Keystone logo
University Of Gastronomic Sciences

University Of Gastronomic Sciences

University Of Gastronomic Sciences

Johdanto

University Of Gastronomic Sciences , jonka kansainvälisen voittoa tavoittelemattoman järjestö Slow Food perusti vuonna 2004 yhteistyössä Piemonten ja Emilia-Romagnan Italian alueiden kanssa, on ministerin tunnustama yksityinen voittoa tavoittelematon laitos.

Sen tavoitteena on luoda kansainvälinen tutkimus- ja koulutuskeskus niille, jotka työskentelevät uudistamalla viljelymenetelmiä, suojelemalla luonnon monimuotoisuutta ja luomalla orgaanisen suhteen gastronomian ja maataloustieteen välille.

Yliopisto muodostaa gastronomeja, uusia ammattilaisia, joilla on monialaisia taitoja ja tietoa tieteen, kulttuurin, politiikan, talouden ja elintarvikkeiden ekologian aloilla, työskentelemällä niiden soveltamiseksi tuotantoon, jakeluun ja kestävään kulutukseen.

UNISG-opiskelijat, jotka ovat kotoisin ympäri maailmaa, saavat dynaamisia kokemuksia käsityöläisten ja teollisuuden elintarviketuotannosta sekä tieteiden että humanististen tieteiden täydellisen koulutuksen, aistien koulutuksen ja käytännön oppimisen ansiosta opintomatkoilla viidellä mantereella.

Sijainnit

  • Pollentia

    Piazza Vittorio Emanuele II,9, 12042, Pollentia

    Kysymyksiä