Keystone logo
University of Fort Hare

University of Fort Hare

University of Fort Hare

Johdanto

uni

Visio

Elinvoimainen, oikeudenmukainen ja kestävä Afrikkalainen yliopisto, sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen palvelukseen sen opiskelijoiden, tutkijoiden ja laajemman yhteisön.

Tehtävä

Tarjota korkealaatuista koulutusta kansainvälisten standardien edistää tietämyksen, joka on sosiaalisesti ja eettisesti merkityksellistä ja teknologisten ja sosioekonomista kehitystä maamme ja muun maailman.

Arvot

 • Integrity - kunnioittaa ja vahvistaa ihmisarvoa, tasa-arvo, vapaus ja rikas kulttuurinen monimuotoisuus kaikkien ihmisten perustana rauhan ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, harjoittamisesta totuuden, älyllisen rehellisyyden ja avoimuutta ideoita.
 • Excellence - tunnustetaan kansainvälinen keskus huippuosaamista, joka on sekä juuret ympäristöönsä ja herkkä haasteisiin inhimillisen kehityksen ja vaalitaan opetuksen ja oppimisen ja huippututkimusta yliopistossa kuin perus vähimmäisvaatimus päätynyt vaatimusta olemisen sivuston tiedon tuottamisen.
 • Innovation - Keskitytään haasteisiin uuden tietotekniikan, tiedonhallinnan järjestelmiä ja prosesseja, ja innovointimahdollisuuksia. Ja tekemään niin yritteliäs hyödyntävällä tavalla yliopiston ja ihmiskuntaa.
 • Etiikka - saavuttaminen korkeimman ammatillisia ja eettisiä standardeja opetuksen, oppimisen, tutkimuksen, yhteisön sitoutumista ja hallinnosta.
uni

strategiset tavoitteet

Opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen ja yhteisön sitoutumista;

Tämä strateginen tavoite keskittyy laaja sosiaalinen visio, joka tarvitaan ylläpitämään yliopiston kansainvälisenä keskuksena huippuosaamisen joka on sekä juuret ympäristöönsä ja herkkä haasteisiin inhimillisen edistyksen; pakottava elvyttää kulttuurin opetuksen ja oppimisen ja huippututkimusta yliopistossa kuin perus vähimmäisvaatimus elää jopa väite olemisen sivuston tiedon tuottamista ja jotta voitaisiin verrata vastaavien laitosten muualla maailmassa; ja perustavanlaatuinen tehtävä nykyajan Afrikkalainen yliopisto ja keskinäinen yhteys tämän tehtävän ja laaja-alainen odotuksia sosiaalisen vastuun yliopiston yhteisöille se palvelee. Se keskittyy myös päästä uuden teknologian, joka voi helpottaa opetusta ja oppimista, ja tutkimus.

Parantaa Student Kokemus:

Tämä strateginen tavoite on tehdä hallintaan kokemusta opiskelijaelämään yliopistossa, jotta kriittinen, harjoittaa kansalaisten ja ammattitaitoisia valmistuneet lähtevät yliopistosta Fort Hare. Siinä keskitytään hallinto-, asuin-, urheilu-, kulttuuri- ja sosiaaliset tukijärjestelmät opiskelijoille.

Rakenna Service Culture:

Tämä tavoite on tarkoitus varmistaa, että eettisiä periaatteita palvelun ja eetoksen palvelun huippuosaamista läpäistä yliopiston kulttuuri, opiskelijoiden, henkilökunnan ja sidosryhmien kanssa; sekä parantamalla toiminnan tehokkuutta hallinto ja johto, jotka tukevat ensisijainen prosesseja.

Optimointi Multi Campus mallia:

Tämä tavoite esittelee "Planeetat Tasaus" mallia kuin optimaalista mallia meidän multi-kampuksella yliopiston; ja kuvataan, miten aiomme hyödyntää suhteellisia vahvuuksia ja strateginen markkinaraon jokaisen meidän kolmella kampuksella, jolla varmistetaan samalla vastaavuus aseman ja koordinaation maantieteellinen tila.

Valjaat Technology tehokkaasti:

Tämä tavoite keskitytään haasteisiin uuden tietotekniikan kannalta investointeja, jotka on tehtävä, tiedonhallinnan järjestelmiä ja prosesseja, ja innovointimahdollisuuksia.

Kehitetään Human Resources:

Tämä tavoite on noin virkistävä - tai mahdollisesti uudelleen neuvottelupöytään - psykologinen ja kehitykseen sopimuksen henkilökuntamme. Meillä on myös palattava meidän malleja johtamisen, ja merkittävästi parantamaan johtamis- ja ominaisuuksiin. Johtajat täytyy kannettava vastuu ja avustava henkilöstö, jotta siirtyminen uuteen tasapainoon toimintaa, harkitsee uusia malleja opetuksen ja oppimisen ja suunnittelun henkilöstöä tarvitsee toimittaa kyseisen mallin. Meidän on myös teroittaa yritys, mutta myötätuntoinen sekä kollektiivisia vastuullisuutta; ja vahvistaa henkilökunnan odotuksia hoidetaan mukaisesti tätä ohjelmaa.

Saavuttaa taloudellinen elinkelpoisuus ja kestävyys:

Tämä mahdollistaja koskee kehittäminen kestävän rahoituspohjan yliopiston; ja varmistaa, että koko ja muoto yliopisto on sekä toteuttamiskelpoinen ja tukee sen strategisia tavoitteita.

Yhteenvetona yliopisto keskittyy muutoksen asteen koulutuksen, hyvää hallintoa ja vastuullisuutta, ja sen sosiaalinen vastuu toiminto tulevalla kaudella. Siinä korostetaan myös teknologian kehittämistä ja perustamalla kestävän rahoituspohjan.

uni

Peruskirjan Eettiset periaatteet ja arvot

Johdanto-osa: "In Lumine tuo vide bimus lumenia" - "In Thy valossa näemme valon '

The University of Fort Hare myöntää, että mitä tahansa laitosta tai yhteisö on viime kädessä ohjaavat normit, arvot ja uskomusjärjestelmiä, jotka heijastavat sen erottuva identiteettiä, perinteitä ja suunta. Yliopisto uskoo, että tieto on positiivinen voima vain, jos integroitu arvoja ja että sen pitää tarjota vaaliminen yhteydessä vahvat eettiset normit ja periaatteet. Kun tällaisia ​​arvoja ei ole, tieto voisi olla tuhoisa voima.

Tämä peruskirja siis esittelee ratkaiseva arvo-kehys, joka määrittelee eetos yliopiston Fort Hare. Se ohjaa yliopiston Visio, missio, yhtiön tavoitteet ja strategiset tavoitteet. Se toimii vertailukohtana kaikille akateemisen ja hallinnollisen politiikkaa, ohjelmia ja menettelyjä ja se sitoo koko yliopistoyhteisön yhteiset eettiset periaatteet ja arvot. Peruskirja on merkitystä meidän oikeudet ja velvollisuudet, kuten Fort Harians, suhteessa toisiinsa, yleensä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Lopulta se pyrkii innostaa kaikkia ihmisiä elämään aatelisto, arvokkaasti ja aktiivisena omatunto.

The University of Fort Hare aina upokas, jossa monet kriittiset ajatukset Etelä-Afrikan demokratian, vapautuminen, sovitus ja anteeksianto iti, kehittämään ja vahvistamaan ja lopulta kaikui koko maassa, Afrikan mantereella ja koko maailmassa. Peruskirja siis luonnollisesti resonoi periaatteita ja arvoja, jotka ovat Freedom Charter, Etelä-Afrikkalainen perustuslain ja Bill of Rights.

Fort Hare peruskirja on kasvanut ulos osallistavaa kehityshäiriöitä prosessi, joka osallistuu koko yliopistoyhteisön.

Se tarjoaa kaikille jäsenilleen eettiset periaatteet ja arvot alla, jotta voidaan ohjata meitä löytöretki, tutkimus ja toteutus henkistä ja ainutlaatuinen ihmisen mahdollisuuksiin. Ilman tällaista eettisiä ohjeita kaikki opetus, oppiminen, tutkimus ja yhdyskuntapalvelu ovat vähän arvoa.

The University of Fort Hare yhteisön on:

 • Innoittamana perintö yliopiston ja sen vaikutuksista tehty johtamiseen, vapautumisesta ja palvelun ihmiskuntaa;
 • Hyväksyminen, että tarkoitetaan koulutuksen sisältävät toteutumista meidän ihmiskunnan sekä meidän vastuu itse, perheen ja yhteisön;
 • Tunnustavat, että tavoiteltaessa totuutta ja tietoa, yliopistosta, kuin korkeakoulun oppimisen, on pidettävä kaikissa että se horjumaton keskittyä huippuosaamiseen;
 • Vahvistavat, että keskeinen rooli koulutuksen on juurruttaa opiskelijoiden suhteessa suvaitsevaisuuden ja sosiaalisen vastuun ympäristössä akateemista vapautta, vuoropuhelu, ystävyyttä ja ymmärrystä.
uni

The University of Fort Hare yhteisön täten hyväksyy tämän peruskirjan ja sitoutuu elantonsa ja edistää periaatteita ja arvoja alla:

toimintaperiaatteet

 1. Sen varmistamiseksi, että yleismaailmallisia arvoja oikeudenmukaisuus, rehellisyys, kuri, rakkaus, ystävällisyys, ei-vamma ja huoli hyvinvoinnista toiset palvelevat lähteenä ajattelumme, puhe ja toiminta.
 2. Kunnioittaa ja vahvistaa ihmisarvoa, tasa-arvo, vapaus ja rikas kulttuurinen monimuotoisuus kaikkien ihmisten perustana rauhalle ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.
 3. Sitoutua harjoittamisesta totuus, älyllisen rehellisyyden, avoimuuden ideoita ja huippuosaamista saavuttamista korkeimpia ammatillisia ja eettisiä standardeja opetuksen, oppimisen, tutkimuksen ja yhdyskuntapalvelu.
 4. Tukemaan ja edistämään ponnistus akateemista menestystä olevan kriittisesti liittyy pyrkimys kohti yhä syvenevä ilmaus ihmiskunnan.
 5. Vaalia ja kunnioittaa ihmisarvoa yliopiston, säilyttää sen perintöä, henki ja omaisuus sekä tarkkailla sen perussäännön, sääntöjä ja määräyksiä sekä maan lakien.
 6. Kannustetaan suuntaa kekseliäs, yhteistyöhön, ongelmanratkaisu ja yrittäjähenkisyyttä haasteiden joita kohtaamme.
 7. Koska työntekijä, olla vastuullinen, välittävä mentori kaikessa kanssakäymisessä opiskelijoiden ja toistensa kanssa.
 8. Jos syrjimättä suoraan tai epäsuorasti, sillä perusteella syntymän, rotuun, kansallisuuteen, etniseen tai sosiaaliseen alkuperään, sukupuoleen, ikään, sairaus tai vamma, kieli, kulttuuri, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, uskontoon, omantunnon, vakaumuksen, siviilisääty , raskaus tai sukupuoliseen suuntautumiseen.
 9. Ollakseen koskaan tietoisia tarpeesta kehittää vastuullinen suhde maan ja ymmärtämään kriittinen rooli suojella ja säilyttää se tuleville sukupolville.
 10. Voit opettaa ja harjoittaa tutkimusta, joka vastuullisesti valjastaa hyödyt kaikkien tieteiden varten hyvinvoinnin ihmiskunnan, tietoisena haittaa luonnostaan ​​vastuutonta tiedon käyttöä.

Sijainnit

 • Alice

  Ring Road , 5700, Alice

Kysymyksiä