Maisteri pedagogiassa ja kestävän kehityksen opetuksessa
Joensuu, Suomi
KESTO
2 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
22 Jan 2025*
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 10 000 / per year **
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* Seuraava hakuaika on tammikuussa 2025.
** EU: n / ETA: n ulkopuoliset kansalaiset lukuvuotta kohden; EU / ETA-kansalaisilla ei ole lukukausimaksua
Johdanto
Kaksivuotinen pedagogiikan ja kestävän kehityksen opetuksen maisteriohjelma on monitieteinen ohjelma, joka keskittyy pedagogisiin lähestymistapoihin kestävän kehityksen edistämiseksi koulutuksen avulla. Ohjelma on jaettu suuntautumistutkimuksiin, metodologisiin tutkimuksiin, aineopintoihin ja muihin tutkimuksiin. Ohjelman opetussuunnitelma on keskittynyt maailmanlaajuisesti, ja se tarjoaa laajan mahdollisuuden oppia kestävyydestä ekologisista, kulttuurisista tai sosiaalisista näkökohdista pedagogisesti. Tarkasteltavat teemat liittyvät opetukseen ja oppimiseen eri aineissa ja koulutustilanteissa.
Ohjelma käsittelee kestävän kehityksen globaaleja ja ajankohtaisia kysymyksiä, ja sitä tarkastellaan opetuksen ja pedagogiikan näkökulmasta, joka muodostaa suomalaisen koulutusosaamisen ytimen, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Ohjelma tarjoaa akateemisia työkaluja opiskelijoiden teoreettisen ja empiirisen ymmärryksen kehittämiseen kestävyydestä ja sen tunnistamisesta opetuksessa. Opintojensa aikana opiskelijat oppivat soveltamaan tietojaan ja taitojaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan erilaisia oppimistoimia ala- ja yläasteella.
Tärkeimmät tiedot
- Tutkinnon taso: Maisterin tutkinto
- Ohjelman kesto: 2 vuotta / 120 op
- Opetuskieli: englanti
- Hakuaika: 1.12.2020 - 20.1.2021
- Ohjelman aloitus: syyskuu 2021
- Lukukausimaksu: EU: n / ETA: n kansalaisille ei opintomaksua; EU: n ulkopuolisten / ETA-maiden kansalaiset 8 000 € / lukuvuosi
- Opintovapautukset ovat kaikkien saatavilla
- Opintokampus: Joensuu
Miksi opiskella meitä?
- Tässä ohjelmassa opit kestävyydestä ekologisilla, kulttuurillisilla ja / tai sosiaalisilla näkökohdilla pedagogiikan näkökulmasta.
- Suomalainen koulutusosaaminen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Lisätty maailmanlaajuisesti, tuloksena on täydellinen yhdistelmä kaikille kiinnostuneille kehittämään osaamistaan kestävän kehityksen edistämiseksi ala- ja yläasteissa.
Pääsyvaatimukset
kelpoisuus
Kelpoisuus vaaditaan tunnustetusta sovellettavasta kandidaatin tutkinnosta (tai korkeammasta), mukaan lukien koulutusopinnot.
Ohjelma hyväksyy väliaikaisen tutkintotodistuksen. Väliaikainen tutkintotodistus myönnetään korvaamaan todellinen tutkintotodistus, ellei sitä voida antaa opiskelijoille heti opintojen suorittamisen jälkeen teknisistä tai hallinnollisista syistä. Väliaikaisen tutkintotodistuksen tulisi sisältää samat tiedot kuin varsinaisessa tutkintotodistuksessa. Ohjelma hyväksyy väliaikaisen todistuksen vain, jos kaikki tutkintoon kuuluvat opinnot on suoritettu onnistuneesti.
Ohjelma hyväksyy ehdollisesti henkilöiden hakemukset, jotka eivät ole vielä valmistuneet siihen mennessä, kun ohjelman hakuaika päättyy. Ehdollisesti hyväksyttyjen hakijoiden on ilmoitettava hakemuksessaan odotettavissa oleva valmistumispäivämäärä ja toimitettava virallisesti varmennettu kopio viimeisestä asiakirja-aineistosta hakuaikojen loppuun mennessä. Ehdollisten hakijoiden on toimitettava lopullinen tutkintotodistus ja lopullinen pöytäkirja ohjelmakoordinaattorille 6. elokuuta 2021 mennessä.
Englannin kielitaito
Virallisilla kielikokeilla todennetun kielitaidon vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:
- IELTS Academic: kokonaispistemäärä 6,5, kirjoitusosassa 5,5
- TOEFL iBT: kokonaispistemäärä 92, kirjoitusosassa 22
- TOEFL rPDT: 20 lukuosassa, 20 kuunteluosassa ja 22 kirjoitusosassa
- PTE Academic: kokonaispistemäärä 62, kirjoittamisosassa 54
- C1 Advanced (aiemmin CAE): kokonaispistemäärä 180, kirjoitusosassa 162
- C2 Taito (aiemmin CPE): kokonaispistemäärä 180, kirjoitusosassa 162
- Kansallinen todistus kielitaidosta (YKI): taso 5 luettavuuden, kirjoittamisen ja puhumisen osioissa
Kielitestaustodistukset ovat voimassa kaksi vuotta niiden myöntämispäivästä, ja niiden on oltava voimassa hakuaikana.
Kielikoetta ei vaadita hakijoilta, jotka ovat suorittaneet:
- Englanninkielinen keskiasteen koulutus Australiassa, Kanadassa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa tai Pohjoismaissa.
- Englannin korkeakoulututkinto Australiassa, Kanadassa, Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Sveitsissä tai EU / ETA-maassa.
- Yliopistotutkinto Suomessa, pääaineena englanti.
Hakuprosessi
Hakuaika
- Hakuaika: 1. joulukuuta 2020 - 20. tammikuuta 2021, klo 15.00 (GMT + 2).
Hakemusmenettely
- Hakemukset jätetään kansallisen Studyinfo-portaalin (studyinfo.fi) kautta 20. tammikuuta 2021. Kun verkkohakemus on täytetty, vaaditut liitteet on ladattava sähköisesti hakemukseen 27. tammikuuta 2021 klo 15.00 mennessä (GMT + 2).
Vaaditut dokumentit
Hakijoiden on toimitettava seuraavat asiakirjat:
- Tutkintotodistus (t). Tutkintotodistuksen tulee sisältää tutkintotodistuksen antavan laitoksen nimi, myöntämispäivä, tutkinnon nimi ja tutkinnon haltijan nimi.
- Akateemisten asiakirjojen transkriptio. Litteraatin on sisällettävä niiden tutkintotodistusten täydelliset otsikot ja suorittamisjaksot, jotka opiskelija on suorittanut tutkinnon suorittamiseksi (tai ainakin oppilaitoksen koko opiskeluajan), saadut arvosanat ja opintopisteet sekä tiedot opintojaksossa käytetystä luokitusasteikosta. tutkimusajankohtana. Litteraatin on katettava koko opiskelu.
- Todistus englannin kielen taitosta. Katso tarkat tiedot kielitestitestien toimittamisesta kohdasta kielivaatimukset.
- Kopio passin tunnistesivulta.
- Motivaatiokirje. Kirjeessä tulisi kuvata hakijan koulutustavoitteet ja tutkimustavoitteet University of Eastern Finland ja selittää heidän henkilökohtaiset motiivinsa kyseisen ohjelman valitsemiseksi.
Huomaa, että maakohtaiset vaatimukset koskevat vain hyväksyttyjä hakijoita. Hakuaikana vaaditaan vain skannatut kopiot alkuperäisistä asiakirjoista.
Jos koulutusasiakirjat annetaan muulla kielellä kuin englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi, vaaditaan niiden virallinen käännös jollekin näistä kielistä. Alkuperäisistä asiakirjoista on toimitettava myös virallisesti oikeaksi todistetut jäljennökset. Kaikkien koulutusasiakirjojen on oltava virallisesti varmennettuja tai laillistettuja.
Epätäydellisiä hakemuksia ei käsitellä.
Pääsypäätös
Valinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 26. maaliskuuta 2021. Kaikille hakijoille ilmoitetaan hyväksymisestä / hylkäämisestä sähköpostitse. Voittajien on hyväksyttävä opiskelupaikkansa 3. toukokuuta 2021 klo 15.00 mennessä (GMT + 2). Opiskelijat aloittavat opintonsa syyskuussa 2021.
Opiskelijavalinta
Ohjelma hyväksyy 15 opiskelijaa.
Hakijat sijoitetaan järjestykseen aikaisemman akateemisen suorituksen, motivaatiokirjeen ja soveltuvuuden perusteella aikaisempien opintojensa perusteella. Ohjelmaan pääsemiseksi kaikkien arvioitujen kohteiden on täytettävä akateemisen huippuosaamisen kriteerit.
Lukukausimaksut ja vapautukset
Ohjelmaa tarjotaan ilmaiseksi EU / ETA-maiden ja Sveitsin kansalaisille. Muille opiskelijoille peritään 8000 euron vuosimaksu.
Vuonna 2021 kaikki uudet opiskelijat saavat apurahan, joka kattaa 70% lukukausimaksusta.
Pääsymaksut
Ohjelman tulos
Miksi opiskella meitä?
- Tässä ohjelmassa opit kestävyydestä ekologisilla, kulttuurillisilla ja / tai sosiaalisilla näkökohdilla pedagogiikan näkökulmasta.
- Suomalainen koulutusosaaminen on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Lisätty maailmanlaajuisesti, tuloksena on täydellinen yhdistelmä kaikille kiinnostuneille kehittämään osaamistaan kestävän kehityksen edistämiseksi ala- ja yläasteissa.