mukaan

  Leiden Rankings 2022

  University of Dundee on vuonna 2022 CWTS Leiden Rankingsissa maailman 34. sijalla eniten lainattuja julkaisuja.

  University of Dundee on 10 parhaan maan joukossa, joissa voi opiskella ulkomailla.

  • Octopus Ventures on valinnut University of Dundee Ison-Britannian parhaaksi spinout-yritysten kehittäjäksi.
  • University of Dundee on sijoittunut neljänneksi Skotlannissa valmistuneiden arvioiden mukaan. (2024)
  • University of Dundee on nimetty Skotlannin parhaaksi yliopistoksi The Herald Higher Education Awards -kilpailussa
  • University of Dundee on yksi maailman 250 parhaan yliopiston joukossa

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Sijainnit

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Kysymyksiä