Keystone logo
University of Florence

University of Florence

University of Florence

Johdanto

University of Florence juontaa juurensa Firenzen tasavallan vuonna 1321 perustamaan Studium Generaleen. Siinä on ollut hyvin kuuluisia tutkijoita (Galileo Galilei) ja professoreita sekä kaksi viimeisintä Italian pääministeriä (Giuseppe Conte ja Mario Draghi). Vasta vuonna 1923 yliopisto kuitenkin sai varsinaisen nimensä ja muuttui nykyaikaiseksi kokonaisvaltaiseksi yliopistoksi, jossa on 21 laitosta ja 10 koulua.

Unifi tarjoaa 127 kandidaatin tutkintoa, 57 maisterin tutkintoa, 9 pitkäkestoista tutkintoa, 24 tohtoriohjelmaa ja yli 50 erikoistumiskoulua. Näistä ohjelmista yli 40 on kansainvälisiä: 10 opetetaan englanniksi ja 31 kaksoistutkinto- tai yhteistutkinnolla. Useimmissa koulutusohjelmissa tarjotaan englannin kielen kursseja.

Unifi on yksi Erasmus-opiskelijoiden suosituimmista yliopistoista (yli 900 saapuvaa vuodessa) ja se on osa EUniWelliä, European Universities Alliancea. Verkosto on tunnistanut neljä tutkimuksen ja opetuksen keskeistä aluetta, jotka liittyvät läheisesti YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

University of Florence on yksi Italian tärkeimmistä julkisista yliopistoista, ja sillä on vahva kansainvälinen kutsumus. Se edistää yhteistyötä akateemisten ja tutkimuslaitosten kanssa kaikkialla maailmassa ja toivottaa tervetulleiksi ulkomaiset opettajat, tutkijat ja opiskelijat edistämään kulttuurin ja tieteen kansainvälistymistä. Tätä tarkoitusta varten yliopisto edistää laitostensa ja koulujensa kautta korkeasti koulutettujen vieraiden vieraanvaraisuutta kaikkialta maailmasta.

Lisäksi se kiinnittää perinteisesti erityistä huomiota yhteistyösuhteiden kehittämiseen ulkomaisten yliopistojen kanssa ja kansainvälistymisprosessiin, josta on tullut strateginen ja hallitseva osa yliopiston elämää tutkimuksessa, opetuksessa, opinto-ohjelmien organisoinnissa ja yliopistojen liikkuvuudessa. opettajia, tutkijoita ja opiskelijoita.

Näistä syistä University of Florence luokittelee itsensä yhdeksi kansainvälisten vieraiden etuoikeutetuista kohteista.

Tervetuloa palvelu

Welcome Service auttaa University of Florence isännöimiä kansainvälisiä opiskelijoita, tohtoriopiskelijoita, tutkijoita ja professoreita tietyissä eurooppalaisissa tai kansainvälisissä hankkeissa löytämään sopivan majoituksen kaupungista.

Welcome Service voi varata vieraita yliopiston asunnoissa ja muissa paikallisissa majoitustiloissa ja antaa tietoa majoituksen etsimiseen liittyvistä online-alustoista.

Opiskelu Firenzessä

Sataneljäkymmentäkuusi tutkintokurssia (ensimmäinen ja toinen taso ja yksivaiheinen), joista 15 on englanninkielisiä, jaettu 10 kouluun, yhteensä noin 51 000 osallistujaa, joista neljäsosa tulee alueen ulkopuolelta. . University of Florence on suuri yliopisto, jossa on erittäin laaja valikoima kursseja, jotka kattavat kaikki aihealueet. Firenzessä valmistuu vuosittain yli yhdeksäntuhatta. Lisäksi Firenzeläisten valmistuneiden osuus työssä vuosi valmistumisen jälkeen on Almalaurean tietojen mukaan kansallista keskiarvoa suurempi.

Viisumivaatimukset

Maahantulomenettelyt vaihtelevat hakijan kansalaisuuden, asuinmaan, matkan tarkoituksen ja oleskelun pituuden mukaan.

Tarkempia ja tarkkoja tietoja löytyy yliopiston verkkosivuilta:

 • Kansainväliset opiskelijat
 • PhD-opiskelijat
 • Kansainväliset akateemikot

Ennen kuin lähdet Italiaan, suosittelemme, että otat yhteyttä asianomaisten viranomaisten verkkosivustoihin tai toimistoihin saadaksesi täydelliset, viralliset ja päivitetyt tiedot.

Apurahat ja rahoitus

On olemassa useita vaihtoehtoja saada taloudellista apua akateemisen uran jatkamiseksi University of Florence .

Kannustimet ja taloudellinen tuki opiskelijoille

 • Osa-aikatyö
  Tehtäviin kirjastoissa, museoissa ja muissa yliopistojen palvelukeskuksissa
 • Apurahat tutorointitoimintaan
  Tarjota akateemista tukea opiskelijoille
 • Verojen ja maksujen palautukset ja muut taloudelliset edut
  Tarjotaan erityisohjelmille, joilla on erityistä kansallista ja eurooppalaista etua ja joilla edistetään ilmoittautumista
 • Kansainvälisen suojelun saaneet opiskelijat:
  Turvapaikkaa ja kansainvälistä suojelua hakevien opiskelijoiden pääsy ja tuki
 • University Corridors for Refugees - UNICORE-projekti
 • DSU Toscana (linkki ulkoiselle verkkosivustolle)
  Julkiset haut koskivat yliopisto-opintojen aluetoimiston DSU:n tarjoamia stipendejä opiskelijoille. Menettely EU:n ulkopuolisille opiskelijoille

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Florence

  Piazza di San Marco, 4, 50121, Florence

Kysymyksiä