Keystone logo
University of Education Freiburg

University of Education Freiburg

University of Education Freiburg

Johdanto

The University of Education, Freiburg (saksaksi: Pädagogische Hochschule, tai PH lyhyen) perustettiin vuonna 1962 ja sai yliopiston aseman vuonna 1971. Se on suurin kuusi yliopistojen koulutus osavaltiossa Baden-Württemberg, joka tunnetaan kaikkialla Saksassa korkea laatu sen koulutuksen.

Tällä hetkellä 250 akateemisen henkilöstön ja jotkut 5100 opiskelijoiden Freiburg University of Education. Sen laaja kandidaatin ja maisterin kurssien ohella opettajien koulutukseen, yliopiston tarjoaa erinomaisen tutkimukseen perustuvaa ensimmäisen asteen tason pätevyys ja jatkokoulutuksen täydentää suuri osa ammattimaisesti mukana käytännön ja sovellus-pohjainen moduuleja. Muutos State Examination Bolognan rakenne merkitsee sitä, että University of Education nyt toimii läheisessä yhteistyössä Albert Ludwigs yliopisto, Freiburg. Uusi Freiburg Advanced Center of Education (FACE) tarjoaa foorumin yhteistyönä työtä opettajankoulutuksen ja on keskeinen painopiste kaikkien keskeisten toimijoiden. FACE yhdistyvät opettajien peruskoulutusta, Practice ja In-palvelu Training, Koulutuksen tutkimuslaitos ja laadunvarmistus. FACE online kampuksen tarjoaa tulokkaat opettajan ammattiin kaikki tärkeimmät tiedot, uudistuksia, ja mahdollisuudet vaihtaa ajatuksia, ja siten tilaa kehittää ammatti-identiteettiään.

Tämä yhteistyö tarkoittaa, että University of Education kattaa opettajankoulutuksen kaikilla tasoilla: Ensisijainen, Toissijainen 1 ja Secondary 2. Lisäksi usein yliopiston kansainvälinen / kielistä ja matematiikka / luonnontieteen profiili toimii ratkaiseva tekijä valittaessa Freiburg University.

Tärkeimmät akateemista painopisteet

Kulttuurienvälinen ja rajat ylittävä kurssien Research korostaen Euroopassa

Tämä painopistealue käsittää suuren valikoiman ja jatko-kursseja sekä tunnettu tutkimushankkeita että täysin ja järjestelmällisesti hyödyntää Freiburgin sijaintia koskevien etu.

Painopiste matematiikan / luonnontieteiden tutkimuksessa ja opetuksessa

Tämä painopistealue kattaa monenlaisia ​​kursseja sekä lukuisia mielenkiintoisia tutkimushankkeita yliopiston ylläpitämän. Lisäksi useita kemian, fysiikan, maantieteen ja matematiikan "oppiminen labs" valmistaa opiskelijoita riittävästi niiden tulevan (käytännön ja kokeellinen) tehtävät. Tässäkin teoria ja käytäntö ovat tiiviisti sidoksissa: kokeiluja luokissa, esimerkiksi osana NAWIlino hankkeen antaa opiskelijoille käsityksen arkeen opettaja. Osallistuminen ajankohtaisista tutkimushankkeista antaa käsityksen siitä, mitä se tarkoittaa oppia löytämällä: esimerkiksi EU-hankkeen mascil (tutkimus- ja löytö perustuva luokkahuoneessa) tai hankkeen MATHElino (tutkimus oppia prosessin Päivähoito lapsia ja alakoululaisille ).

Muita ominaisuuksia Freiburg University

Kohdennettu edistäminen nuorten tutkijoiden

Erilaiset Tohtorinkoulutusohjelmiin ja suuri joukko muita (Euroopan) tutkimushankkeet edistävät monenlaisia ​​nuoria tutkijoita. Lukuun ottamatta mainittuja ohjelman, näitä ovat tutkimusohjelman "Oppiminen Knowledge Society", "Task-pohjainen oppiminen ja opettaminen" ja "Being osaa selittää". Kaikkiaan yliopiston kulkee n. 90 tutkimushankkeita. Se luo Freiburg University of Education keskeinen asema Baden-Württemberg edistämisessä nuorten tutkijoiden.

Yli opiskelu

Lopuksi yliopisto ylpeilee yhtä kunnianhimoista ja monipuolisen kulttuurisen kampuksen elämää. Yliopisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia luovan toiminnan: yliopiston kuoro, orkesteri, big band, urheilua, kirjallisuuden työpajan, draama ryhmien Saksa, Englanti ja ranska, ja kampuksen radioaseman, mainitakseni vain muutamia.

Sijainnit

  • Freiburg

    Pädagogische Hochschule Freiburg University of Education Kunzenweg 21 , 79117, Freiburg

    Kysymyksiä