Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Johdanto

Maatalous- ja ympäristötieteet ovat yhtä tärkeitä kuin syömäsi ruoka, vaatteet, joita käytät, sekä vesi ja ilma ympärilläsi. UGA College of Agricultural and Environmental Sciences on koonnut maailmankuuluja tiedemiehiä ja huippuopiskelijoita parantamaan elämän välttämättömyystarvikkeiden laatua ja turvallisuutta.

CAES on yksi parhaista ja vakiintuneimmista Yhdysvaltain maatalouskorkeakouluista. CAES:n luokkahuoneissa, Agricultural Experiment Stationissa ja osavaltion laajuisessa UGA Cooperative Extension -toimistojen verkostossa tiedekunta ja henkilökunta on omistautunut löytämään, opettamaan ja toimittamaan tieteen, jota tarvitaan terveellisten elämäntapojen kukoistamiseen Georgiassa.

CAES on yksi 18 koulusta ja korkeakoulusta, jotka muodostavat Georgian yliopiston. Pienillä ylemmän tason luokilla opiskelijat voivat helposti olla yhteydessä professoreihin. Opiskelijat voivat opiskella kasveja, eläimiä, liiketoimintaa, viestintää, opetusta, elintarviketieteitä ja ympäristöä. Opisto keskittyy tarjoamaan turvallista ruokaa, puhdasta ympäristöä ja parempaa elämää kaikille. CAESilla on luokkahuoneita, laboratorioita ja tiloja UGA-kampuksilla Ateenassa, Griffinissä ja Tiftonissa, Georgiassa.

Innovaatioiden johtajat

Olemme tiennäyttäjä maatalous- ja ympäristöinnovaatioissa, jotta voimme huolehtia globaaleista ekosysteemeistämme, rikastuttaa yhteisöjämme ja varustaa seuraavan sukupolven johtajia.

Hands-on Learning

Ohjelmasta riippumatta meillä on ainutlaatuiset oppimismahdollisuudet oppilaillemme luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. CAES tarjoaa maailmanluokan mukaansatempaavia oppimiskokemuksia, kuten harjoittelupaikkoja, tutkimusmahdollisuuksia ja ulkomailla opiskeluohjelmia. Katso, minne CAES voi viedä sinut ja miten voit avata todellisen potentiaalisi UGA:ssa.

faktat

 • 100 %:lla siipikarjatieteen opiskelijoista on työharjoittelu valmistuessaan
 • Yksi kolmesta opiskelijastamme opiskelee ulkomailla
 • 53 % opiskelijoistamme saa taloudellista tukea
 • # 2 Paras maatalous- ja puutarhaviljelykasvinjalostusopisto
 • 15 maassa, joissa on ulkomailla opiskeluohjelmia
 • #3 Agricultural Sciencesille Yhdysvalloissa
 • #8 Entomologiaohjelma maailmassa
 • Yliopistomme myönsi CAES-opiskelijoille 830 000+ dollaria stipendejä viime vuonna
 • 19 940+ alumnia CAES-perheessä
 • 850 tuotetta on saapunut markkinoille UGA-tutkimuksen perusteella; yli puolet on kasvilajikkeita, rokotteita ja laitteita, jotka tukevat Georgian maataloutta

Monimuotoisuusohjelmat

Monta polkua, yksi tehtävä

UGA College of Agricultural and Environmental Sciences toivottaa tervetulleeksi kaikentaustaiset opiskelijat ja kouluttaa opettajia ja henkilökuntaa ympäri maailmaa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan osallistavan oppimisympäristön opiskelijoille, tiedekunnalle ja henkilöstölle kaikista taustoista ja etnisistä ryhmistä. Tavoitteenamme on edistää yksilön kasvua ja vahvoja suhteiden rakentamistaitoja, jotka antavat opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua ja menestyä tehokkaasti globaalissa yhteiskunnassa.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Kysymyksiä